Arama sonuçlarınız

1. ndogru

puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

Ynt: Puma Motor Takanlar Hiç V184 Şanzıman Koymayı Düşündü Mü Tuncay teşekkür ederim , asıl sorun arka mil dediğin , sanırım transitlerden çıkma mt-82 lerde arka şaft çıkışlı , bizim için ise arkada lt230 uygun priz direk uzatması olmalı . ara parçalar yapılır ama priz direk ekleme kaynatma...

2. ndogru

puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

Ynt: Puma Motor Takanlar Hiç V184 Şanzıman Koymayı Düşündü Mü Konuyu canlandıralım , Onur bey veya başka bir arkadaş var mı MT-82 şanzıman atan .
  3. ndogru

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Derya bey kendi şu anda muhtemelen Hollandadadır .Ben TC. deki tel nosunu bulursam size pm atarım.

4. ndogru

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Yukardaki yeşil arabada (dx55upr yazısı olan) ki tampondan bir arkadaşımda var , kandisi Hollandadan getirmişti ama takmadı satacaktı sanırım kaportacısında duruyordur , isteyen varsa araştıralım.
  5. ndogru

Defender Yeni Tip Dugme Konsolu Acil Yardım Lütfen

Ynt: Defender Yeni Tip Dugme Konsolu Acil Yardım Lütfen Aracınız hayırlı uğurlu olsun . Tam düğme panelinin altına rastlayan kısımda ( sanırım ampermetre ve çakmağın takılı olduğu yer, eski tiplerde) orası yukarıya doğru çıkıntılıdır . O çıkıntı sac kesilecek ancak düğme panelinin kapatacağı...

6. ndogru

Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ?

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Derya bey , BD30 u artık ruhsata işletemezsiniz ama " motor numarası okunamıyor= hafif kusur" ile muayenelerden geçebilir diye düşünüyorum.

7. ndogru

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Derya bey maşallah diyelim , ben düz dizelle 95 ten üstünü göremedim . 265 75 16
  8. ndogru

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Puma motor ile 1.41 dişli grubu kullanan arkadaşlar bir değerlendirme yaparlarsa (rampa kalkışı , düz yol gidiş , yakıt tüketimi , vs ) ...
  9. ndogru

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Ünal bey dik rampada durup kalkmaya çalıştığınızda araç kalkmıyor , yarım debriyaj yapıp gaza yüklenmek zorunda kalıyordum değiştirmesem baskıyı bitirirdim yakında . Malum turbo devreye girinceye kadar motor iyi güç üretmiyor . Bu oran ile 1.222:1 uzun...

10. ndogru

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Yakıt konusu başka faktörlere de bağlı .Bunlardan birincisi arazi şanzumanı grup dişli oranlarınız. Ben Puma motor 1.222 :1 (süratli) ile 10 lt. civarı yakıyordum ancak dik rampa kalkışlarında sorun yaşadığım için 1.6:1 ağır devir dişlileri taktım şimdi...

11. ndogru

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Nejat bey , ben 2. topladığım aracıma 130 ps puma motor taktım , bir arkadaşımdan rn380 şanzuman almıştım üzerinde uzun priz direk vardı sanırım disco td-5 den çıkma idi . Araya flanş yapmadık. motora ford şanzuman muhafazı taktık , rn 380 e de dörtgen...
  12. ndogru

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Ünal bey Merhaba , Defender 110 na herhangi bir turbo dizel motor atmış olan aracına doğal olarak "110 Td " diyor . Dolayısıyla sizin sorunuzu cevaplayabilmek için "hangi td" sorusunu yanıtlamak lazım önce ... Land rover fabrikalarının Defender için...

13. ndogru

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! Ford 3.2 200ps Motor Ve Defender !!! Artık imalat tarihinde araçta olan motordan başka motor atamazsınız , TSE onay vermiyor , ruhsata işlenemiyor. Orijinal hidrolik direksiyon da böyle " imal tarihinde varsa atılır yoksa yok"
  14. ndogru

Defender Lt-230 Grup Dişlileri Diş Sayısı Ve Oranları

Lazım oldu kaç dişti hangisiydi epeyce uğraştık , buraya kayıt edeyim lazım olan faydalansın . FRC-9552 Oran= 1.222:1 Diş sayıları : 19, 41,40 ( en süratli) - V8 motor FRC-9460 Oran= 1.4:1 Diş sayıları : 19,41,38 ( orta devir) - Td300 - Puma vs. FRC 9462...
  15. ndogru

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları 10.000 km yol yaptığım düz dizel aracıma daha 100gr yağ koymadım.

16. ndogru

Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım

Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım 16 bin tl düz dizel uygun , bu araçlar ağır devir şanzıman dişlilidir eğer değişmemişse 500 550 krş tan aşağı yakmaz. Muayene konusunda ciddi sıkıntı olabilir , tenteliden çevirmiştir olmuyordur vs vs. ben sizin yerinizde olsam muayene yaptırsın...
  17. ndogru

Defender Debriyaj Problemi

Ynt: Defender Debriyaj Problemi yanlışlıkla fren merkezleri için yazdım , silinmiyor değiştirdim. Debriyaj merkezlerle ilgili pek bilgim yok .
  18. ndogru

Satıyorumm

Ynt: Satıyorumm Serdar bey hayırlı satışlar olsun. İlan pasif durumda güncellesen iyi olacak. Selamlar.

19. ndogru

Defender İçin Led Stop

Ynt: Defender İçin Led Stop Orijinalleri Kayalar Otoda var ve daha uyumlular.
  20. ndogru

Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor Merhaba Bende 2 adet defender var . Birini 4250 tl ye alıp , 44.000 tl ye mal ettim 1987 orijinal düz dizel , Her tarafı dört dörtlük ama motor düz dizel olduğundan pek keyif vermiyor. İkincisini 4250 tl ye alıp (MKE) 70 kusur bin tl...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR