Arama sonuçlarınız

1. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl benim ki sağlam sen git te kedinin kini büyüt !!!!!!!!!!!!

2. A

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011)

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mustafa, mehmet ile dün beşiktaş'ta (ist.) tanıştık, senin gibi, iyi bir arkadaş; zeten "doğayı seven'den ne oluk ki, adam gibi insan çıkar " mehmet te çadırını getirecek, o sabah ne yi arabanın birinde burakacağımızı sayı'ya...
  3. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mıstık, memo merhaba ! "silah icat oldu, mert'lik bozuldu !! " sülüklü acelle, rota "gogıl ört"te kabak gibi görünüyor... ekte ve üzerini çiziktirdim... sayfa 3 te ortada, biraz daalabiliriz !! valla 15 sene geçti, unuttum...

4. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mustafa, mehmet yarın (c.tesi) cepten arıyacak; harbiye, marbiye, orda bi çay kahve ve program muhabbeti yapacaz ben de kuş kadar hafif bi çadır alacam..... konuşuruz, çok kaba program ekte sevgiler, gökhan
  5. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) sayın dundar alp bey; insallah ! 2.gün akşamı sultanpınar yaylası'nda olacağz.. lütfen çayları demleyin ! sevgiler, gökhan memo, ben yarın n.taşı'ndayım, beni cep'le 05323810200 üsküdar tarafında isen en en kolay çay muhabeti...

6. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) tmm. baba söylemesi ayıp, bende bi 3 kişilik moss çadır var, bi de 2 tulum daha getirebilirim; mat falan filan .... yani 2 kişi benden full donanır..... e baba yaş 50 !! 25 senedir bu geyiğin içindeyim.. olsun o kadar ! sevgi...

7. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mıstık, senin mesajı şimdi okurum .. allah kaza bela vermezse, inşallah c.tesi, saat 23:00 gibi istanbul'dayız.. uyursun bile, dert etme.. program şu idi; yanlış isem düzelt ltf. -perşembe saat 06:00 istanbul'dan topuk - aynı gün...
  8. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mustafa ve herkese merhaba ! mustafa, mehmet adında bir fotografçı/doğasever de geliyor geziyor geziye... bu hafta inşallah görüşeceğiz.. büyük ihitmal ben benim çok hafif sierra deisgns çadırı da alacağım; ?? çünkü 3 olduk...
  9. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mustafa, biz mehmet ile yarın (c.tesi), % 90 buluşup, tanışıyoruz; arayacak.. belki akyazı'dan bir dost daha gelecek... o memleketin insanı slm. gökhan

10. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl gelmenizi isteriz, akyazı'da iseniz, takılacaksınız bizden bir arabaya, 2 gece... gökhan 0532-3810200 motor ? süperdir ! ama aman trafikte bu motor densizleri arabalara dikkat ! arazide düş ! bir şey olmaz da aman aman trafite çok dikkat, hata affetmez .. naçizane tavsiye...

11. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) baba fotograf deyip geçme; bak bizim tamer malı götürüyor ! bizim komşunun bi kızı vardı, ayşe kaya .. karı, sosyetikerin, düğün, nişan, pipi kesme, falan fıstık, sanatsaaaal (carttt) fotoları çekiyo; bi fotoşop, car curt ...
  12. A

Gezenbilir; Niğde - Emler Tırmanış Etkinliği Duyurusu (21-22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Emler Tırmanış Etkinliği Duyurusu (21-22 Mayıs 2011) baba'cık, çok güzel geziler ! mehmet amca ne oldu ? arayamadım son zamanlar; şimdi utanıyorum aramaymıyorum (çukurbağ-martı 'daki avcı mehmet'imiz ..) ahh toroslar ahh ! inşallah biz de gideriz .. emler'e...

13. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) günaydın, oldu kardeş, beni gün önceden cep'le, ertesi gün buralarda bi yerde taıkılırz, no stress ! rahat ol ! daha bi ay var... mıstık herhalde gelemez (teklif ederim tabii ki), sap (şu üratim yazılım şirketi, baya dev bir...
  14. A

Gezenbilir; Niğde - Emler Tırmanış Etkinliği Duyurusu (21-22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Emler Tırmanış Etkinliği Duyurusu (21-22 Mayıs 2011) bahar geldi, sıcak ukalalık olacak ama, karayalak üstünde aman çığa dikkat !!! öğlen geçmeyin güzel geziler ! gökhan
  15. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mehmet'ciğim kesin abi'nimdir (1957 sonu !), belki sen de bilirsin ( temcit pilavı oldu da ! ); 2000 de ktm ile 4 ay komalık kaza; Allaha şükür kondisyon fena değil de, hocam hala denge yok (beyin suyu boşalmış, 20 senede topluyor...

16. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) ha programı yazmadım galiba ! şu; - 06:30 gibi istanbul'dan çıkarız - inşallah kazasız bela'sız, saat 11:00 gibi dokurcun - oraya arabayı (ları bırakmaca) (sülüklü'de olmaz, 19 mayıs, "iti var uğursuz" u var, arabaya bi şey...
  17. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) "ilk hitap" olduğu için mehmet bey diyorum, merhaba ! hoş geldin ! şu anda 2 kişiyiz.. ne kadar kişi olursa o kadar "şen" olur, yürüyüş.. dün mustafa ile, kadıköy'de (onun arkadaşı ve benim eşim ile) bir çay kahve içtik...
  18. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) -------Original Message------- From: Gokhan Bilgic Date: 17.04.2011 10:11:35 To: Mustafa Saribas - Gezenbilir Cc: GEZENBİLİR; gezgin@gezenbilir.com Subject: Re: gokhan mustafa, rota'yı google earth'ten çıkardım; üstünü de...

19. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl dostum kardeşim rahmetli iskender ığdır'ın anısına !!!!! :( karlı resimler, hakan öge ben ve iski mart başı, 1999 bolkar; diğeri; en sağda iskender, bünyad dinç ve and akman, sülüklü acelle trek için dokurcun'da hazırlıktalar ! hey gidi seneler !! gökhan
  20. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl -------Original Message------- From: Gokhan Bilgic Date: 17.04.2011 10:11:35 To: Mustafa Saribas - Gezenbilir Cc: GEZENBİLİR; gezgin@gezenbilir.com Subject: Re: gokhan mustafa, rota'yı google earth'ten çıkardım; üstünü de çizikledim.. ekte ana prensip, sağ ve sol...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR