Arama sonuçlarınız

1. A

Atilla Dinçer adında bir dostumu arıyorum ....

sedat, hobaa mıraba !!!, merhaba, gökhan abiniz konuşuyor; çook eski bir dostum, atilla dinçer, burada karavan geyiğine takılıyor imiş.. oda'dan bayaa uzak kaldım, bu adamı nası bulurum ?? yardım ! sevgiler, hoba, şubat'ta hangi kebapçı'ya gidiyoz ?? !! gökhan

2. A

Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir?

Ynt: Sakarya'da Nerede Trekking ve Kamp Yapılabilir? günaydın, tavsiye biraz geç geliyor ama, yapmadı iseniz mutlaka, akyazı üzerinden dokurcun'a gelin, motorla, sülüklü göl'e çıkın göl üzerinden sırt hattından, batıi az biraz güney batı, 2. gün'lük bir yol (sakın vadilerden aşağıya düşmeyin...
  3. A

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları olympos ~ 1990'da olympos'tu; şimdi " kimin eli kimin cebinde ?? " bizim hasan bile lüks olmuş ! ayı büyad, rahmetli isko (ığdır), v.s. giderdik, ne güzel günlerdi !!! şimdi, nerde " çokluk, orda ..... luk" , çok kötü; 3 değil, 2 gün çekilir ehhhh.. selamlar...

4. A

Tunç Fındık Türkiye'ye Dönüyor!

Ynt: Tunç Fındık Türkiye'ye dönüyor! bilginize ve sevgiler... gökhan -------- Orijinal Mesaj -------- Konu: Re: gokhan, sizi cok eskiden tanıyan bir dağ sevdalısı Tarih: Wed, 05 Aug 2009 13:43:09 +0300 Kimden: Ali Gokhan Bilgic <agokhanbilgic@ttmail.com> Cevapla...
  5. A

Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir başınız saolsun, mekanı cennet olsun rahmet'linin !! gokhan, istanbul

6. A

Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir merhaba can'lar, evet atom'u (baba'cık) dün ikindi'den sonra ebedi yatağına yatırdık.., mekanı cennet olsun ! . eposta, burası, cep, mep, arayan, cenazeye gelen, falan filan, herkese derin tşk. sunarım. arayan aramayan; hiç ama hiç hiç...

7. A

Kızlarsivrisi Rotaları

Ynt: Kızlarsivrisi Rotaları afacan-1, tamamen haklısın, hobaaa'ya (murat can) çektiğim mail aşağıda ve özür... çok selam, gökhan -------- Orijinal Mesaj -------- Konu: hobaaaaaaaaaa - Re: abeyy Tarih: Thu, 23 Jul 2009 10:02:54 +0300 Kimden: Ali Gokhan Bilgic <agokhanbilgic@ttmail.com>...
  8. A

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz iznik gölüne gidin; 4x4 olursa iyidir.. iznik içinden mazarlık yolundan, sansarak yoluna girin; sansarak'ta sorun, (burada iyice sorun, bayağı fazla, sağ-sol vardır, şaşarsınız..) bu 4x4 yolu, sizi aluç yaylasına çıkarır... pamukova'nın batı...
  9. A

Uludağ Geyiği

Ynt: Uludağ Geyiği no problem, başka bir "dağ/doğa geyiğinde" , seve seve tanışırız... sağlık ve sevgiler, gökhan abin (herhalde abin, yaş 48 !!!!!!) 0532-3810200

10. A

Uludağ Geyiği

Ynt: Uludağ Geyiği eveeet, program biraz değişti :((( maalesef öğrendiğime göre, teleferik gebermiş... biz saat 12:00-13:00 (19 Mayıs, Cuma) gibi, otellerin orda bi yerdeyiz.. çay kahve muhabeti, bi 1/2 saat :)) gelen olur ise, tabii ki seve seve.. selamlar, gökhan 0532-3810200

11. A

Uludağ Geyiği

Ynt: Uludağ Geyiği hocam çok saol !! :((((((((((((((((((((((((((((( gitti boşuna, bursa - uludağ oteller benzini ! slm. ve sağlıklar gökhan
  12. A

Uludağ Geyiği

evet aslında bu dağclılk değil, yüksek irtifa yürüyüşü; ilgilenenler var ise, bursa teleferik'te,19 haziran cuma, saat 09:30'da buluşuruz.. (2 kişi gidiyoruz, ben ve yeğenimin oğlu cenk..) gökhan; 0532-3810200 program; - 19 haziran cuma 06:00, istanbul'dan çıkış (eskihisar, yaloca, malova) -...

