Arama sonuçlarınız

1. A

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi cem hocam pardon, renk seçimi, tabii ki amacında tamamen "hür" olabilirsin.. ne biliim, "doğada kayobolma muhabbeti", falan renk'in görünmesinde sorun olmaz diye düşünmüş idim.. renk muhabbetine tek yöne fikslenip, ukalalığım için özür... çok iyi ve sağlıklı geziler, gökhan

2. A

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi yankı'cığım haklı, "abd hayran"ı hiç hiç bir zaman olmadım da, adamlar teknik malzemede tek değil de, kamp malzemesinde bana göre tek.. neden ? 2 yaşından itibaren kamp yapıyorlar ve talep dev !! ondan satış volume'lu ve rekabetçi .. çadır ve tulumda adamlardan şaşma ...
  3. A

Satılık Kayaklar

Ynt: Satılık Kayaklar tamam hocam, resimler, en geç p.tesi sende; satıclık yapmıyorum ! bende kazadan denge yok; artık öbür dünyada kayarız :((( kastle tour alpine ve silvretta 404 var yaa, şimdi çok çok sıkı para... ben kazadan önce kartlakaya, uludağ, borovets, avusturya, bütün tiki...

4. A

Satılık Kayaklar

Ynt: Satılık Kayaklar ayakkabı raichle tour, mesli ayağım 42,5, yani benim için fok derisi ? valla kaestle touer lite için, galina 185 cm bu takımı 0 dan toplasan kafadan 2.000; silretta 404 bağlamalar, çok ama çok pahalı email adresini ver; takımlar z.köy'de öbür evde; gittiğimde çeker...
  5. A

Kamp Ocağı Seçimi

dost'ları bu köşede lüzumsuz meşgul etti isem çok özür, mesajım yankı beye...... yankı bey, siz yıldız dağcılıktan değil miydiniz ? doğru ise ben sizi tanıyorum; 1994 mü 95 mi ne ? hani şu yıldız'dan rahmetli 2 dostu kurtarmaya bolkar'a gitmiştik.. memo, haldun a.gün filan da orada idiler...

6. A

Uludağ için Yardım

Ynt: Uludağ için Yardım yalova, çınarcık, teşvikiye köyüne gidin. güney samanlı dağları; onno tunç'un uçağının çakıldığı yükseltiler.. zaten o tepe de delmece'nin güney batısı köyden sonra dere boyundan cip yolundan bir 1-2 km. devam... yol dereden kopar, sert bir sağ döner; orada yolu...

7. A

Uludağ için Yardım

Ynt: Uludağ için Yardım uludağ, her ne kadar kolay gibi gozukse de, kışın hava koşulları bakımından en en sakat dağlardan biridir.. meteroloji ve dağ bilim uzmanı değilim de, kuzeye bakan tek tek dağ kütlesinden biri... iç içe bir dağ kümesi değildir... kışın fırtınada çok ama çok kötü olur...
  8. A

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi şu ana kadar gördüğüm en en iyi çadır; sierra designs, clip flashlight 2: - hafif - kurulması var yaa, tam çocuk oyuncağı (pol'ler kumaşa tokalarla takılıyor..) - türkiye için oldukça sağlam - bagajı var - öyle uçuk paralara değil çok ama çok tavsiye ederim, 2 kişilik...
  9. A

Uludağ Rotaları

Ynt: Uludağ Rotaları can'lar, google earth'un yeni surumunda bir uludağ çıktı, valla adamı tuvalette bile görürsün.. yolaklar tek tek görünüyor !! (sedat'ıma göndermiştim, "oteller'den - volfram - göller - alaçam köyü" yolunu üşenmemiş, çiziktirmiştim.. buraya attı mı ? valla bilmiyorum...

10. A

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) mert hocam, gelmeyi çok ama çok isterdik, imkansız gibi... neden ? ümit'ciğimin bademcik'ler ~ 1 aydan beri full şiş, kız nefes alamıyor, pasa antibiyotik iğne dayıyoruz 1 haftadır... önümüzde ki hafta inecek gibi, şakk hemen...

11. A

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, tanıdıklar haricinde bilmeyen dostlara, İstanbul'luyum. 1987'de dağlara gitmekle başladım doğa'ya...Öyle çok ekstrem çıkışlar yapan birisi değilim, açıkçası dağcı değilim, "yüksek irtifa yürüyüsçüsü. Gittiklerim; Medetsiz (4 yaz, 1 kış)...
  12. A

Haydi Macahel’e

Ynt: Haydi Macahel’e eşim ümit'le gelmek çok isteriz, ego yapmıyayım da trabzon rize, elevit, polovit, hacı avanak :)) kavron, mavron baya gezdim... ama maçahel'i görmedim, çok ama çok merak ediyorum.. çok çok tavsiye gördüm, köylüsünü tanırım; şöyle der " türkiye'den yol macahel...

13. A

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) kızmayın ama bu savaşa çok ama çok kızıyorum, ve kutlama mutlama gelmeyeceğim ..... (savaşın kızılmayanı yok ama bu saçma sapan bir kıyım) :(( ~ 40 km ye 10 km bi alanda ~ 400.000 kişi finish !!!!!!!!!!!! dünya...
  14. A

Sülüklü - Acarlar Arasını Yürüyoruz ! (19 Mayıs 2008)

dostlar, sizden iyi olmasın, yeğenim cenk dumlu ve çok eski ve sıkı dostum, nedim sipahi ile 16 mayıs cuma saat 06:00'da dokurcun sülüklügöl'e zıplıyoruz.. program; saat 07:30 gibi dokurcun'a gelip, arabayı köyde bırakmak ve bir taksi / motor ile sülüklügöl bir şey yiyip sağ rampadan üst...
  15. A

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar)

hoba'cığıma bak hayret yaa, hacı'ya yemek soruyo ? eşhedüüüüüüü ... Allah kısmet ederse, gelmez miyiz ??... ümit'ka ile ali gökhan bilgiç... 2 kelle....... şile'ye gidiş --> zekeriyaköy, bahçeköy, maslak, tem-fsm köprüsü, kavacık, şile... herkese, sağlıklı, mutlu, şanslı ve bol arpa'lı bi 2008...

16. A

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

uln. düzenlemiyen namert; şu bayramdan sona valla, aynalıgöl mü ? , kilimli göl mü, her ne haltsa zıplarız (uludağ)... bak soley'ler de gelir, onlar da merak ediyorlar :)))) gökhan abin
  17. A

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;D yaaa, alemsin erdem kardeş.. olm. bi "gezenbilir muhabetine" gelsene bi tanışalım geyik apalım... (ramazan'dan sona murat can kafadan bi "eller havaya" geyiği yapar ...), çok selam, gökhan abiin
  18. A

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) yaa hakatten, benim şimdi haberim oldu.. çok özürler; bir merhaba bile diyemedik, merhaba ! gökhan

19. A

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) ama, biz sizin bıcırıktan çok keyif aldık, çok eğlendik.. şansı açık olsun..., allah analı ve babalı büyütsün.. ikinize de çok selam, ümit'le gökhan
  20. A

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) can'lar çok güzel bir iftardı, organizasyon yapanlara çok çok teşekkür ederiz. - 'ler ; * tek masa değildi, ayrı ayrı masalarda, millet mecburen kopuk oldu.. * liste 40 küsür kişi idi, ~ 25 kişi var idi, ani...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.