Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar selamlar,
Gece orman yürüyüşleri düzenleyen bir ekibimiz var. Dün yaptığımız yürüyüş sırasında hava aşırı soğudu. Biz de verdiğimiz mola sırasında ateş yakmaya karar verdik. Fakat başarılı olamadık.
Etrafımızdaki ağaşlardan kuru (yani yeşil ve canlı olmayan) ağaç dalları kestik...
Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...
Arabanın tavanı benim tabanım olacaksa, neden çıktım ovalara dağlara?
Konsept olarak kampçılıkla bağdaştıramıyorum ben bu araç üstü çadır hikayesini... Ha göçebesindir, bu yüzden kullanıyosundur o zaman başka... Ama saçma değilmi...
Ynt: Adalarda Kamp?
Geçmiş olsun hocam. Çok büyük bir olay atlatmışsınız.
Bizim de böyle bir olay yaşamama ihtimalimiz yok. Kişisel zevkimiz için risk alıyoruz işte.
Ynt: Adalarda Kamp?
Ben Büyükada'da kamp yaptım. Kamp yapmak için adanın en arkasına gidip oradan orman içinden ve gündüz bile çok zor inilen bir parkurdan sahile iniyoruz. Burada çadırımızı atıyoruz. Gece saat 02:00'a kadar dev gibi ateş yakıyoruz kimse karışamıyor. Gerçi o karanlıkta...
Ynt: Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Hocam tabi bende hiç kış tecrübesi olmadığı için bocalıyorum. Ama anladığım kadarıyla ceket dediğiniz bu su ve rüzgar geçirmeyen ama harhangi bir ısı yalıtımı da bulunmayan şeyler oluyor :)
Gittiğimiz-gideceğimiz yerler en...
Ynt: Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Şu dağ cekedine örnek marmot oracle olabilir mi?(uygun fiyata buldum da) Yani sadece su geçirmez bir yağmurluk gibi birşey, hareketsiz dururken içimizde içlik + yün gömlek + polar üzerine giyildiğinde 0 ve -5 C aralığında...
Ynt: Teknik Malzeme Soruları
Yani araçlara çokta uzak değilsiniz... Evde yada bi tanıdıkta eski halı varsa at arabaya hocam.
Hem çadırın altı yumuşak oluyo hemde soğuğu kesiyo. Rahat edersin benden sana tavsiye ;)
Herkese merhaba,
Ben doğada zaman geçirmeyi ve kamp yapmayı seviyorum. Genellikle yaptığımız kamplarda çok uzun olmayan bir mesafeyi yürüdükten sonra kampımızı kuruyoruz. Kamp yaptığımız yerde takılıyoruz ve günü geçiriyoruz. Geceleri 2-3 saatlik yürüyüşler yapıyoruz. Dönüşte de geceyarısına...
Jazz arkadaşım bende Loap St. Mortiz tulum var. Loap'ın sadece tulumları değil tüm malzemelerinin fiyat/performans değerleri çok yüksektir. Hakikaten bu fiyatlara kaliteli malzeme sağlıyorlar. Tulumumdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
Şahsi fikrim Salewa...
Bu kadar emek vererek sorumu yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Bu pakette görülen antibakteriyel sıvı yara temizlemeye mi yarıyor acaba?
Ben oksijenli su - tentürdiyot - betadin üçgeninde sıkışıp kalmışımda... Bu sıvı aynı işlevleri mi gerçekleştiriyor acaba?
Merhaba arkadaşlar,
Şehirden biraz olsun uzaklaşmak ve doğanın ortasında kamp yapmak benim için vazgeçilmez bir tutku. Kamp alanlarından pek hoşlanmıyorum ve rahat ulaşılabilecek, köylülerin yada jandarmanın rahatsız etmeyeceği bölgelerde çadır atıyorum.
Bu konuda, İstanbul ve yakın çevresinde...
Yürüyüş yada kamp sırasında yanında ilk yardım çantası taşıyan var mı?
Ben bu ayrıntının oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle hacim olarak küçük bir ilkyardım çantası oluşturmak için neler almalıyız?
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Selam arkadaşlar! İstanbul - Kadıköy'de ikamet eden, 28 yaşında, mühendis bir kardeşinizim. Aranıza yeni katılmış biri olarak tanışma bölümünde kendimi kısaca tanıttım fakat asıl ilgi alanım olan başlıkta sizleri bir kez daha selamlamak isterim.
Arada...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese selamlar.
Bu İstanbullu, mühendis kardeşinizi özellikle kampçılık faaliyetlerinde aranıza alırsanız sizlere çok müteşekkir olur, hatta bakarsınız bir de süpriz kamp yemeği yapıverir. ;D
Aranıza katılmak büyük keyif arkadaşlar.