Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Defender Koltuk Sorunları

Ynt: Defender Koltuk Sorunları Trabzon işi exmoor Trim ler hazırlanıyor ...

2. ndogru

Ynt: Defender Koltuk Sorunları Arka koltukları bu gün söktü aldı koltukçu , yatar mekanizmaları temin edildi , çarşanbadan sonra başlayacakmış.Bakalım nasıl olacak .
  3. ndogru

110 ile tekrar aranizdayim

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim Arazi grup dişlilerinin diş sayıları açıklaması için link ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99370.0

4. ndogru

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim !.41 verip 1.22 isteyen olursa ben de değişirim.
  5. ndogru

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim Rampa kalkışlarında sorun yaratmıyorsa , sürekli debriyaja yüklenmek gerekmiyorsa hiç bir sorun yoktur. Benim arazi grup dişlim 1.22 idi , rampa kalkışları ( high de iken) sorunluydu 130 ps puma bile yetmiyordu . Araçla 140 yaptım ancak baskı balata bitirmemek...

6. ndogru

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim Dişli oranı yanlış biiniyordur . 200 ps motor bağlasanız da 1.61 oranlı arazi grubuyla 130 140 yapamazsınız.

7. ndogru

Ynt: Defender Koltuk Sorunları Geçen sene çıkma ve çok temiz vito 3lüsünü çok da uygun fiyata bulmuştum yüz kaplamaya bile gerek yoktu ama almadım sonra gittiğimde de satılmıştı. Aklıma bir başka çözüm geldi ve yapacağım . Öne ve arkaya yatar koltuk mekanizması satılıyor , sahibinden de bile var...
  8. ndogru

Ön koltukda en güzeli Recaro , disco ve orijinal grammer koltuk , çünki akü meselesi var. Arka koltuk sorununu bir türlü halledemedim. Orijinal koltuklarını yenileyip taktım ama çok rahatsız , arkada oturanlar isyanda ! Yeni modellerde harika koltuklar görüyorum , Bursa bu konuda uzman ama ya...
  9. ndogru

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra 1-olabilir değiştirip deneyin. 2-Şarj dinomasında bağlantı için çıkışı varsa oraya bağlayacaksınız yoksa şarj dinomasına bu bağnatı özelliğini ilave ettireceksiniz.

10. ndogru

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra Murat bey sizin sorun kolay gibi görülüyor, büyük ihtimal ters taktı elektrikçi , düzeltsin .

11. ndogru

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Artvin Camili (Macahel) Efeler köyünde ...
  12. ndogru

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Maşallah .

13. ndogru

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Tıpkısının aynısı benim başıma gelmişti ilk aracımı çıkardığım gün , bir daha O ustaya gitmedim. Başka araç da topladım başka usta ile ama bir daha böyle durumlarla karşılaşmadım.
  14. ndogru

Defender Ön Konsol Arıyorum

Ynt: Defender Ön Konsol Arıyorum Bence siz işe defender yedek parça katoloğunu indirmekle başlayın , katalogda ön konsol dahil tüm parçaların sipariş kodları , takıldıkları yer vs .. var .Böylece arızalı - hasarlı-deforme olmuş parçanızın kodunu yazıp kayalar veya başka bir yerden...
  15. ndogru

Defender 110 Motor+şanzıman Lazım, Yardamcı Olursanız

Ynt: Defender 110 Dizel motor + ana şanzıman+ arazi şanzımanı 1500 usd.

16. ndogru

Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması.

Ynt: Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması. Tuğrul bey gerçekten çok ilginç , siz 9 litre diyorsunuz yani ! Arazi grup dişliniz süratli olsa gezip dolaştığınız yerlerde hep düzlük olsa 11-12 litre olabilir ama sizin durum bir başka ...Ayrıca dizel motoru devirsiz kullanırsanız asıl...
  17. ndogru

Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması.

Ynt: Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması. Hesapta bir yanlışlık olmasın ,düz dizel ne yaptıysam 100km/15 litre aşağı düşüremedim. Yakıt işi çok önemli ama pompa değişikliği ile yakıtın azalıp performasın artacağına inanmaz biraz zor olacak.
  18. ndogru

Bir Şase İle Başlayıp Defender Toplamak

Ynt: Bir Şase İle Başlayıp Defender Toplamak Kuru şaseden 2 adet defender topladım , yanlış iş ! 50 ye mal edip 20 ye satarsınız .

19. ndogru

Satılık Defender

Ynt: Satılık Defender İyi dilekler için teşekkürler.
  20. ndogru

Satılık Defender

Ynt: Satılık Defender Orijinal hidrolik direksiyon sistemi sıfır olarak takılmıştı . ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-cok-temiz-defender-110-sw-103087147/detay

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR