Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Düzce Off-Road Team
arkadaşlar etap çalışmaları için Yaylaya çıktık ki heryer bembeyaz süper di ama etapta çalışma yaptık ama 1 haftadır yağan yağmur
zemini çok ağırlaştırmış o yüzden ön bir çalışma yaptık çoğu yeri iptal ettik araçlar çok zorlandı ama sıkıntı yok hava ve zemin iyi olursa...
Değerli Arkadaşlar Program içeriği aşağıdaki gibidir.
Düzce Beyköy Belediyesi Koca Yayla Kamp ve Off-Road Oyunları Etkinliği 21-22-23 /EKİM/2011
DİVAN MOBİLYA VE POWER VİNÇ KATKILARIYLA
21 Ekim 2011 Organizasyona erken...
Teşekkür ediyorum resimleri ben çektim Serkan TUT evet süper bir yayla inşallah çok değerli dostlarımızla güzel vakitler geçireceğiz
bu arada bir aksi durum olmaz ise hava durumu aşağıdaki link de güzel görünüyor
http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/duzce-hava-durumu-15-gunluk.html
Şamil beyin navigasyonundan faydalanarak bilgileri paylaşalım
Koca Yayla
Enlem : 40º 37' 44" N
Boylam : 31º 12' 37" E
Rakım : 1.459 m
İsmail Bey Merhabalar;
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum elimden geldiğince olayı renklendiryeme çalıştım ama çok güzel olacak bu etkinlik de
yayla süper bir noktada
Program detaylarını bugün yapılacak toplantı sonrası, akşam yada yarın sabah açıklayacağız
bu arada aklınıza gelen sorular olur ise gerek alan gerekse oyun ile ilgili cevaplaya biliriz
Evet Şener'cim tabiki beraberiz beni bu işe 2005 yılında ALadağ'a götürüp aşıyı verip başlatan sizlersiniz tabiki sizlerin karşısında olmamız gibi birşey sözkonusu değil ama keşke biz bu etkinlik işine başlamadan önce birşeyler yapılsaydı ama olsun olmuşla ölmüşe çare...