Arama sonuçlarınız

1. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Bugün Çağın'ın Sena Jeep'te olacağı bilgisi ve devetiyle yollara çıktık.İşi çıktığı için Çağın gelemedi gerçi ama Tuncay bey ve Ahmet ustayla tanıştım.Epey konuştuk.Sizle paylaşacağım şeyler ise şöyle; 215/80/15 lastiğin 2 inc yükseltmeyle olduğunu söyledi Ahmet...

2. Bill187

Jimny Muzik Sistemi

Ynt: Jimny Muzik Sistemi Bende de navigasyonlu ekran var sedece ekran.Ancak malüm jimny nin ses sistemi kapı zili kuvvetinde, bu taraklarda çok bezim olmasa da biraz daha kuvvetli ve kaliteli hoporlörler takılabilir.Bu konu da da bir kaç yere sordum 100TL gibi fiyatlar söylendi ama...
  3. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Bende öğleden sonra 14:30 gibi işlerimi halletmiş ve oraya geçmiş olurum Çağın.Yarın görüşmek üzere başka Jimny ci dostlarıda bekeleriz ;)

4. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Ben sen biraraya gelince göstericem deyince ben başka bir ölçüm yöntemi var sandım.Şimdi o konuyu netliğe bağladık.Senkaçtan kaça kadar orsadın Çağın, mutlaka biraraya gelelim.Bir de açık adresi(nette var Ahmet ustanın adesi gerçi ama değişmiş olur birşey olur)...
  5. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Çağın ben hala anlamadım tam olarak ne demek istediğini? 215/75/15 lastiğin yanağı 215x75=16,125 cm 215/80/15 lastiğin yanağı 215x80=17,2 cm Aradaki yanak farkı 1,075 cm toplam lastikteki çap farkı 2,150 cm çıkıyor. Senin 80 yanak 8 cm 70 yanak 7 cm hesabı ve...

6. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Böyle bir yazı daha önceden bu forumunda bir yerlerinde vardı ama çok önceki sayfalardan birinde kayboldu gitti.Faydanmak isteyenler için bir yerden alıntı yapma ihtiyacı hissettim.Arama yapınca bir çok yerde çıkıyor ama burada da bulunsun ;D (tamamı profesyonel...

7. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Okey perşembe bir aksilik olmazsa beraberiz ama yanlış bilgide vermeyelim.Öyle emin yazmışınız ki bildiğim halde şimdi ölçtüm geldim 195/80/15 deki yanak bile 15 cm çıkıyor :) perşembe baya istişare edicez çağıncım belli oldu :)
  8. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Çağın öncelikle yazdığım bir önceki iletiyi bir daha oku derim.Çünkü 215/80/15 deki seksen 8 cm 215/75/15 deki yetmişbeş 7,5 cm demek değil. 215/75/15 lastiğin yanağı 215 x 0,75=16,125 cm 215/80/15 lastiğin yanağı 215 x 0,80=17,2 cm Ben ayrıca 235/75/15 lastiğin...
  9. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Öncelikle 215/80/15 ile 215/75/15 arasındaki yanak farkı durumunu bir netleştirilelim. Sayın AL1820 siz 5cm bir yanak farkı diyorsunuz ama 5 santim yanak farkı olması mümkün değil 215/75/15 lastiğin yanağı 215x0,75=16,125 cm 215/80/15 lastiğin yanağı...

10. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Ynt: Yükseltme lastik yardım Sağol Çağın.Ne gün gitmeyi düşünüyorsun Ahmet Ustaya?Zamanı uydurup gelmeyi çok isterim. İlk olarak 2 orjinal kit yükseltme, 215/80/15 lastik ve cantlara offset olabilir daha sonraki yıllardaki planım arka dif kilit öne vinç diye düşünüyorum. Aracı zaten 2...

11. Bill187

Yükseltme lastik yardım

Çok değerli jimny'ci dostlarım, Ankarada yaşayan 2007 AT kullanıcısıyım.Yoğun çalışmamdan ve kendi sosyal ortamımdan haftasonları bir türlü kopamamamdan ötürü organizasyonlarınıza katılıp sizlerle tanışamadım(sadece yolda tesadüf ettiğim CKAYA rumuzlu Çağın'la tanışıp bir kaç şey...
  12. Bill187

Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım.

Benim için jimny ve jimnyci bir dostun önemi çok büyük.Çünkü teknik bilgisi olmayan, hernekadar sayıları azda olsa bir takım çevrelerin bu zevki anlamamaları canımı sıkmakta.Böyle uzakdoğuda efsaneleşmiş bir aracın, dünyanın öbür ucunda, aynı şehirde yaşayan neferleri olarak biraraya gelmek çok...

13. Bill187

Arkadaşlar fikir çok güzel ancak bence biraz acele ediyoruz.Foruma bazı arkadaşlar haftada veya 10 günde bir göz atıyorlar ve haliyle haberleri olmayacak bu durumdan.Bence herkesin duyması ve daha fazla jimnyci dostla buluşmak için biraz daha zaman tanısak bu buluşmaya daha mantıklı olur.Şu an...
  14. Bill187

Bende Ankaradayım.Eğmir'ede sık sık takılanlardanım:)Eğmirin içindeki toprak yolların kullanımının yasak olduğu söyleniyor(yukarılara çıkan).Arka tarafındaki tepelerde çok kel ve manzarasız kalıyor.Genede elimden geldiğince parkur icat etmeye çalışıyorum.Aceba aynı yerlerdemi oluyoruzda...
  15. Bill187

jimny lastik yardım

Ynt: jimny lastik yardım Tampon kesme veya traşlatma işlemi basit işlemler midir? Lastik 215/75/15 mi yoksa 215/80/15 mi mantıklı?Benim gönlümde 215/80/15 var ama genelde jimnyci dostlar 215/75/15 kullanıyor.Birde bizzat uygulamış ve kullanmış biri olarak yükseltme kitinden sonra yakıt ve viraj...

16. Bill187

jimny lastik yardım

Ynt: jimny lastik yardım Öncelikle cevaplar için teşekkürler.Sn. Msenol dediğinizin sanıyorum ki ciddi bir doğruluk payı var ve beni arkaya nispeten daha büyük (1 boy da olsa) lastik takma düşüncemden vaz geçiriyor.Sn. kursad_hho, sizin aracınızı daha önce bu forumda görüp çok...
  17. Bill187

jimny lastik yardım

Ynt: jimny lastik yardım Arkadaşlar yeni yeni aranıza katılıyorum çünkü daha önce off-road gibi bir tutkum ve böyle bir aracım yoktu.Eminim ki aranızda bu konuda tecrübeli arkadaşlar var.Konuyu yanlış yere mi açtım aceba.En azından bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Saygılar..
  18. Bill187

jimny lastik yardım

Arkadaşlar uzun süredir bu çok kıymetli ve keyifli forumu takip ediyorum.Takip etmendeki en büyük etken otomatik bir Jimny sahibi olmam.Aracımla ilgili modifikasyon hayalleri kuruyorum lakin Ankara'da güvenip kimselere emanet edemedim aracımı.Yükseltme ve lastiklerle oynama listenin başında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri