Arama sonuçlarınız

1. rauf_468

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhabalar, Ben Konya'dan Rauf ÇELEBİ , yaklaşık iki yıldır pasif olarak ziyaret ettiğim bu siteye, okulumu bitirmem ve memleketime dönmüş olmam hasebiyle daha aktif katılacağım için ve Konya da off road faaliyetlerini başlatmak istediğim için...

2. rauf_468

2006 hilüx e intercooler takılması..

Ynt: 2006 hilüx e intercooler takılması.. İntercooler takılmasında bir sorun olabileceğini düşünmüyorum,intercooler takılması ile belki biraz turbo tepkimesinde gecikme yaşanabilir,çünkü turbonun eskiye nazaran doldurması gereken bir de intercooler eklenmiş olacak,ve hava akış direnci biraz...
  3. rauf_468

Rize - Pazar Hemşin Gezimizden Fotoğraflar

Ynt: Rize - Pazar Hemşin Gezimizden Fotoğraflar Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler,Karadeniz'in güzellikleriniden haberdar edin hep... :)

4. rauf_468

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Çok geçmiş olsun,yaralı abilerimize acil şifalar diliyorum...
  5. rauf_468

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler Sayın Kuzu Pirzola,teşekkürler ilginiz için,size en hızlı nasıl ulaşabiliriz,bir etkinlik olması durumunda ?

6. rauf_468

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler evet Altay bey ben o hüyüğün biraz gerisinde oturuyorum,evim orada, :) Buluşma için hala uğraşıyorum,ama henüz aktif bir katılımcı isteğiyle karşıkarşıya değiliz, :( Varmıdır bir öneriniz?

7. rauf_468

Aldım Sonunda :)

Ynt: Aldım Sonunda :) Lastikler yakışmış aracınıza bol çamurlar :)
  8. rauf_468

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. bekliyoruz fotoları... :)
  9. rauf_468

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Rica ederim Adnan Bey,hiç sorun değil,tamamdır bende o süre zarfında okulumu bitirmiş ve memleketime dönmüş olurum.şimdiden heyecanlanıyorum... :) Teşekkürler tekrar.

10. rauf_468

L200 için karar aşamasındayım.

Ynt: L200 için karar aşamasındayım. ''SERKANEFE'' beyefendinin de dediği gibi tanklar tavsiye edilir :) :) ;)

11. rauf_468

Ynt: L200 için karar aşamasındayım. yardımcı olabildiysek ne mutlu, inş. dilediğiniz araca kavuşursunuz,şimdiden hayırlı olsun...
  12. rauf_468

Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Çok güzel olmuş değişiklikler,elinize sağlık,arkadaşlarında dediği gibi profesyonelce olmus,... :) Alan arkadaşada hayırlı olsun,bol çamurlar... Artık sizden yeni projeler bekliyoruz. :)

13. rauf_468

Aldım Sonunda :)

Ynt: Aldım Sonunda :) Hayırlı olsun aracınız,iyi günlerde kazasız belasız kullanın inş. :)
  14. rauf_468

Ynt: L200 için karar aşamasındayım. Merhabalar ''chooyu'', öncelikle model olarak size bir isim vermekten ziyade japon aracları tercih etmenizi tavsiye edebilirim,diğer markalara gore daha sorunsuz oluyorlar 4x4 mu 4x2 mi diyecek olursak, 4x2 sıfır almak yerine 4x4 3-4 yaslarında temiz bir...
  15. rauf_468

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Adnan Bey çok teşekkürler,eklemiş oldugunuz ısuzu d-max fotolarından da biraz bakarak 45 mm yeterli olacağını düşünüyorum,çok iyi bir örnek teşkil etmiş fotolar. Bir diğer sorum stoklarınızda varmıdır şu anda acaba ?? yok ise ne kadar sürede temin...

16. rauf_468

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. merhabalar Adnan Bey,Bir markayı daha elimizin altına getirdiğiniz için teşekkürler,kazançlı alışverişler diliyorum... Ben 2007 toyota hilux 4x4 için şnorkel ve varsa 3'' veya 4'' yükseltme fiyatlarını öğrenebilirmiyim ??? Çok teşekkürler şimdiden, :)
  17. rauf_468

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Teşekkürler... :) :)
  18. rauf_468

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Elinize sağlık,adeta bir canavar ortaya çıkarmışsınız,güle güle kullanın... :) takip...

19. rauf_468

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Araç,renk seçimi ve modifikasyonlar süper olmuş,çok beğendim,güle güle çamurlanın,nazar değmesin... :)
  20. rauf_468

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Aracınız çok güzel,nazar değmesin,dif. kilit ve şnorkel hakkında fiyat ve nereden temin ettiğinize dair bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.