13. A

Sülüklügöl - Acelle Yürüyüşü (16-19 Mayıs 2008)

Ynt: Sülüklügöl - Acelle Yürüyüşü (16-19 Mayıs 2008) ego yapmıyayım da, yooo ben yeni katılmadım ki.. :)) millet'i ort. 2 -3 seenden beri tanırım.. detaylar gelecek saygılar, gökhan
  14. A

Sülüklügöl - Acelle Arası Yürüyüş (16 - 19 Mayıs 2009)

belki erken ama plan bu sene de devam; 16 mayıs (c.tesi) - 19 mayıs (salı), sülüklü göl, acelle arasını bir arkadaşım ile yürüyeceğiz. kabataslak plan; dokurcundan bir motor veya araba (şöförün cebi alınacak) sülüklüye çıkış yukarı yayladan, acelle'ye yürüyüş (2 gün sürer..) acelle'den çeker...
  15. A

18 Mart Çanakkale Zaferi

Ynt: 18 Mart Çanakkale Zaferi Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin ! ruhları şad olsun !!!! ama bana göre bu çok ama çok anlamsız, sömürgecilik uğruna 2 büyük kapitalist hıyar'ın 250.000'şer bin kişiyi cinayeti !! (dünyada rekor, bu kadar alanda 500.000 kişinin ölmesi, böyle bir...

16. A

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Olympos; Hasan kardeşimin yeri.... şimdi biraz geyikleşmiş ama, yine de çok güzel.... dağ, kaya, deniz, yürüyüş, arkeoloji, botanik, o kadar sıcaktan öldürmüyor; ne ararsanız var.... ülkemzde tek geçeceğim yerlerde 1 numara... 15 - 20 sene önce süper...
  17. A

İ. Kenan Atasagun ''Doğada Yaşamı Sürdürmenin El Kitabı Survival''

Ynt: İ. Kenan Atasagun ''Doğada Yaşamı Sürdürmenin El Kitabı Survival'' ancak 10 gün sonra denerim, başka bir yerde... tabii ki hiç çekinmem de, o kadar ker tutar ki ,düşük taratsam bile... sedat'a sormak lazım ?? sedat gazlayabilir miyiz ???
  18. A

Arkadaşlar !! Adana - Kahramanmaraş Civarı Kamp Yeri Aranıyor. :):)

Ynt: Arkadaşlar !! Adana - Kahramanmaraş Civarı Kamp Yeri Aranıyor. :):) çok kolay, adana kzueyine vurun, ulukışla karayolu değil ! kıcak, büyüksofulu, yani aladağ lorut ve kaldı'nın güney yüzleri, gitmedi iseniz, gidin de güzellik görün ! hayatınızda böyle doğal kaynak suyu içtiniz mi acaba ...

19. A

Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz?

Ynt: Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz? benim ayı ile tanışlığım şöyle oldu.. ort. 15 sene önce, teşvikiye'den erikli delmece çıkıyorum; 4x4 yol değil de bir öte yüzden kestime yolaktan.., yolun ortasında karşımda bir baktım bir ayı ! ayı bi yana ben bi yana; öyle saldırmıyorlar...
  20. A

İ. Kenan Atasagun ''Doğada Yaşamı Sürdürmenin El Kitabı Survival''

Ynt: İ. Kenan Atasagun ''Doğada Yaşamı Sürdürmenin El Kitabı Survival'' kenan babayı 20 senedir tanırım; sıkıdır.., dargınlığımız yok ta, hayat işte koptuk o kitsp bende var; diğer evde.. söz vermiyeyim de bulursam scan ederim cd ile yurt içi kargo..,email imkansız ! adresini ver lütfen...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.