Arama sonuçlarınız

1. Kapitan

Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009) Ben de never summer ile sawtooth dry arasında kaldım Efe abi. Kafamda şu soru var, diyelim ki neversummer da 2-3 gece geçirdin, tulumun kumaşının nem tutması nasıl? Biliyorsun bu kaz tüyünün en kötü tarafı nem ve...

2. Kapitan

Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009) Herkese selamlar, Çekilen harika fotoları gördükçe keşke ben de orada olsaydım diye geçirdim içimden.. Çok güzel bir organizasyon olmuşa benziyor. Efe abi manzara fotoğrafları çok güzel çıkmış. Bir dahaki sefere beraber...
  3. Kapitan

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Gökhan benim amacım görünmek değil görünmemek, sebepleri uzun vesselam şimdi açıklayamayacağım fakat renge "fixlenmem"in çıkış noktası burası

4. Kapitan

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Genellikle tek kişi kullanıyorum çadırı o yüzden problem yok. Bu arada bu çadırın önce dışı sonra içi kuruluyormuş, kurması uzun mu sürer acaba hiç böyle bir çadır kullanmamıştım. Tavsiye edebileceğin çadırın flame'e benzemesine gerek yok aslında, ihtiyacım olan şey hafif ve...
  5. Kapitan

Marmot Precip Yağmurluk - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Marmot Precip Yağmurluk - Ürün değerlendirmesi Valla o mont olsa bir daha yağmurluktu dış katmandı, yoğun yağış altında 6 saat yürüyeceğim ne olacaktı, aman çalılar montu çizdimi gibi soru ve sorunsallar tamamen ortadan kalkacak. Bakarsan sevinirim %50 indirim bomba gibi düştü piyasaya...

6. Kapitan

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Marmot'ta haki olsa hiç düşünmeden alırım ama o parlak turuncu beni bitiriyor. Expedisyon vs için gayet önemlidir rengi şimdi burada bir ton şey yazanlar çıkar ya neyse... Husky Flame düşünüyorum. Aslında bir bilene danışayım: Bana 1-1,5 kişilik, mümkün olan en hafif, bagaja...

7. Kapitan

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Yankı bu Husky'nin çadırlarda da çeşitleri arttırmışsınız, yakın gelecekte yoğun satışlara başlayacaksınız gibi geliyor. Tecrübe sahibi birisi olarak bu çadırlar hakkında yorumlarını alabilir miyim? Önümüzdeki kış sezonu için iyi bir çadır alayım diyorum da marmot'un rengini...
  8. Kapitan

Marmot Precip Yağmurluk - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Marmot Precip Yağmurluk - Ürün değerlendirmesi Hocam seneye bir Marmot EXUM alıp bu yağmurluk-dış katman vs. tartışmalarına kesin bir nokta koymayı planlıyorum ;) elinizde L kalmadı değil mi bu arada?
  9. Kapitan

Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Değerli arkadaşlar, Krizden bir tokat ta bizim kamp etkinliği yedi sonunda.. Kriz sebebiyle şirketin c.tesi yapmayı kararlaştırdığı (resmen az evvel haberim oldu çıldıracam sinirden) performans ve satış toplantısına katılmam...

10. Kapitan

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Abi çok hızlı bir cevap oldu bana kaçacak bir yer bırakmadın ;D Şaka bir yana cömert teklifin için teşekkür ederim. Bizim ekipte 2 kişi biliyorsun, sorun olmaz umarım. Ben Serdar'la bir konuşayım ;)

11. Kapitan

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Efe Abi attığın taş baş yardı :) Araba parkta kuzu gibi yatıyor valla bilyaydı petekti oydu buydu derken 1000 TL'cik hesap çıktı. Ama dersen ki benim dizel araçla mazotu paylaşıp gideriz, tekrar gündemime alabilirim :)
  12. Kapitan

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Ertürk harika bilgilendirmeler için teşekkürler.

13. Kapitan

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Selamlar Murat Abi, Pazar günü araba aks bilyalarını dağıttı. Aracın servisten çıkma durumuna göre değerlendirilebilir fakat bu ayki masraflarımı da hesaba kattığımda bize Gebze kampı daha olur gibi geliyor :)
  14. Kapitan

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Teşekkürler.
  15. Kapitan

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Peki neresi olur bu nallıhan? Hangi ildedir kaç km.dir ortalama bize?

16. Kapitan

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Cem dün İsmail abi ile konuştum. Sülüklügöl organizasyonu olacak diyordu. Değişti de bu mu oldu acaba? Bir de bu Nallıhan ve Saben falan ne taraflarda olur acep? Reklamdaki gibi: Atgeçmez'e nasıl gidilir? ;D
  17. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Hasan hocam ben şu "az önce" lafına takıldım rakım 1500 diyorsun?? Hayırdır ev nerde? Ya da kampta internet mi mevcut ;D
  18. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Tamamdır yazıcıoğlu'na acil bakacağım, ürün güzele benziyor. Kola kutusunun içerisine koyduğum miktardaki suyu bu aletle kaynatabilir miyim peki??

19. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Hasan Hocam baya enteresanmış bu pürmüz işi. Dediğiniz kadar etkiliyse 1-2 günlük organizasyonlarda su kaynatmak ve konserve ısıtmak için ocak yerine bu aletlerden taşısak işimizi görür herhalde. Peki bunlar nerde bulunur nasıl bir şeydir?
  20. Kapitan

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Bu belge nedir ve ne işe yarar Murat Abi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR