Arama sonuçlarınız

1. A

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) maşallah, maşallah, ~ 40 kişi olduk, yavvv ! daha salı.. gökhan

2. A

Satılık Kayaklar

merhaba, bileninizin kafasını sıkmıyayım da, kazadan önce (2000 de motorsiklet) bayağı kayak yapıyordum. 4 ay komadan sonra denge bayağı kötü.. kayaklar depoda (ne kayağı yavv ?; - kastle tour alpine 400 ytl ? vermiştim (buna bayağı sıkı derlerdi) - silvretta...
  3. A

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

ya size anlatiim de gülün, bu petzl metzl sıkı bi düşünsün, bu çan çin'lerden valla korkulur. erdem ve sedat kardeşin tavsiyesi üzerine ~ 2 ay önce gittim karaköy (istanbul) avcı dükkanlarına, 10 kaada bi kafa lambası kaptım.. herifler işi bitirmişler, baya iyi... bu muhabetlerde öle marka...

4. A

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi arkadaşlar bir şey soracağım, belki bir bileniniz vardır ?? benim taa, 1992'de yurtdışından aldığım bir moss stardome 2 çadır var. baya "sıkı" bir çadır derler. 15 sene yattı, ama yatmadı, sıkı kullanıldı (bolkar kış, kaçkar kış, saklıkent-kızlar sivirisi şubat yürüyüşü...
  5. A

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) hiç kanbersiz düğün olur mu yavv ?? inşallah, ümit'ciğim ve ben gökhan kardeş geliyoruz.. 01) yol 02) VitaEsMorte 03) space cem 04) lamella +3 05) jbb 06) featuring 07) irem 08) Deep 09) Gözde 10) Stumpforte 11) Amonratr 12) Solana...

6. A

Hakan'ım Döndü

dün keratayı karşıladım; heyecandan küçük dilim gidiyordu.. 3 seneden sonra canım dostumu tekrar gördüm.. o artık, ermiş !! (zaten "dünya iyisi" diy de ..) dünyada kaç kişi hem de macellan'dan dünyayı gezdi !! (sakın yanlış anlamayın, bu ego muhabbeti değil) selamlar, gökhan...

7. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... cevat kurtuluş
  8. A

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007) tamam babacık, top bende.. ama sen olmaz ise olmaz.. ağustos gibi değil de, sen müsait olduğunda eylül başı gibi olur, hem de süper olur.. organizasyonun müdürü benim.. sevgiler, gökhan
  9. A

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007) murat can'cığım, bak böle "rüyamızda kuş tutuyoruz" olmuyo; 5 dakkada "naber ? nassınız ? hadin görüşürüz !" zıp eve arkadaşlar, ağustos sonu, şunu yapalım (murat ile konuşmuştuk), bursa'ya 4x4, araba, otobüs, neyle olursa zıplıyalım.. ordan...

10. A

Hayret - Gökhan

dün akşam cafe haliç'te de (30 Haziran, c.tesi), hasan'cığımla sohbet de anlattım; ltf. bilin.. ben de nuh nebi'den kalma, bir analog minolta x-700 var idi; lenslerini heba etmek istemedim, hele bir vivitar, series 1, zoom var ki, x-700'ün 1,5 katı fiyatı. neyse bunlara hangi digital body uyar...

11. A

hobaa'cığım, o ne manzaraydı yaaa ! 1960'dan beri istsanbul'daydım (57 sonuyum haaa), (bizim atom karınca, memuriyet aya, denizli'de takılıyomuş; orda fırlarımışım.. istanbul'lu diiiil, üüüşşşş, beşşşş, hırt arnavut, rahmetli anam büyükdere'nin kızı..) böylesini az gördüm; eyüpsultan...
  12. A

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) hobaa'cım (bilmeyenlere duyurulur, murat can'ın bende ki şifre ismi), işki var mı ? ijki ??? arabayı sarıyer'e bırakırız, minibüs'len metro; taksim, finikiler sistem ilen kabataş'a; hop, tramvaynan beyazıt'a.. ordan ümit ablanla, işletme...

13. A

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) mesajım emin selamoğlu'na levent selamoğlu adında bir kardeşim var.. "akrabalık sorusu" burda başladığı için, mesaja burada devam ediyorum; verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür.. emin'ciğim, levent'im niğde bor'dan mış, can'ımın mesajı...
  14. A

ABD Çok Ucuz

Ynt: ABD Çok Ucuz bilmeyenlere, naçizane tavisye; dini bayramlardan 2 ay önce ve sonraki zaman dlimlerinde; paket posta gümrüğünde şahsi eşyalar serbest.. bi, 10 sene önce bütün dağ zervatanı, www.campmor.com veya www.rei.com dan kapıyordum.. rei kazık idi, şimdi outlet mi ne diyolar ? onu...
  15. A

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) hobaaa (murat can) yapıyor ise, kesin sağlmadır ;D hiç bi şey yeme !!

16. A

Teşekkür Etmenin Erdemi

Ynt: Teşekkür Etmenin Erdemi çok güzel bi yazı; naçizane bir de ekleme yapmak istiyorum; tek başınıza yolda yürüyorsunuz; yanınız veya karşınızdan bir insan geçiyor.. şunu söylemek kötü mü olur ? yapıyorsunuzdur da, bana göre hiç fena değil .. merhaba ! insanlığı, hayatı, erdemi...
  17. A

ABD Çok Ucuz

-----Original Message----- From: akoksal@yahoogroups.com [mailto:akoksal@yahoogroups.com] On Behalf Of Ali Gokhan Bilgic - Astro A.S. - Inc. Sent: Wednesday, June 06, 2007 9:56 AM To: mcy@ttnet.net.tr; 'SEDAT AÇIL'; mertkigili@yahoo.com Cc: akoksal@yahoogroups.com Subject: [ SPAM ] [akoksal]...
  18. A

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) ee, 20.cisin ???

19. A

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) tamam canım, levent selamoğlu'na sorarım.. ........... askerliğimi 1984 de, bahçeli yolunda ki; niğde bor, 600. levazım, ana depo ve fabrika k.lığında yaptım.. ordan kışın ne güzel görünürdü; aladağlarını kaldı ve alaca güney uçları ve...
  20. A

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) emin bey (selamoğlu), istanbul'da dağcılık geyiğinden çok eski bi arkadaşım var; levent selamoğlu... selamoğlu'lar çok var da; akraba olur musunuz ? tşk. gökhan, ist.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.