Arama sonuçlarınız

1. A

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011)

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mustafa hocam özel'ini (email) , lütfen atar mısın ? tşk. gökhan

2. A

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) buraya yaz kış çok gttim; karagöl'de düden vardır, gitmeyin ! su çeker zaten orada ki mezarda gölde boğulmuş bir çobanın.. bunu kesin bilirsiniz de ben yine söyliyeyim. güney doğu bakınca asıl koyunaşağı...
  3. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) mustafa bey günaydın ! nerede ise 15 yıl oluyor bu rotayı geçmeyeli; bana birazda nostaljik olacak ! o gezide can arkadaşım ! iskender ığdır da vardı ! ahh ahh hakikaten can, şeker gibi çocuktu; çok özlüyorum kendisini ... isko...

4. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) ömer beyciğim, bence doğa ile "iç içe olan herşey, ortama zarar vermeden çok güzel ..) 1997-2000, ktm ile off road yaptım (veya dağ bisikleti); hayatım boyunca unutmam o muhabbetleri ! enduro olmsa idi; o kadar yeri az amanda...
  5. A

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş ve Kamp (19 Mayıs 2011) ömer bey günaydın ! bir gün inşallah "doğa muhabbeti" taıkılırız; "millet bir araya gelip yürüyemiyor ??" şekilnde hiç hayıflanma lütfen, biraz sindrella ol; bu muhabbetin olması için; - "vakit ayırma" aynı olmalı - "oraya...

6. A

gruptan mustafa adlı bir doğa sever'le 19 mayıs'ta sülüklügöl - acelle arasını yğrğyoruz ! gelen tabii ki gelebilir ! kaba program - 19 mayıs perşembe, sabah saat 10:00 dokurcun'dan motor, tkasi ne varsa, sülüklü'ye topuk ! - araba (ları) dokurcun'da bırakacağız.. - sülüklü'de bir yarım saat...

7. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl mustafa hocam, ben bizim geyik'lere haber verdim; bu planladığımız yürüyüş için; ama burada "davul çalmayı" bilmiyorum.. dilersen haber ver millete gelen gelsin.. ne olur ki ? slm. gökhan
  8. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl mustafa hocam, buraya ort. 15 senedir; gitmedim... ondan önce bir 7-8 kex gitmişliğim vardır.. 2000 de ktm ile çok ağır bir motor kazası ! 4 ay koma .. artık öyle zor step'li dağ muhabbeti maalesef yok ! hala denge oturmadı.. şunu düşünüyorum; - perşembe sabah 10 gibi...
  9. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl beyler bayanlar, daha önce de bahsetmiştim; 1998 mi ne ? rahmetli iskender ığdır, bünyad dinç, and akman, aydın apaydın; sülükgöl üstünden sırttan (sırtı hiç hiç kaybetmiyeceksiniz, vadiye düşerseniz yandınız ! , son acelle varışın'da bir iniş var, sola rampa acelle'ya...

10. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl yok hocam, - ayaş - beypazarı - nallıhan - mudurnu - dokurcun sallıyorsun http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionImages/KGMimages/Haritalar/b4.jpg güzel geziler ! gökhan

11. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl yeğeniniz motor kullanıyormuş; "toprakta düşmek" hiç hiç bir şey; kaza trafikte afftemiyor ! Allah korusun ! aman dikkat ! abisiyim, ona tavisyem; kasksız ?? aman aman aman !! benzinciye bile gitmesin ! beni kask kurtardı ! yılan yapmasın, arabalar kapı açar ! sevgiler...
  12. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl ömer bey tekrar selam, sülüklü'ye "hiç gtimemişsiniz" düşüncesi ile konuşuyorum; ukalalık yaparsam, özür ! bildiklerim kazadan önce 2000; şimdi ???????????? ormancı reco vardı, bizi idare ederdi de; doğal sit alanı, çadır kurmak hayatta yassssağğğ !!! , şansınız yok ! asıl...

13. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl merhaba ben 2000'de enduro ktm ile trafik kazası geçirdim; 4 ay koma ! kemal, kutlu torunlar hepsi dostlarım, onlarla da bayağı enduro yapmış idik; buraya kazadan sonra hiç gitmedim; aynıdır tabii ki; sarı rota kolay; gölden çıkar o rotayı kros yapardım "yani yüksek irtifa...
  14. A

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl ben gps anlamam da buraları bayağı gezdim; ort. 7-8 kez sarı rota çok kolay, doğu çanak inişi ve batı çanak çıkışı (sıkı dik !) biraz diktir; kırmızı rotanın kuzey doğu yönü biraz dikleşir ve ilave göllere varır; sarı rotanın en uç çanak üst noktasından sağ, güney batı...
  15. A

soru - teşekkür

Ynt: soru - teşekkür dost'lar ilginize çok teşekkür ! kısmetse, mayıs 'ta kesin gideceğiz, şimdi tatsızdır saygılar,, gökhan

16. A

keltepe'nin (kartepe !), izmit yanında yuvacık civarında bungalow ???

Ynt: keltepe'nin (kartepe !), izmit yanında yuvacık civarında bungalow ??? serhat'çığım çok tşk. ! söylenmez de, marmara da görmediğim yayla yok gibi ... yaş 50 ! bir bu yuvacık etrafını görmedim; eşimle şöyle inşallah nisan mayıs gibi gülten hanım'lar "geyik doğa konaklama"ya gideriz...
  17. A

keltepe'nin (kartepe !), izmit yanında yuvacık civarında bungalow ???

Ynt: keltepe'nin (kartepe !), izmit yanında yuvacık civarında bungalow ??? kısmetse, nisan mayıs sizdeyiz; web'iniz ne idi; otobüs motobüs, istanbul'dan toplu taşıma ile gelmek şansımız var mı ?
  18. A

soru - teşekkür

arkadaşlar, nisan mayıs gibi eşimle birlikte izmir yuvacık barajı ve etrafında (menekşe, çiçek, böcek yaylası gibi yerler), bildiğiniz adam gibi bungalow tipinde konaklama tesisleri var mı ? marmara bölgesinde, çadır, enduro, v.s. ile gitmediğim yayla hiç yok gibi; aluç/sanasarak'a gittim...

19. A

Medetsiz Dağı , Bolkarlar. Fatih Sinan Cimen. Horoz Köyü Rotası.

Ynt: Medetsiz Dağı , Bolkarlar. Fatih Sinan Cimen. Horoz Köyü Rotası. ben öyle baba dağcı filan değilim de bayağı "kış" yaptım; şubat 1997 kaçkar büyük buzul aşıtından "tırıs tırıs" dönmüştük; ( tam sola dönüşte bayağı büyük bir çanak var ! % 100 çığ ! kışın kesin büyük buzul'dan yapmayın...
  20. A

Medetsiz Dağı , Bolkarlar. Fatih Sinan Cimen. Horoz Köyü Rotası.

Ynt: Medetsiz Dağı , Bolkarlar. Fatih Sinan Cimen. Horoz Köyü Rotası. rahmetli isko (ığdır), hakan öge; şubat 1998, karagöl, koyunaşağı, medetsiz zirve yapmıştık; amacımız, dar boğaz,karagöl, medetsiz, hasan çayırı, horoz köyü; trans travers kamp aşırarak yapmaktı ama yemedi !! bunu 1997 yazın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR