Arama sonuçlarınız

1. Kapitan

Yolculuğu ucuza getirmek mi?

Ynt: Yolculuğu ucuza getirmek mi? Bu benim fikrimdi... Walla bak :D

2. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak genom o alet çakmaktaşı değil magnezyum kullanıyor. Çıkan kıvılcımlar 1500 C civarında olduğundan hemen herşeyi yakabilir fakat ateşi başlatmak için mutlaka kuru yosun vs. birşey ve o dizideki abimiz gibi doğa ve ortam tecrübesi lazımdır. Bizim için reşo yakıtı yada...
  3. Kapitan

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Dostlar yardımseverliğinize gerçekten hayran kaldım. Şu yukarıdaki mesajı yazdıktan 20 dakika sonra organizasyonda yer alacak 4 kişinin telefon numarası yardımcı olmak adına gönderilmişti. Umarım kamp...

4. Kapitan

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Arkadaşlar bizim 3lü saat 4'te buluşma noktasında olamayabilir, işlerimiz dolayısıyla kamp alanına biraz daha geç katılabiliriz. Herhangi bir sıkıntıya karşı 2-3 kişinin cep numarasını özelden rica etsem...
  5. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Herkese sıcak yaklaşımları için teşekkürler. Artık kampta baklavalar da bizden olsun.

6. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Harikaymış, bu arada organizasyondaki herkes birbirini daha evvelden tanıyor hissiyatına kapıldım yazılanları okuyunca. Umarım aranıza katılmamızdan rahatsızlık duyulmuyordur. KAtılım listesine bizi de 3...

7. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) C.tesi - pazar Akçakoca'da yağmur olursa yine de gidilecek mi?
  8. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Umarım son anda bir iş çıkmazda bizde aranızda olabiliriz. Bu arada ismim Cem. nick'in altına sizler gibi yazmayı beceremedim :/ edit: tembellik canım, denedim oldu. Mühendis adamız sonuçta :p
  9. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Akçakoca sahiline hiç gitmedim dostum bu sebepten soruyorum. Antalya'da taş-çakıl sahilde çadırın altını parçalayınca biraz daha evhamlı oldum sanırım ;) edit: imla

10. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Çadırı kuracağımız taban nedir? Çakıl, kum, çimen vs. ?

11. Kapitan

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Arkadaşlar merhaba, Sizlerle henüz bir organizasyona katılma firsatım olmadı fakat bu sefer ben ve iki arkadaşım organizasyon'da yer almayı planlıyoruz. Size 1-2 sorum olacak : Araçları park ettikten sonra...
  12. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak İnsanın TV izler gibi izleyesi geliyor hakikaten, bi acaip. :D

13. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Evet dostlar dün gece yaptığımız orman yürüyüşü sonrası bir dere yatağında, derenin tam ortasında kalan kalayık, ada gibi bir yerde mola verdik. Hava kararmaya başlarken güzel bir odun stoğu yaptık. Reşo yakıtının yardımıyla güzel bir ateş yakmayı başardık. Geç...
  14. Kapitan

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) Bizim gece yürüyüşleri yapan bir ekibimiz var ve fener işi bizim için adeta bir hastalık gibi. Çok önemlidir. Bugüne kadar bir sürü fener kullandım. İlk başlarda "fenere de bu kadar para mı verilir" şeklindeki...
  15. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Zaten güzel bi rambo bıçağım var ne olsa keserim :) Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. Meşe dallarını yarıp yüzeylerini arttıracağım. Reşo yakıtını da tutuşturucu olarak kullanacağım. Sonuçları burada sizlerle paylaşırım. Bir gece yürüyüşünde de ortaçağ...

16. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Ormanlarda genellikle bol miktarda meşe var hocam. Ama ben işi çözdüm gibi. Bu h.sonu reşo yakıtını deneyeceğim. En az yer kaplayan, kolay taşınabilen ve en efektif çözüm o gibi duruyor.
  17. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Gazyağı ile bende mutlaka deneyeceğim. Bu arada gazyağı + paçavra hikayesini gece yürüyüşünde meşale yapmak için de kullanacağım. Eski insanlar gibi :D
  18. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Benzin çok hızlı yanıyor, yerine gazyağı kullanılabilir ama taktik güzelmiş. Ben de kola içmem ama bu iş için taşıyabilirim. Dökeriz artık içindekini napalım. Öneri için teşekkürler önümüzdeki 1-2 hafta içinde yapacağımız gece yürüyüşünde denenecektir.

19. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Hocam 7-8 saat yürüyoruz o iş yaş bizim için :)
  20. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak aslanahmet arkadaş o başlıkta benim bahsettiğim ortamda ateş yakmakla ilgili pek bir şey yok. Yanımda zaten kibrit başlı tutuşturucu (ortalama 5-6 dakika yanıyor) taşıyorum. Fakat yakacakların tamamı ıslak olunca ateş yakmakta başarısız olduk. Meseregan söylediğin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR