Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat.

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. Bu tür konular açıldığında dayanamayıp yazıyorum , Reha bey bir konuda haklı , ben yürümem demez Defender kolay kolay ancak , kağnı gibi de yürüyebilir , Arap atı gibi de koşabilir . İki adet Defender topladım , ikisini...

2. ndogru

Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı

Ynt: Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı Murat bey , haklısınız sanırım ancak normal pozisyonda sadece 2 seçenek , araç patinaja düştü mü kilite giren teker değişiyor anladığım kadarıyla ...
  3. ndogru

Ynt: Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı Murat bey , seçenekleri 2 ye düşürelim. 1- sol ön-sağ arka veya 2- sağ ön- sol arka

4. ndogru

Defender Kaporta Ustası Yardım

Ynt: Defender Kaporta Ustası Yardım Bence o kaput için hiç kaportacı aramayın , çok basit işi büyültmek olur . Tampon - spoyler vs yapan bir fiberglass ustasına gidin , resmi gösterin. ahşaptan basit bir kalıpla kolayca ve ucuza halleder . Kaputun üstüne yapıştırma veya vidalı yaparsınız. Eğer...
  5. ndogru

Ynt: Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı Çok dik rampa iniş çıkış, çamur,kar,buz geçişlerinde arazi vitesini Low pozisyonuna alırız . Patinaj durumu varsa arazi vitesini sola alırız. Bu durumda yarım kilit bağlanır . Ön veya arkadan çapraz iki teker bir oran dahilinde birlikte döner (patinaj...

6. ndogru

Defender Otomatik Şanzıman

Ynt: Defender Otomatik Şanzıman Benim bildiğim , Land Rover fabrikası Defender modeline hiç otomatik şanzıman takmamış ancak , Discovery ve Rance Roverda kullanılan otomatik şanzumanlar Defendere zahmetsiz olduğu için , bu uygulamayı sonradan yapanlar var. Memnunlar da , alışan otomatiksiz...

7. ndogru

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
  8. ndogru

Defender Hakkında Yardım Lütfen.

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Arkadaşım yanlış işler yapıyorsun . 1- Zaman ayırıp sana yardımcı olmak için tecrübelerimize dayanarak bir şeyler yazıyoruz , bunları hiç kaale almayıp adamı bir daha arıyorsun . 2- Adamın ismini soyadını açıkça yazarak , mahrem konuşmalarınızı...
  9. ndogru

Defender Hakkında Yardım Lütfen.

Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen. Plakası çıkartılmamış bir araç almayın, hiç plaka çıkartamamak da ihtimaller arasındadır bunu unutmayın ! İlanla yaptıklarım diye anlatılanlar 25 bin civarında bir masrafla yapılabilecek şeyler !

10. ndogru

3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler

Ynt: 3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler Murat bey , konuyu çok iyi bilmemekle beraber , konunun uzmanı arkadaşlar yazana kadar bildiklerimi paylaşayım. Hangi modelde hangi motor işi karışık biraz , çünki otokar ingilizle aynı anda aynı motoru kullanmadı , bir kaç sene eski motorda devam...

11. ndogru

Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video

Ynt: Taze Defender'cıdan Güzel Bir Video Setaç bey hayırlı uğurlu olsun . Ben sizin yerinizde olsam hemen boyacıya gider kapı çerçevelerini de kırmızıya boyatırdım . Sadece tavan bej kalsa çok daha güzel görünecek.
  12. ndogru

Defender Acil Ruhsat Sorunu

Ynt: Defender Acil Ruhsat Sorunu Geçerli ruhsatınızda kaç koltuk (kişi) yazıyorsa , diğer koltukları sökün . En kötü ihtimal aracın tecilini hangi ilden almışsanız orda yaptırın plakası orası olsun ne fark eder ki ? Diğeri proje mroje dünya iş , ayrıca muayene de her seneye düşürecekler...

13. ndogru

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak Borunun kıvrık yerlerinin ucuna 5mm sac kaynatırsanız daha sağlam olur. Güzel cizemedim boru sadece geniş bir u şeklinde kıvrılacak uçlara sac kaynayacak bu saclarda görünen şase çıkıntılarına vida veya kaynak olacak , iki noktadan tutturmak yeterli .
  14. ndogru

Bd 30 Motor Land Rover Baskı

Ynt: Bd 30 Motor Land Rover Baskı Trabzon büyük sanayi sitesinde Sultan usta var Land Roverci , O na git gerisini merak etme .
  15. ndogru

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Aracın fiyatı ne idi ?

16. ndogru

Defender Krallığı Başladı

Ynt: Defender Krallığı Başladı Şaka tabi ama bir elim parmaklarını geçmeyecek sayıda "iyi arazi aracı" var o da gerçek , Land Cruser gibilerini yok sayamayız ... Karda buzda Defender kullanmanın keyfi çok başka , ben aracımı yoktan yere çamura , tarlaya sürmüyorum ama böyle günlerde de keyfini...
  17. ndogru

Defender Krallığı Başladı

Ağır kış şartlarının başlaması ve kar yağması (40-50 cm) sonucunda zavallılaşan diğer tüm araçların yanından mt zincirsiz lastiklerle yol vurup geçiyoruz . Jeep Meep ! hikaye , grayder getirin !
  18. ndogru

Defender Koltuk Sorunları

Ynt: Defender Koltuk Sorunları Murat bey pek arkada oturmuyorum ama eskisine nazaran çok rahat olması lazım , minderler aynı onların ön kısımdan az yükseltilmesi gerekiyordu usta pass geçti , görüntü de çok güzel tek sorun ayna görüşü tamamen gitti , şimdi arka kamera takacağım bu yüzden .

19. ndogru

Kış Lastiği Zorunluluğu

Arkadaşlar merhaba , ilimiz trafik müdürlüğü bir afiş asmış ordan dikkatimi çekti , anladığım kadarıyla araç hususi de olsa eğer kamyonetse kış lastiği zorunlu ! Malum artık bir çok sw defender ruhsatında "kamyonet arazi taşıtı" yazıyor , benimki de öyle ... Bu durumda kış lastiği takmamız...
  20. ndogru

Defender 110 Üst Kabin

Ynt: Defender 110 Üst Kabin Geçen yıl arkadaşım Ankaraya gidip sadece tavan almıştı 2000 tl ye ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR