Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Defender 13

Ynt: Defender 13 İstanbul Kayalar Oto , Ankara Özüpek Oto sordunuz mu ? Sanırım aracınız 87 modelden daha eski modelini ve şeklini de söylemeniz lazım , aracınız series 2 veya 3 mü ?

2. ndogru

Defender Puma Motor Güncel Bilgiler

Ynt: Defender Puma Motor Güncel Bilgiler Trafik tescildeki memur size prosedürü anlatmıştır hangi motorun atılabileceği hangisinin atılamayacağına TSE karar veriyor doloyısıyla en sağlıklı bilgi her projesini TSE den onaylatmak zorunda olam makine mühendisinden alınır , Tescil büro , önüne...
  3. ndogru

Defender Puma Motor Güncel Bilgiler

Ynt: Defender Puma Motor Güncel Bilgiler Motor numarası okunamıyor = hafif kusur ile geçiyordu muayeneden , ben 2 yıl kadar önce proje çizdirerek işletmiştim. Motorunuz faturalı ve değişim benzinliye benzinli , dizele dizel ise sorun yok diye biliyorum (yani proje çizdirip ruhsata işletmeye...

4. ndogru

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Glasnost öncesinden kalan manzaralar sizi aldatmasın , Rusyanın ücra kasabasın bile İstanbulda bulamayacağınız teknoloji ile karşılaşabilirsiniz , atom teknolojisi olan uzaya kozmonot göndermiş bir alt yapı ...
  5. ndogru

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Bmc -Leylant kamyonetlerin , Dodge pikapların çoğu parçası uyabilir . Kömür değişimi , marş motoru tamirini her oto elektrikçisi yapabilir , başka araçların kömürleri de zımpara vs uydurulabilir. Traktör tamircisi de yok mu orda.

6. ndogru

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra @Murat Bey Sizin de gösterge sorununu çözmüş olmanıza sevindim . Ustam aslında çok iyi bir usta ancak ne kadar iyi usta olsalarda bir günde bir çok işi birden yaptıkları için insan kafası ister istemez karışıyor . Sonra da o konuya yenilmiş gibi olup...

7. ndogru

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra Nerdeyse iki sene olmuş yakıt göstergesiz araç kullandık. Ustam bozuk dedikçe bir şamandıra alıp taktık ona da bozuk dedi , en son bir ay kadar önce eski göstergeyi buldum boyattım , iki adet de bozuk denilen şamandırayı alıp ustanın yanına gittim ...
  8. ndogru

Defender Ve Gipsy Araç Üstü Çadır.

Ynt: Defender Ve Gipsy Araç Üstü Çadır. Defenderde arka ve ön kapıların arasında iki adet (sağ-solda) 1.5 mm sacdan kıvırma direk var , ön cam ve arka tavan bağlantıları alüminyum , tavanı bunlar ayakta tutuyor . Benim gibi ağır siklet arkadaşlara defender üstü çadırı hiç tavsiye etmem , akşam...
  9. ndogru

Defender Koltuk Sorunları

Ynt: Defender Koltuk Sorunları Trabzon imalatı exmoor trim koltuklar !

10. ndogru

Ynt: Defender Koltuk Sorunları Ustanın işleri yoğun, koltuklar sökülmüş bekliyoruz ... Not: Cevabı yazdıktan sonra ustamız aradı , gidip bakalım ... Not2: Koltuklar takıldı , orijinal koltuklarına göre çok güzel ve rahat oldu , dikiz aynası gitti tabi arka cam görünmüyor. Yağmur fırtına vardı...

11. ndogru

Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı?

Ynt: Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı? Şamandıra takılan yeri biliyoruz ben bile şamandıra takıp denedim çalışıyor mu diye , siz "deponun yan tarafında ayar yeri var" yazınca ben öyle anladım , şamandıra takılan yeri kast ediyorsanız yanlış anlamışım.
  12. ndogru

Ynt: Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı? "Deponun yanında ayar " bu bilgi benim için değerli oldu çünki böyle bir şeyden ustalarımızın haberi yok . Yarın ayar vidasını arayayım ,bulamazsam sizden tarif rica ederim . Epeydir uğraşıp duruyordum ,sağolun teşekkür ederim .

13. ndogru

Ynt: Defender Yakıt Deposu Koruma Sacı Yaptıran Varmı? Yerli üretim depo taktınız sanırım , depo değiştikten sonra benzin göstergesinde bir sorun oldu mu ? Ben de yerli depo taktıktan sonra 4-5 şamandıra iki gösterge değiştim olmadı , artık şamandıranın deponun içinde bir yere takıldığını...
  14. ndogru

Ynt: Defender Koltuk Sorunları Zamanında uyardım ama işe yaramadı ,usta arka yaslanmaları minderde oturtmadı 10 cm kadar yüksekten taktı mekanizma yüzünden ama olmadı , bele oturması gereken çıkıntı sırtı itiyor , çok rahatsız olduğu için takılırken söktürdüm şimdi doğrusu yapacak , görünüm...
  15. ndogru

Egsoz Patlatma

Ynt: Egsoz Patlatma Elektrik sisteminden de olabilir , kontakta veya bujilerde elektrik anlık kesilip tekrar bağlanırsa da böyle olur ! Askerlik yıllarımda gece benzinli ford transit ile Tarabya tavernalarının önünden geçerken kontak kapatıp gaz verir sonra kontak açıp patlatma yapardım. Ümit...

16. ndogru

Ynt: Defender Koltuk Sorunları getz koltukları da güzelmiş . Usta epeyce oyaladı beni ama sanırım yarına takacağız koltukları .
  17. ndogru

Biraz Neşelenelim

Ynt: Biraz Neşelenelim RANGE ROVER DEFENDER 110.2.5 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-range-rover-defender-110.2.5-185571794/detay
  18. ndogru

Defender Sanziman

Ynt: Defender Sanziman Dişlilerden birinin ucu kırılmış olsa araç gider bir sorun teşkil etmez ancak arkadaşın da dediği gibi kırılan parçanın şanzumandan alınması ve yağının değiştirilmesi lazım , şanzumanı indirmenize gerek yok , alt kapağı söktürseniz parça düşer büyük ihtimal , üzerine...

19. ndogru

Ynt: Defender Koltuk Sorunları Mekanik işleri nihayet bitirip koltuk kasnaklarını boyacıya verdim , bir aksilik olmazsa koltuklar önümüzdeki hafta sonu tamam. Nasıl olsa bu işin kolayını bulduk . Arkadaşlar Recaro tipi spor koltukların kalıp süngerlerini nerde bulabiliriz bu konuda fikri olan...
  20. ndogru

Biraz Neşelenelim

Ynt: Biraz Neşelenelim Fotografını çekemedim . Yer Trabzon Defender istepne kılıfı diktirmiş vatandaş üzerindeki yazı şöyle : OTOGAR

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR