Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender Serdar bey kardeşim , çok teşekkür ederim .Selamlar .

2. ndogru

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender 87 düz dizel çok temiz 29.000 tl .
  3. ndogru

Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum Hidrolik direksiyon yazdırırsanız hidrolik olmayan direksiyonla muayene yaptıramazsınız . Ben yazdırın derken aracı toplamak istemizden hareketle hidrolik direksiyonu er geç mutlaka takmak isteyeceksiniz diye düşündüm. Bunun...

4. ndogru

Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum Araç 10+1 kişilik ruhsat alamazsınız , Tuv siden 4+1 proje isteyecektir , proje çizdirirken unutmayın hidrolik direksiyonu da yazdırmaya çalışın , Trabzonda artık mühendisler hid. direksiyon yazmıyorlar projeye , çeki demirirnin...
  5. ndogru

Hayırlı uğurlu olsun. Derya beyin de yazdığı gibi araç çok temiz görünüyor. Ne kadar temiz olursa olsun toplatayım diye sanayiye girerseniz yaptığınız masraf bir daha geri alınamaz , hem de konuyu bilmiyorum diyorsunuz . Bence siz aracı en az bir yıl bu haliyle kullanın , toplama işini sonraya...

6. ndogru

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Tuncay o sağ taraftaki alamet nedir? Klima mı o ?

7. ndogru

Direksiyon Simidi Sökme

Ynt: Direksiyon Simidi Sökme Teşekkür ederim , en sonunda motorcu ustam aynen tarif ettiğiniz şekilde söktü .
  8. ndogru

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. Arazi şanzımanının dişli durumu da çok önemli . Yani 1.21 - 1.41 - 1.61 olmasına göre yakıt durumu değişecektir. 1.21 dişlilerle arazide çok asvaltta az yakarsınız . 1.61 ile de tam tersi ....
  9. ndogru

Direksiyon Simidi Sökme

Ynt: Direksiyon Simidi Sökme Nihat bey , o delikler eski göbekte vardı , vida havşası varmıdır yokmudur bilmiyorum bakmadım belki de plastik kaynasın diye düz deliktir. Ancak yeni tip simitlerde (Derya bey resim koymuş) bu delikler yok .

10. ndogru

Direksiyon Simidi Sökme

Ynt: Direksiyon Simidi Sökme Arazi krikosu hijack la eğrilttim yine çıkmadı , yeni direksiyondu eski tipler daha rahat çıkıyor sanırım . En sonunda motorcu usta bilek kuvvetiyle çıkardı . Tuvun kabul etmediği bir spor direksiyonum var çok da rahat sökülüyor , olmadı çektirme bağlamak mümkün ...

11. ndogru

Direksiyon Simidi Sökme

Defender direksiyon simidini sökmek için pratik bir çözümü olan var mı ? 2-3 direksiyon bozdum bu yüzden , yenisi de sökmem lazım , kırmadan nasl sökeyim ? Çektirme bağlayabilecek yeri de yok gibi ...
  12. ndogru

Satılık Defender Dizel Motor + Şanzıman+Arazi Şanzımanı

Ynt: Satılık Defender Dizel Motor + Şanzıman+arazi Şanzımanı güncel

13. ndogru

Bir Kötü Haber Daha

Ynt: Bir Kötü Haber Daha Bende 2 adet defender var , ikincisi yılbaşında revüzyondan çıktı proje çizildi Trabzon Tuv a gittik , direksiyon için de proje lazım dediler . Diğer araç 2012 temmuzda tuvdan geçmiş bir şey denmemişti. Mecburen projeyi çöpe atıp yenisini çizdirdik . Şimdi o da...
  14. ndogru

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur TD5 için parça kataloğu hala yok değil mi?
  15. ndogru

Bir Kötü Haber Daha

Ynt: Bir Kötü Haber Daha Eğer defender 92 modelden eskiyse ağır kusur , 92 model sonrası fabrika hid. direksiyon taktığından proje istemiyorlar. Ben ikinci aracımı yılbaşında reizyondan çıkardım , direksiyondan dolayı muayenede takıldı , iki defa proje çizdirmek zorunda kaldım. İyi ki de...

16. ndogru

Bir Kötü Haber Daha

3 yıldır hidrolik direksiyonuyla muayene yaptırdığım defenderime bu yılki muayenesinde direksiyon projesi isteyeceklerini bildiğimden mak. müh. arkadaşı aradım ve direksiyon projesi istedim . Aldığım cevap " o iş bitti" oldu . Artık hidrolik direksiyon taktırabilmek için Ankara TSE den test...
  17. ndogru

1991 Model Defender için yeni model torpido aranıyor

Ynt: 1991 Model Defender İçin Yeni Model Torpido Aranıyor Td5 torpido ben sıfırdan topladım ama tesisat da yeni model olmalı , yolcu koltuğunun altına koyulan ikinci bir sigorta ve role kutusu var Türkiyede yoktu ebayden bulup almıştım , led ikaz ışıklarından ikisi (abs ve park) devamlı...
  18. ndogru

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. Puma 130 ps ,süratli şanzuman şehir içi 100 km 12 litre .

19. ndogru

Defender Römork

Ynt: Defender Römork Site Yöneticilerine Bir Bilgi/şikayet : Her Mesajda Her Kelimenin İlk Harfini Başlık Gibi Büyültüyor Sorun Site De Mi Bizim Site Ayarlarımızda Mı ? Düzeltelim Lütfen ...
  20. ndogru

Defender Römork

Ynt: Defender Römork Bahadır Bey , Çok Teşekkür Ederim. Çoktan Beri Tam Olarak Cevap Bulamadığım Konu İdi Beni Ve Takip Eden Arkadaşları Aydınlattınız. Bu Durumda ; yük İle Birlikte 750 Kg Yi Geçmeyecek Römork Oyuncak İşime Yaramaz . Diğeri İçin Aracım Uygun Ancak Araç Gibi Her Yıl Tuv Yolunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR