Arama sonuçlarınız

1. rauf_468

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Burkay bey o görmüş olduğunuz gruba ulaşabilirmiyiz acaba,onları da bu oluşumdan haberdar etsek,eğer profesyonel bir grup ise belki de biz onlara katılırız. :)

2. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler mekan konusu çözüldü sanırım, Akkonak herkes için uygunsa, buluşma saati için 13:00 uygun olurmu acaba?
  3. rauf_468

cherokee 5.2 ofrroad konya

Ynt: cherokee 5.2 ofrroad konya merhaba akinecder,özelden mesaj attım, ayrıca aşagıda verdiğim link te görüşmeler devam ediyor. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12713.80

4. rauf_468

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) yeni eski tüm üyelere iyi formlar,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... :)
  5. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler eğer bosna'da buluşulacak ise o mevkide ikamet eden arkadaşlarımız mekan konusunda yardımcı olsunlar.insanların kolayca bulabileceği bir yer olsun.bir de mümkünse 13 kasım pazar günü açık olduğunu teyit edelim :) yer mevzuunu çabuk halletmeliyiz...

6. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler 13 kasım pazar günü uygun ise yer ve zaman belirleyelim.yer konusunda tavsiyeleriniz nedir ??? o tarihte hava şartları kötü olabileceği için kapalı bir mekan daha uygun olur görüşündeyim.

7. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler evet,bende onun için çabalıyorum,en azından bi buluşup görüşelim tanışalım, bi iletişim kurabilelim,sonra gerisi gelicek inş. :)
  8. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler araç sayısı az olursa ilk toplantı olacağı için sadece tanışma toplantısı gibi de yapılabilir. ben aracımla katılacağım.
  9. rauf_468

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

güzel bir araç olucak çok emek var, takip

10. rauf_468

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker takip

11. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler hatta tarih saat ve buluşma yerini hemen belirleyelim ki gezilerimiz topiğinde bi başlık açarız ve sayı artabilir formda. ???
  12. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler 13 kasım pazar gününe odaklanabiliriz tarih olarak,ilk buluşmamızda daha çok tanışma, etkinlinlere hazırlık, grubun tanıtılması olaylarına ağırlık verelim bence,tabi küçük çaplı offroad olursa stres te atmış oluruz. :)

13. rauf_468

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN hoş gelmişsiniz, sizleri burada görmek çok güzel,etkinliklerinizde şahane olmuş,devamını gözlüyoruz :)
  14. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler o zaman biz ilk önce küçükte olsa kendi aramızda bi görüşmemiz lazım,çekirdek kadro oluştuktan sonra çalışmalara başlarız inş.
  15. rauf_468

toyota hilux 2011 -revolution begins

Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins Umut bey size bir sorum olucaktı, siz aracınızda tuningbox kullamışsınız sanırım, nereden temin ettiniz ve ne kadar a mal oldu acaba ??

16. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler peki,anlaştık, yanlız grubu tanıtmak için ne yapabiliriz bir fikri olan varmıdır?? grup üyelerini artırmaya yönelik çalışma yapmalıyız, konyada daha fazla offroad sever vardır eminim bizim ulaşamadığımız,yada bizlere ulaşamayan !
  17. rauf_468

toyota hilux 2011 -revolution begins

Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins maşallah çok güzel olmuş aracınız,kazasız belasız binersiniz inş. bende aracımı böylemi yaptırsam ne yapsam bilemedim şimdi :)
  18. rauf_468

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler merhabalar,etkinlik için çalışma yapacak olursak bende varım,bu yıl ilk bahar aylarında biraz uğraşmıştım ama okulum bitmediği için çok ilgilenememiştim,ama artık okulum bitti temelli döndüm konya ya,etkinlik ayarlayalım arkadaşlar. takkkeli dağa...

19. rauf_468

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hoşbulduk İsmail Bey teşekkürler, Sormayın bu virüs bana da bulaştı. İnş. konyada güzel şeyler yapmayı planlıyoruz.Hayırlısı bakalım :) Saygılar...
  20. rauf_468

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhabalar, Ben Konya'dan Rauf ÇELEBİ , yaklaşık iki yıldır pasif olarak ziyaret ettiğim bu siteye, okulumu bitirmem ve memleketime dönmüş olmam hasebiyle daha aktif katılacağım için ve Konya da off road faaliyetlerini başlatmak istediğim için kendimi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR