Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak

Ynt: Profosyonel Fotograf Stüdyosu Kurmak Epeyce geç oldu ama teşekkür ederim . Şu klavuz numarasını mesafeye bölerek diyafram açıklığını bulma formülü de epeyce işime yarıyor.

2. ndogru

Defender Vinç ,hidrolik Mi Elektrikli Mi ?

Ynt: Defender Vinç ,hidrolik Mi Elektrikli Mi ? Serdar bey teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi yaptım , T-Max 12000 libre şu an kargoda ... Hidroliğin gücü tartışılmaz ama bize fazla lux ve zahmetli olacaktı.
  3. ndogru

Defender İmi Satıyorum

Ynt: Defender İmi Satıyorum Erol bey hayırlı satışlar ,fiyatı uygun yazmışsınız bendeki kırmızı pumayı 75 den aşağı vermem.

4. ndogru

Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı?

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? İyi de savaş çıktığında villadaki bavulu toplayıp america ya uçar , sen ben burda kalacağız onun için biz feda etmeyelim de ne yapalım ?
  5. ndogru

Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı?

Ynt: Defenderlerede Sefer Görev Emri Çıkarmı? 2 tane var hepsini alsınlar .Vatana feda olsun.

6. ndogru

Defendir Torpidosu Satan Varmı

Ynt: Defendir Torpidosu Satan Varmı Defender torpidosu 2008 e kadar modüler yapıdadır . Eğer işinize yarayacak komplesini bulamazsanız , kırık dökük parçalarının yerine yenisini alıp takabilirsiniz. Tüm parçaları Kayalar otoda mevcut.

7. ndogru

Elektrikli Benzin Pompası Yerine Manuel Pompa Kullanılırmı?

Ynt: Elektrikli Benzin Pompası Yerine Manuel Pompa Kullanılırmı? Selam sanırım arkadaşlar da benim gibi konuyu tam anlayamadılar . Sizin araç enjektörlü mü ? Karbüratörlü araçlarda benzin pompası olmaması lazım .Eğer öyle ise 200 kusur bin bedava hiç düşünmeden değişin .
  8. ndogru

Ynt: Defender Vinç ,hidrolik Mi Elektrikli Mi ? Çok teşekkür ederim , ya çok iyi bir sistem takayım parayı düşünmeyeyim ya da ucuz bir alternatifle konuyu halledeyim diye düşünüyordum ,ayda yılda bir lazım olur olmaz . Bu tavsiyelerden sonra ucuz bir çin vinci alırım artık . Sanayide revizyona...
  9. ndogru

Bir türlü karar veremedim gitti , arazi şanzumanının arkasındaki kapağı açıp oraya (PTO çıkışı) hidrolik pompa takıp , araca da hidrolik vinç takıyorlar . Pto adaptörünü Ankarada yapan bir firma var , 900 tl civarında ... Diğer taraftan hortumdu pto idi pompa idi uğraşmaktansa elektrikli vinç...

10. ndogru

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Risk çok fazla bu doğru ancak almama yerine başka çözümleri de düşünmeliyiz. Roll Chage konusunu çözmemiz lazım.

11. ndogru

İşte Budur ! Defender Traktör

http://www.youtube.com/watch?v=8Xu3oI3lWCQ Bayramınız kutlu olsun ,selamlarımla ...
  12. ndogru

Stop Ediyor Neden Acaba

Ynt: Stop Ediyor Neden Acaba Araç dizelse pompa ayarsız , pompada pislik var , pompa pompa pompa ... Benzinli ise karbüratör , bujiler , distribütör , bobin vs... bakılması lazım.

13. ndogru

Motor Atma , Hidrolik Direksiyon Takma Devri Sona Erdi !!!

Ynt: Motor Atma , Hidrolik Direksiyon Takma Devri Sona Erdi !!! Ben Makine mühendisinin bana söylediklerini yazdım , adam iş almak proje çizmek istemiyor mu ? Ancak aracınız 92 modelden yüksekse 92 dahil , hidrolik direksiyon için projeye gerek yok . Eskileri için artık proje de yeterli değil ...
  14. ndogru

Ynt: Motor Atma , Hidrolik Direksiyon Takma Devri Sona Erdi !!! Özgür bey ben son topladığım aracımı puma motor ve hid. direksiyonla topladım , direksiyonu projeye yazdırmadığım için iki defa proje çizdirmek zorunda kaldım , hortumları sökmemi kabul etmemiştiler . O zaman çok kızmıştım ama iyi...
  15. ndogru

Hala konudan haberdar olmayan arkadaşları uyarmak için yazıyorum. Artık Makine mühendisleri motor değişimi ve hidrolik direksiyon tadilatı projesi yapmıyorlar. Bu TSE nin yeni uygulaması . Örneğin 1987 model bir defender motor değişecekse ancak aynı yakıt ve aynı tip ( çıkaracağı motor düz...

16. ndogru

Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :(

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( ÇOK ÖNEMLİ İKAZ ! T.S.E. ( Türk Standartları Enstütüsü) yeni çıkardığı bir uygulama ile şu anda Defendere Land-rover marka motorlardan başka motor takamazsınız. Hatta 1987 model defendere land rover 300 tdi motor...
  17. ndogru

Defender Toplama Yardım

Ynt: Defender Toplama Yardım Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun . Defenderin hurdası ucuz ancak parçası ve işçiliği epeyce pahalı . Bazı değişimler de şu an yapılamıyor mesela hidrolik direksiyon gibi . Bence keyif alabilecek bir araç toplamak istiyorsanız 1996 modelin üstüne çıkmanız...
  18. ndogru

Defender Replika Jant Bijonu

Ynt: Defender Replika Jant Bijonu Namık bey , bana jantları ve bijonları geçen yıl Şefik Lüleci getirtti .

19. ndogru

Defender Replika Jant Bijonu

Ynt: Defender Replika Jant Bijonu Hemşehrim , Trabzonda jant satanlarda var ,bulursun ancak replika jantlara benim aldığım bijonlar janttan 1-2 mm uzun geldi lastiğin biri yalpa yapmaya başlayınca fark ettim , bijonları tornada kısalttık 2mm kadar. Jantı takmadan bijonu yuvasına koyup taşıp...
  20. ndogru

Yardım...

Ynt: Yardım... Araç Defender değil, SeriII veya seriIII çok iyi sağlam ama çok rahatsız bir arbadır, arkalarda yay yoktur makaslıdır. Alıp defendere çevireyim derseniz olmaz sıfır defender almaktan daha pahalıya gelir. Orijinali gibi bineyim derseniz hiç bir sorun yok , defender kadar masraf da...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR