Arama sonuçlarınız

1. Kapitan

Kışın Ateş Yakmak

Dostlar selamlar, Gece orman yürüyüşleri düzenleyen bir ekibimiz var. Dün yaptığımız yürüyüş sırasında hava aşırı soğudu. Biz de verdiğimiz mola sırasında ateş yakmaya karar verdik. Fakat başarılı olamadık. Etrafımızdaki ağaşlardan kuru (yani yeşil ve canlı olmayan) ağaç dalları kestik...

2. Kapitan

Dağcılıkta Kamp Kurma

Ynt: Dağcılıkta Kamp Kurma Dostum 3 gün boyunca neden kabarcıklı naylon ve koli içerisinde yattın? ;D
  3. Kapitan

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Arabanın tavanı benim tabanım olacaksa, neden çıktım ovalara dağlara? Konsept olarak kampçılıkla bağdaştıramıyorum ben bu araç üstü çadır hikayesini... Ha göçebesindir, bu yüzden kullanıyosundur o zaman başka... Ama saçma değilmi...

4. Kapitan

Adalarda Kamp?

Ynt: Adalarda Kamp? Geçmiş olsun hocam. Çok büyük bir olay atlatmışsınız. Bizim de böyle bir olay yaşamama ihtimalimiz yok. Kişisel zevkimiz için risk alıyoruz işte.
  5. Kapitan

Adalarda Kamp?

Ynt: Adalarda Kamp? Ben Büyükada'da kamp yaptım. Kamp yapmak için adanın en arkasına gidip oradan orman içinden ve gündüz bile çok zor inilen bir parkurdan sahile iniyoruz. Burada çadırımızı atıyoruz. Gece saat 02:00'a kadar dev gibi ateş yakıyoruz kimse karışamıyor. Gerçi o karanlıkta...

6. Kapitan

Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Ynt: Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz? aynen hocam, kaz tüyü ceketler...

7. Kapitan

Ynt: Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz? Hocam tabi bende hiç kış tecrübesi olmadığı için bocalıyorum. Ama anladığım kadarıyla ceket dediğiniz bu su ve rüzgar geçirmeyen ama harhangi bir ısı yalıtımı da bulunmayan şeyler oluyor :) Gittiğimiz-gideceğimiz yerler en...
  8. Kapitan

Ynt: Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz? Şu dağ cekedine örnek marmot oracle olabilir mi?(uygun fiyata buldum da) Yani sadece su geçirmez bir yağmurluk gibi birşey, hareketsiz dururken içimizde içlik + yün gömlek + polar üzerine giyildiğinde 0 ve -5 C aralığında...
  9. Kapitan

Teknik Malzeme Soruları

Ynt: Teknik Malzeme Soruları Yani araçlara çokta uzak değilsiniz... Evde yada bi tanıdıkta eski halı varsa at arabaya hocam. Hem çadırın altı yumuşak oluyo hemde soğuğu kesiyo. Rahat edersin benden sana tavsiye ;)

10. Kapitan

Herkese merhaba, Ben doğada zaman geçirmeyi ve kamp yapmayı seviyorum. Genellikle yaptığımız kamplarda çok uzun olmayan bir mesafeyi yürüdükten sonra kampımızı kuruyoruz. Kamp yaptığımız yerde takılıyoruz ve günü geçiriyoruz. Geceleri 2-3 saatlik yürüyüşler yapıyoruz. Dönüşte de geceyarısına...

11. Kapitan

Dağcılıkta Kamp Kurma

Ynt: Dağcılıkta Kamp Kurma Çadırın altına eski bir halı ser bak mis gibi olur :p
  12. Kapitan

Teknik Malzeme Soruları

Ynt: Teknik Malzeme Soruları Istoff kampında araçlarda mı yatıyorsunuz yoksa çadır mı kuruyorsunuz?

13. Kapitan

Teknik Malzeme Soruları

Ynt: Teknik Malzeme Soruları Jazz arkadaşım bende Loap St. Mortiz tulum var. Loap'ın sadece tulumları değil tüm malzemelerinin fiyat/performans değerleri çok yüksektir. Hakikaten bu fiyatlara kaliteli malzeme sağlıyorlar. Tulumumdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Şahsi fikrim Salewa...
  14. Kapitan

Teknik Malzeme Soruları

Ynt: Teknik Malzeme Soruları Malzemeleri en yakın zamanda toplayacağım. İlginize teşekkür ederim.
  15. Kapitan

Teknik Malzeme Soruları

Ynt: Teknik Malzeme Soruları Bu kadar emek vererek sorumu yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Bu pakette görülen antibakteriyel sıvı yara temizlemeye mi yarıyor acaba? Ben oksijenli su - tentürdiyot - betadin üçgeninde sıkışıp kalmışımda... Bu sıvı aynı işlevleri mi gerçekleştiriyor acaba?

16. Kapitan

İstanbul'a Yakın Kamp Alanları

Merhaba arkadaşlar, Şehirden biraz olsun uzaklaşmak ve doğanın ortasında kamp yapmak benim için vazgeçilmez bir tutku. Kamp alanlarından pek hoşlanmıyorum ve rahat ulaşılabilecek, köylülerin yada jandarmanın rahatsız etmeyeceği bölgelerde çadır atıyorum. Bu konuda, İstanbul ve yakın çevresinde...
  17. Kapitan

Teknik Malzeme Soruları

Ynt: Teknik Malzeme Soruları Yürüyüş yada kamp sırasında yanında ilk yardım çantası taşıyan var mı? Ben bu ayrıntının oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle hacim olarak küçük bir ilkyardım çantası oluşturmak için neler almalıyız?
  18. Kapitan

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Selam arkadaşlar! İstanbul - Kadıköy'de ikamet eden, 28 yaşında, mühendis bir kardeşinizim. Aranıza yeni katılmış biri olarak tanışma bölümünde kendimi kısaca tanıttım fakat asıl ilgi alanım olan başlıkta sizleri bir kez daha selamlamak isterim. Arada...

19. Kapitan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar. Bu İstanbullu, mühendis kardeşinizi özellikle kampçılık faaliyetlerinde aranıza alırsanız sizlere çok müteşekkir olur, hatta bakarsınız bir de süpriz kamp yemeği yapıverir. ;D Aranıza katılmak büyük keyif arkadaşlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR