Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) hadin memed'im gidek !!!!!!!!!!!! vslls ben göl'de geyik yaparım; çıkmadı isen çok kolay ! koyunaşağı biraz kasar .. o aşıtı geçince, "tın tın" kek gibi sırttan yürüyorsun .. dağcılık hiç değil.. yüksek...

2. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl günaydın ! sülüklü düşünüyor isenin kamp atacaksınız gibi; - kamp'ı kesin medeniyetin girdiği yerde, insan'sız boş bırakmayın - arabanın ulaştığı yerlerde, kesin tek çift olarak (bay ve bayan) kamp atmayın göl'e eskiden kesin kamp atılamaz idi; şimdi problem yok galiba...
  3. A

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) kış * dahil, bu tepeye 5-6 kere çıktım; yaş 50 !!! eşim ümit ile sadece karagöl geyik kampa gelmek istiyoruz... * rahmetli ile iskender ığdır ve hakan öge ile; çakma kış !! mart'ın ilk haftası 1997...

4. A

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011)

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) Valla dostlar, dilimin döndüğünce malzeme geyik'i ekte.. slm. gökhan
  5. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) hey hooooooooo !! mıstık, mehmet.. haziran başı yapacağımız bu sülüklügöl - acelle yürüyüşüne komutan da (eşim ümit) geliyor !!!!!!!!!! kendisi, sadece kendi eşyalarının olduğu bir günlük sırt çantası taşıyacak (kaldıramaz.. )...

6. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) dost'lar, köşeden döndük köşeden !! bolu ??? full yağış ! rezil olacaktık ............ http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=BOLU sevgiler, gökhan

7. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) heyhooooooo ! çok sevindim ! sülüklü -acelle yürüyüş grubu büyüyor !!! inşallah inşallah !! haziran başı gibi yapalım bunu ! "bu işi biliyorum ! bilmiyorum ! " ego'm hiç hiç yoktur.. günü gelsin; ben size çok güzel malzeme ve...
  8. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) ucuz mail alma, ama çok lüks te alma .... seversin sevmezsin, şimdi deneme çek "kış soğuk şartlar" için olanları deneme şu anda, bahar ayları olnalara takıl ondan çadır madır, çok kasmasın önünde mutlaka bagajı olsun (ön tente)...
  9. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) hiç öyle marka'ya kasma http://www.atlaskamp.com/ bir yürüyüş ayakkabısı (lafuma iyidir); kısa konşlu 80-100 tl ileride; ocak acil değil, sonra alırsın trangia'dan şaşma çadır...

10. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mesut, erkan yağmıyacak ama, metroloji 19 mayıs "yağış" verdi; riske girilmez, bir yağar ise, rezil oluruz rezil ! (yağmur, doğacı'ya iyi gelmez), olay iptal ama haziran ortasına kadar bunu kesin yapacağız ! hiç kasmayın ! kimse...

11. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) ömer'im ben bu metroloji'ye % 20 güvenirim !! bak görcen günlük güneşlik olacak ! ama ama fıstık gibi lay lay lom yürüyorsun, çok değil 1/2 saat yağmur ! rezil oluruz rezil !!! tecrübe ile sabit ......... ateş yakacak odun...
  12. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) dost'lar http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx bakın bolu perş. cuma full yağmur ! rezil oluruz !!!!!!!!!!! iptal... gökhan

13. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl özcan bey, aynı yeri mi kasdediyoruz ??? gölün sağ ucundan bayıra vuruyorsun; zaten orda yolak var (buraya berhalde bir 5-6 kez gittim) ve rahmetli iskender ığdır, bünyad dinç ve 2 arkadaş daha ile burayı biz hedikle şubat'ta çıktık (aynı rotayı, sülüklü acelle rotası)...
  14. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) :)))))))))))))))))))))))))))))))) haftaya inşallah mutlaka 3 müz bir araya gelip, "napçaz, netçez ??" konuşmamız lazım.. müdürlük yapmıyayım da, bana ve size göre en en uygun yer; kadıköy ! benim n.taşı'ndan gelmem çocuk...
  15. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mehmet'im gelirlerse gelirler !!!!!!!!!! boş veeer !!! senden iyi olmasın, "mıstık" ve "sen" varsın.. kalaba tabii ki iyi olur, ama amaç doğaya takılmak; istanbul'da bol adam var !! 3 müz tay tay gideriz !!! dert etme...

16. A

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? ben katılmıyorum; - hala "sanayi" değil, "kırsal" bir toplumuz, kaderci, " 1/2 ton bi kütlenin saatte 100 km ile nasıl zarar vereceğinin ? " bilincinde hala değiliz - buna paralel olarak, araba kullanlarının motosikletler umurunda değil ! hiç değil ! -...
  17. A

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? enduro/cross arazide hiç bir tehlike yok, istanbul trafiğinde aman aman aman dikka !!!!!!!!!!! 2000 lerde, ktm lcd4-640 vardı, kemal, kutlu, bir sürü millet arazide çok bindik.. marmara'da gitmediğim yayla yok gibi..... 2000 de trafite bir kaza ! 4 ay koma !! taksi...
  18. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl senin canıni sağlığın, şansın yerinde, paran bol olsun ! kardeşim benim... hani diyorduk, 5-8 dost süper olur diye... :( 3 kişiyiz.. sevgiler, gökhan bain

19. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl günaydın ! , yukarıda ki böyle saçma sapan teksten dolayı üyelerden özür dilerim.. yaw ne zırzop'lar var ! nerelerde neler satmaya çalışıyorlar ! herhalde ihraç malları arasına girmiştir, bu "kendini blmez".... uln. "böyle bir derdimiz olsa" , bas türkçe google'a ara bul...
  20. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mıstık, dur ben de biraz reklam yapiim !!! 50 yaşındayım, marmara'da gezemdiğim yayla yok gibi (bir görmedim, keltepe arkasıi yuvacık barajı) hayatımda florası bu mnayka 2 yer gördüm ! uludağ, teleferikten (sarıalan) - oteller...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR