Arama sonuçlarınız

1. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Doğrudur dodi arkadaş, biz senin kadar yetenekli değiliz vesselam. Zaten bu başlığı açma sebebim de daha deneyimli kişilerden bir şeyler öğrenmek. Islak ve donmuş meşe dallarını zippo benzini ile nasıl yaktığını bizlerle paylaşırsan belki biz de bir şeyler öğrenme...

2. Kapitan

Princeton Tec APEX Kafa Feneri - Ürün Değerlendirme

Ynt: Princeton Tec APEX Kafa Feneri - Ürün Değerlendirme Evet hocam eğer y.dışından getirtme şansı yoksa Myo iyi bir alternatif oluyor. Aldığım Tikka bir süre kullandıktan sonra ışığında titreme sorunuyla başımı ağrıttı. Faturası yoktu ama aldığım yer saolsun ürünün arkasında durdu. Yeni...
  3. Kapitan

Ynt: Princeton Tec APEX Kafa Feneri - Ürün Değerlendirme Petzl Myo APEX'e alternatif olsa da 4 yerine 3 pil kullandığından ışığın parlaklığı ve aydınlatma mesafesi daha düşük. Bunun yanında "boost" modunun sadece 20 saniye sürmesi de bana göre bir başka dezavantaj. Halojen lambalarda da...

4. Kapitan

Ynt: Princeton Tec APEX Kafa Feneri - Ürün Değerlendirme Ahmet Bey yazının en altında yazıyor....
  5. Kapitan

Ynt: Princeton Tec APEX Kafa Feneri - Ürün Değerlendirme Eyvallah hocam ben bir türlü başarılı olamadım resim yüklemeye :)

6. Kapitan

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Kadriye bizim programımız şöyle: 21 Şubat sabahı yola çıkıyoruz. Gidilecek yer TEM - Gebze sapağından yaklaşık 30 km. içeride. Gideceğimiz yerde bulunan hindi çiftliğinin sahibi eski bir abimize uğruyoruz. Hem kamp...

7. Kapitan

Özellikle doğa'da gece yürüyüşleri düzenleyen bir ekibimiz var. Yürüyüşlerimiz boyunca gece hem uzun mesafeler kat ediyoruz, hem de karanlıkta uzun saatler geçiriyoruz. Bu sebeple fener bizim için oldukça önemli bir konu. Ucuz Çin malı fenerlerle başladığımız bu yolda, uzun araştırmalar sonucu...
  8. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Ayarlarsak biz de gelebiliriz. Bu arada yolu İstanbul'a düşecek arkadaşlar 2 hafta sonra 21-22 Şubat'ta Gebze'de yapacağımız kampa katılabilir. Çevre gerçekten inanılmaz güzel. Tavsiye ederim. Brütal bir gece...
  9. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Murat Abi, Stoklar raporlar vs.den bahsedince içim ürperdi birden. Benim haftam da aynen bu şekilde başladı malesef. Bizi ömür boyunca şu şehrin pisliğinden, saçma sapan işlerden kurtaracak bir formülasyon yok...

10. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Özellikle kışın orman içinde yapılan yürüyüşler sırasında avcı çizmesi en iyi sonuçları verir. Ormanda su birikintileri, dere geçişleri, çamurda yürüyüş vs. durumunda en iyi malzeme gore-tex değil plastik-tex olarak...

11. Kapitan

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Aynen hocam, mesajı almışsın ;D
  12. Kapitan

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Herkese merhaba, Ben EDC sınıfında İsviçre'de yaşayan kuzenimin bana hediye ettiği Victorinox SwissChamp çakıyı kullanıyorum. Daha iyisi yoktur herhalde :D Merak edenler için adresi...

13. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Bizi mi gözetledin kıs? O kafayla ben çoktan uyuduğunu düşünmüştüm :D
  14. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Valla elinize sağlık Kadriye, hazıra konmak ta bir başka güzel oluyor ;)
  15. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Rica ederim Murat abi, ilk etkinliğimizi ben anlatayım dedim. Yakın zamanda tekrarlamak nasip olur umarım.

16. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Eyvallah hocam, ilk heyecan işte hatırlayamadım :D
  17. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Dodi arkadaş: Zippo gazı kendisi iyi yanıyor fakat ıslak dalları tutuşturmuyor. Bunun için daha ağır bir yakıt gerekli. Tecrübeyle sabittir fakat deneyebilirsin :)
  18. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Gezenbilir üzerinden katılacağımız ilk organizasyonumuz için heyecan dorukta. Arkadaşım Serdar’la toparlanıp, işlerimizi halledip, biraz da geç kalarak yola koyuluyoruz. İzmit’i geçince otoban’da trafik duruyor...

19. Kapitan

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Madem yeme-içme işine bir sınır getirilecek, tatlılar bizden arkadaşlar ;D
  20. Kapitan

Yolculuğu ucuza getirmek mi?

Ynt: Yolculuğu ucuza getirmek mi? Hadi ya... Biz çocukken susam sokağı vardı hani, orada çılgın bir bilimadamı vardı ıssız bir adada yaşıyordu ve daha evvel icad edilmiş şeyleri icat edip saçma sapan isimler veriyodu belki hatırlarsınız. Aynı onun gibi hissettim kendimi :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR