Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Defender 110 Dan 130 A Dönüşüm

Merhaba , mevzuat son yıllarda çok sık değişti , son durumda bu tip değişiklikleri onaylamıyorlar diye biliyorum ancak bunun en doğru adresi araç tadilat projeleri çizen bir makine mühendisi , onlar en son mevzuata göre size bilgi verirler. Zaten araç alıp dönüştürseniz de sonuçta mecburen bir...

2. ndogru

27 Ekim 2015 Defender Ihalesi

Bence görmekta fayda , bazı ambulans kasalar 20-30 binde çok temiz olabiliyor. Sanırım kasayı atıp , kapalı cam sw şekline dönüştürmeyi düşünüyorsunuz , mevcut ambulans kasa ağır ve çok kullanışsızdır
  3. ndogru

Puma Motor Defender Için Turbo Timer

Merhaba , malum turbonun ömrünü kısaltmamak için rölantide 30 sn. kadar bekleyip aracı öyle stop etmek gerekiyor. Bu da çoğunlukla unutuluyor , unutmanın önüne geçmek için bir çok araca "turbo timer" denen zamanlayıcılar takılıyor. Siz kontağı kapatıyorsunuz ancak araç 30 sn sonra stop ediyor ...

4. ndogru

Land Rover Fotoğrafları

5. ndogru

Warn Vinç Bağlantısı

Anlatmana bakılırsa , bir oto elektrikçiye bağlatsan daha iyi olacak !

6. ndogru

V184 e R 380 sanziman takmak

İbrahim bey , ben aracıma Yurt dışından gelme Defender den çıktığı söylenen ( ancak aynı setteki defransiyel karpuzları , ön kafalar vs lerdeki değişiklik nedeniyle Disco2 den çıktığını tahmin ettiğimiz ) RN380 şanzuman ve arazisini taktırdım. Yukarıda da yazdığım gibi priz direk tam geldi , hiç...

7. ndogru

Parça kaynatarak uzatılabilir de orijinal uzun prizdirek de bakılabilir (sanırım bu durumda şanzumanın sökülüp dağıtılması gerekir) , uğraşmaya değmez .
  8. ndogru

Ynt: V184 E R 380 Sanziman Takmak Tekrar merhaba , 1.22 arazi gurup dişlisi , aldığım şanzumana bağlı durumdaydı , sürat ve yakıt durumu çok iyi , 140 km sürate rahatlıkla çıkabiliyordum , ancak rampa kalkışlarında ciddi sorun yaşadım , ara gaz yarım debriyaj kullanmadan rampalarda kalkamadım...
  9. ndogru

Ynt: V184 E R 380 Sanziman Takmak İbrahim bey merhaba , ben defenderin eski şanzuman ve motorunu çıkartıp v-184 motor ve rn380 şanzuman taktırdım. Sizin için bir sorun motor yeri olabilir yani motor yerini de değiştirmeniz gerekebilir . Bizim yaptığımız uygulama şöyle ; 1-v184 motora Ford...

10. ndogru

Land Rover Defender Kutusunda Sıfır Ön Gösterge Hız Saati

Ynt: Land Rover Defender Kutusunda Sıfır Ön Gösterge Hız Saati Ölçüsan marka (Alman VDO adına da fason üretim yapıyor) yerli göstergeler var ,gayet de güzel . Ben sıfırını 80 tl ye almıştım. Ankara özüpek oto , ist. kayalar oto veya oto elektrik malzeme satıcılarından bulunabilir .

11. ndogru

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra @mbilican , şamandıra üstten takılmıyor ! Eklediğiniz fotoya dikkat ederseniz yandaki girişe şamandıra bağlanmış vaziyette zaten , üste ok ile gösterdiğiniz yere değil . Not : Belki bunu kastedmediniz , üstteki boruya değiyor ve kalıyor diyorsanız o...
  12. ndogru

Defender Şanzıman Arıyorum

Ynt: Defender Şanzıman Arıyorum Böyle ezbere olmaz ki , usta sökecek bakacak sana şu lazım diyecek ,belki ucuz bir dişli ile işi halledecek. Defender ana şanzuman lt77 bende var , fiyatı 1500 tl.

13. ndogru

Demir Jant

Ynt: Demir Jant Kayalardan alınabilir , Ben Ankara Özüpek oto dan getirtmiştim , Uzel imalatı , üstünden çıkanlardan biraz daha genişti ...
  14. ndogru

Defender Torpido Onarımı Yardım Beklıyor

Ynt: Defender Torpido Onarımı Yardım Beklıyor Tolga bey hayırlı olsun . Defenderde torpido parça parçadır , üzeri çukurlu dediğiniz tahmin ediyorum en üstteki uzun parça yumuşak olan , yenisini 2 yıl önce 350tl ye almıştım ancak onu da döşemeci doldurup kaplarsa yeniye yakın olabilir. Önce işe...
  15. ndogru

Alınık Defender Digital Gösterge Panosu

Ynt: Alınık Defender Digital Gösterge Panosu Burhan bey 300tdi dijital gösterge ,Türkiyede çıkma çok zor ama umarım bulursunuz. Ben 87 model aracımın gösterge panosunu 300tdi ye çevirmiştim yani led ikaz ışıkları , teyp ve anahtar konsulü vs ... Bunun için tabiyki önce elektrik tesisatını...

16. ndogru

Defender 1. ve 2. Viteste Neden Vuruntu Yapar ?

Ynt: Defender 1. Ve 2. Viteste Neden Vuruntu Yapar ? Aks kafaları--->Aks lar ---> diferansiyel dişlisi ---> şaft ---> şanzuman giriş dişilisi ---> şanzuman iç dişlileri Bu saydıklarımın hepsinde zamanla boşluk oluşuyor , yerli üretimlerde daha çabuk zamanda oluşuyor boşluk . Bunlardaki...
  17. ndogru

Defender Motor Tavsiyeleriniz

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz Puma iyi bir motor , performans olarak da td300 ün bir adım önünde olabilir . Ben bir aracıma puma takmıştım hala kullanıyorum motordan şikayetim yok. Ancak td300 ün de avantajlı yönleri var. 1- Değişen mevzuattan sonra td300 ü ruhsata işletmek çok daha kolay...
  18. ndogru

90 model Defender 110 kalorifer isitmasi

Ynt: 90 Model Defender 110 Kalorifer İsitmasi Tabi en önemli bakım , su ve yağ . Motor , şanzumanlar, diferansiyellerin sıvıları tamamlanmalı /değişmeli . Fren hidroliği kontrol edilmeli eksilme varsa fren merkezleri sökülmeli , balatalara bakılmalı ... Direksiyonda boşluk var mı? rot-balans ...

19. ndogru

Ynt: 90 Model Defender 110 Kalorifer İsitmasi Ayrıca , aracın içinde rüzgar esmesi : Ön göğüs ,kabin içi elektrik tesisat kablolarının girdiği delikler var, buralardaki lastikler , eskimiş yitmiş olur çoğunlukla bu delikler izole edilmelidir. Vites kulesi içinde sünger ve vites lastiği de...
  20. ndogru

Ynt: 90 Model Defender 110 Kalorifer İsitmasi Merhaba ,aracınız hayırlı olsun. Direksiyonun sol tarafında cam kenarında torpidoda iki adet mandal var ,aşağı yukarı sürülüyorlar , bunlar sıcak soğuk ayarı , mekanik bir tel ile kaputun içindeki kalorifer ünitesindeki bir mandalı ileri geri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR