Arama sonuçlarınız

1. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team arkadaşlar etap çalışmaları için Yaylaya çıktık ki heryer bembeyaz süper di ama etapta çalışma yaptık ama 1 haftadır yağan yağmur zemini çok ağırlaştırmış o yüzden ön bir çalışma yaptık çoğu yeri iptal ettik araçlar çok zorlandı ama sıkıntı yok hava ve zemin iyi olursa...

2. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team S Ü P R İ Z
  3. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Değerli Arkadaşlar Program içeriği aşağıdaki gibidir. Düzce Beyköy Belediyesi Koca Yayla Kamp ve Off-Road Oyunları Etkinliği 21-22-23 /EKİM/2011 DİVAN MOBİLYA VE POWER VİNÇ KATKILARIYLA 21 Ekim 2011 Organizasyona erken...

4. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team bence sen yaylaya ve toplantıya gelmediğinden bozulmasın araban kulüp başkanı nede olsa 4*4 ustası :D
  5. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Valilik izinleri tamam programı detaylandırıp paylaşacağız

6. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Teşekkür ediyorum resimleri ben çektim Serkan TUT evet süper bir yayla inşallah çok değerli dostlarımızla güzel vakitler geçireceğiz

7. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team bu arada bir aksi durum olmaz ise hava durumu aşağıdaki link de güzel görünüyor http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/duzce-hava-durumu-15-gunluk.html
  8. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Şamil beyin navigasyonundan faydalanarak bilgileri paylaşalım Koca Yayla Enlem : 40º 37' 44" N Boylam : 31º 12' 37" E Rakım : 1.459 m
  9. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team İsmail Bey Merhabalar; Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum elimden geldiğince olayı renklendiryeme çalıştım ama çok güzel olacak bu etkinlik de yayla süper bir noktada

10. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team aaaaaaaaaaaaaaaa :D

11. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Program detaylarını bugün yapılacak toplantı sonrası, akşam yada yarın sabah açıklayacağız bu arada aklınıza gelen sorular olur ise gerek alan gerekse oyun ile ilgili cevaplaya biliriz
  12. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team ve mutlu son

13. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team bu alan etap dışı olup, oynama alanı olarak kullanılacaktır. :D
  14. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team .
  15. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team .

16. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team DOSOS Başkanı Zafer sizler rahat yarışın diye aracını ve kendisini feda ediyor
  17. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Dakika 1 Gol 1
  18. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team beklenen Koca Yayla fotoğrafları

19. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Evet Şener'cim tabiki beraberiz beni bu işe 2005 yılında ALadağ'a götürüp aşıyı verip başlatan sizlersiniz tabiki sizlerin karşısında olmamız gibi birşey sözkonusu değil ama keşke biz bu etkinlik işine başlamadan önce birşeyler yapılsaydı ama olsun olmuşla ölmüşe çare...
  20. DÜZCE OFFROAD TEAM

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team detaylar ve görüntüler pazar gününden sonra

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz