Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Defender Römork

Ynt: Defender Römork Bir De Merak Ediyorum , Traktörler Gibi Çift Dingilli Romork Çekebilirmiyiz , O Bir Birine Yakın Olanlardan Değil .

2. ndogru

Defender Römork

Ynt: Defender Römork ben De 750 Kg Lik Römork Olabilir Sadece Diye Düşünüyordum , Yazdığınızdan Anladığım Kadarıyla Ruhsat Olmak Şartıyla Daha Büyük Romorklar Da Çekebiliriz . Ruhsat Biraz Karışık Tam Anlayamadım net Ağırlık: 1945 Kg Bu Aracın Ağırlığı Anladık , fj Azami Yüklü Ağırlığı : 3050...
  3. ndogru

Defender Ailesine Hoşbuldum...

Ynt: Defender Ailesine Hoşbuldum... Hemşehrim hayırlı olsun . Masraf konusu biraz espirili olmuş , Defender tam anlamıyla zarar makinası , bende 2 adet var halimi sen düşün . Hidrolik direksiyon için artık proje istiyorlar oriinal de olsa fayda etmiyor 1992 den eski araçlarda kesin proje...

4. ndogru

Defender Römork

Defenderime römork almak istiyorum , Trabzonda veya Doğu Karadenizde olup satan varsa hemen iletişime geçebilirim. Sanıyorum Kırıkkalede defender römorkları görmüştüm herhalde Ankaradadaki hurdacılarca bol miktarda vardır. Bunların fiyatı konusunda bilgisi olan var mı ?
  5. ndogru

Defender Motor Numarası Sorunu

Ynt: Defender Motor Numarası Sorunu Westenhausun üstündeki etiketten bahsediyorsunuz sanırım , sökebilirsiniz diye düşünüyorum.

6. ndogru

Defender Motor Numarası Sorunu

Ynt: Defender Motor Numarası Sorunu Bence Tuv a sormak başa iş çıkarır. Araç nerden alınmış? Eğer MKE çıkması bir araçsa MKE ile irtibata geçilip fatura üzerindeki numara düzeltilebilir ki benim bir aracımda hatalı bir rakamı öyle düzelttirmiştim.Hiç bişey yapmasanız da motor numarasının olduğu...

7. ndogru

Tomb Raider

Ynt: Tomb Raider Td5 110 crew cab orijinal Tomb Raider , Erol beyindi Trabzonda ,Van veya Erzurumdan bir arkadaşa satıldı ... Armaları dahi üzerindeydi ...
  8. ndogru

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender Çok teşekkür ederim ne olsa modelinde 1987 yazıyor inşallah daha güzel ve yenileri de sizlerin olur.
  9. ndogru

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender Bir kaç tane ...

10. ndogru

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender Harun bey iki araçtan birini satmam lazım , diğerine satılık diyemiyorum çünki fiyat çok anormal olacak maliyeti aşırı derecede fazla oldu . Şase hariç her şeyi yeni takıldı . 130ps sıfır puma motor , rn380 ve arazi şanzumanı sıfır gibi, elektrik tesisatı sıfır td5...

11. ndogru

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender Harun bey teşekkür ederim , gerçekten çok temiz bir araç sıfırdan söküldü toplandı beğenmediğim yerlerini yeniden toplattım mesela boşluk vardı ilk söken usta söküp idare eder diye yerine takmış bir daha şanzumanlar diff ler ne varsa söküp parça değiştirdim . Puma...
  12. ndogru

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender 30.000 tl ye vereceğim tertemiz bir araç maliyeti 40.000 tl nin üzerindedir.

13. ndogru

Satılık Defender Dizel Motor + Şanzıman+Arazi Şanzımanı

Ynt: Satılık Defender Dizel Motor + Şanzıman+Arazi Şanzımanı güncel
  14. ndogru

MKE ÇIKIŞLI DEFENDER TESCİL / TUV SORUNLARI

Ynt: MKE ÇIKIŞLI DEFENDER TESCİL / TUV SORUNLARI Teşekkür ederim Derya bey . Makina mühendisimiz projeye "hidrolik direksiyon takıldı" yazmak için 450 tl. istedi , ben de kabul etmedim. Direksiyon kutusunu söküp muayeneye öyle gideceğim artık .
  15. ndogru

Ynt: MKE ÇIKIŞLI DEFENDER TESCİL / TUV SORUNLARI Max Weber amcamızın dediği gibi "bürokrasi kendi iktidarını elden bırakmamak için direnecektir ..." Ama iş artık ızdırap boyutuna ulaşmaya başladı. Yollarımız kan gölü , her türlü anormalliği trafikte sergileyebiliriz , yoğun denetlenmeli ve...

16. ndogru

Ynt: MKE ÇIKIŞLI DEFENDER TESCİL / TUV SORUNLARI Teşekkür ederim, düzelttim 365 tl idi.
  17. ndogru

Merhaba , MKE Hurdasandan 2 yıl önce aldığım defenderimi toplayıp trafiğe mürecaat ettim. Önce yeni motoruna numara çaktırmak için koşuşturduk. Aracı trafiğe tecil edip aynı gün trafikten çekme yaptılar . Tuv a gittik , 365 tl. 2 yıl muayene yapmama cezası kestiler. Ben aracın trafikte...
  18. ndogru

Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi

Ynt: Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi Derya bey çok sağolun teşekkür ederim , sizin sayenizde bu yanlışlığı farkettim. Yeni topladığım aracın kayıt işlemleri için pazartesinden sonra zaten trafiğe gidecektim , bunu da onunla birlikte hallederim sanırım .

19. ndogru

Ynt: Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi Yok düz dizel 2500cc orijinal motor , yanlış yazılmış ruhsata Derya bey .
  20. ndogru

Ynt: Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi Uygun olan MTV mi? Benim silindir hacmi ruhsata yanlış yazılmış ,doğrusu 2500cc . MTV fazla olması bundan kaynaklanıyor. 2896 da olsa fazla bence , araçları kasko yapmıyorlar kasko değeri yok 1987 model araba bu , resmen soygun . Makine mühendisi ile...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR