Arama sonuçlarınız

1. rauf_468

Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D

Ynt: Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D Teşekkürler...

2. rauf_468

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Çok teşekkürler tavsiyeniz için.İyi çalışmalar. Saygılar...
  3. rauf_468

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Anladım,peki hilux'un hoparlör yuvalarına uygun bi alpine twitterlı hoparlör tavsiye edebilirmisiniz bana,çok teşekkürler şimdiden. :)

4. rauf_468

Araç Seçimi Hakkında Referandum! :)

Ynt: Araç Seçimi Hakkında Referandum! :) Seceneklerdeki araçlar işinizi görebilecek araçlar fakat konfor açısından toyota land cruiser'ı da unutmayın karşılaştırın,tavsiye ederm. :) Saygılar...
  5. rauf_468

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Çalışmalarınız cok guzel gercekten tebrık ederm,ellerinize sağlık. :) Benim birde sorum olucaktı.2007 4x4 hilux e nasıl bir ses sistemi takılmasını önerirsiniz.şu an üzerindeki standart cd calarlı sistem e yeni hoparlörler takılabiliirmi?ben ses kalitesi...

6. rauf_468

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 1 Ömer Günay 1992 4 RUNNER Ankara 2 Umut Çelikel 1987 LandCruiser BJ60 Ankara 3 Uğur İNAN 1985 HİLUX...

7. rauf_468

Gezenbilir Konya Grubu

Ynt: Gezenbilir Konya Grubu Ad - Soyad: Rauf Sami ÇELEBİ Doğum Tarihi Ve Yeri: 27/09/1990 MERAM/KONYA Memleket:KONYA Semt:MERAM İlgi Alanı:Motorlu araçlar,Offroad,keşif gezileri,yüzme Not:
  8. rauf_468

Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D

Ynt: Artık TOYOTA HİLUX 4x4 sahibiyim :D:D Teşekkürler... :)
  9. rauf_468

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol Çok teşekkürler Alper bey...Saygılar. Sayın ''PajeroCat''; Yorumunuza tamamen katılıyorum,dedıgınız gıbı serı uretımde yenı araclar,eskılere nazaran,daha cok aktarma organları ve motor kalitesi yonunden,cok daha kalitesiz yapılmaya baslandı. Ayrıca nostalji tutkunuza...

10. rauf_468

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010) Paylaşım için teşekkürler...Çok güzel bir gezi olmus ve oluyor da,hala sürüyor sanırım :) .İyi yolculuklar. :)

11. rauf_468

İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım

Ynt: İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım Paylaşım için teşekkürler...
  12. rauf_468

Nissan Patrol Tarihçe

Ynt: Nissan Patrol Tarihçe Yararlı bilgiler için teşekkürler...

13. rauf_468

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol Daha detaylı bilgilendirdiginiz için teşekkür ederm.Bu bahsettiğiniz avustralya gibi yerlerdeki yarışları izleme imkanımız warmı? Patrol'e laf yok... :)
  14. rauf_468

Bu XJ'yi Taniyan Var Mı?

Ynt: Bu XJ'yi Taniyan Var Mı? Sayın tasura'nın Dizel aracı verıp bır benzınlı/tuplu aracla degıstırmek ıstemesı uzerıne,ben benzınlı/tuplu aracın daha fazka yaktıgını vurgulamak ıstedım.belkı tupte daha az yakıcak ama performans dusuklugu olucak. Yenı teknolojılı araclar dıyorum cunku...
  15. rauf_468

keyif aldigim fotograflar..

Ynt: keyif aldigim fotograflar.. Ne demezsiniz, eskiden babamın da varmıs jawa sı,babam bana anlatırdı jawa lı anılarını.Ordan bilirim yani.:)

16. rauf_468

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol Ben birkez patrol ü deneme şansı buldum fakat ne land curiser le nede su an kullandıgım hilux le karşılastırmam söz konusu olamaz.Ustelık denedıgım arac ceyrek asırlık da degıldı.:) Belkı de benım denedıgım arac cok kotuydu.Sizin soyledıklerınıze gore bır kac farklı patrol...
  17. rauf_468

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Normal çadırlarda guzel ve kullanıslı fakat arac ustu cadır da kendıne has ozellılerı ıle cok cazıp bı secenek.Ulkemızde yapılması cok guzel bırsey,tabı fıyatları makul derecede oldugu taktırde. Bence de bız toplum olarak daha yenı...
  18. rauf_468

Gezenbilir Amanoslar Fırnız Uzunçam Büyük Tozlu Tanzıt Yaylaları Offroad Gezisi (23 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Amanoslar Fırnız Uzunçam Büyük Tozlu Tanzıt Yaylaları Offroad Gezisi (23 Mayıs 2010) Guzel bir gezi olmus.paylasım için tesekkurler.

19. rauf_468

Nissan Patrol TD GR Aracımda Yaptığım Modifikasyonlar

Ynt: Nissan Patrol TD GR Aracımda Yaptığım Modifikasyonlar Güzel araç.
  20. rauf_468

Anamur - Bozyazı - Silifke - Ermenek

Ynt: Anamur - Bozyazı - Silifke - Ermenek Cok guzel fotolar.Paylasım için teşekkurler.Bozyazı daki baraj'a nerden gıdılıyor acaba?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR