Arama sonuçlarınız

1. rauf_468

Satılık TÜV'den Onaylı Uzun Şase Jeep

Ynt: Satılık TÜV'den Onaylı Uzun Şase Jeep Alana hayırlı olsun :)

2. rauf_468

Nissan Patrol

Ynt: Nissan Patrol Aracınız guzel olmus umarım performansı da ıyıdır.Patroller hakkında pek ıyı duyumlarım yokta.
  3. rauf_468

Landcruiser BJ60 ile 1 haftacık tatile çıkıyorum

Ynt: Landcruiser BJ60 ile 1 haftacık tatile çıkıyorum Toyota nın sorun yapacagını dusunmek bıle hata derım ben.Iyı yolculuklar.Iyı tatıller.

4. rauf_468

keyif aldigim fotograflar..

Ynt: keyif aldigim fotograflar.. Motorların oldugu foto cok guzelmıs ya elınıze saglık.Tesekkurler paylaşım için.
  5. rauf_468

16 Yaşında İki Sırtçantalı Gezginin Soruları?

Ynt: 16 Yaşında İki Sırtçantalı Gezginin Soruları? Cesaretınızı tebrık ederm.Yolunuz acık olsun fakat cok dikkatlı olun derım...

6. rauf_468

Motorsiklet - Bisiklet Kazaları

Ynt: Motorsiklet - Bisiklet Kazaları Bilgiler için teşekkurler.

7. rauf_468

Menekşe Mağarası

Ynt: Menekşe Mağarası Bu magaranın onunden her yaz en az 6-8 kez gecıyorum ama hıc durmamıstım:),Bozyazıdakı yazlıga gıderken.Ama bır dahakıne durucam.:)Merak ettım o ınsanı????
  8. rauf_468

Dalışta Altın Kurallar

Ynt: Dalışta Altın Kurallar Çok yararlı bilgiler vermişsiniz.Acemi bir dalıcı olarak teşekkur edıyorum.:)
  9. rauf_468

Krank Sensörü

Ynt: Krank Sensörü Sensor ne gorev yapıor acaba?Ben ılk defa duyuyorum krank sensoru.

10. rauf_468

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Aktiviteler cok güzel olmus ellerınıze saglık.Takıpteyım.

11. rauf_468

Mickey Thompson Arazi Lastiği

Ynt: Mickey Thompson Arazi Lastiği 2007 model 4x4 toyota hilux içiin hangi lastiği tavsiye edersiniz.cok agır offroad şartların da kullanmıyorum.
  12. rauf_468

2.500 Yıllık Anadolu Kadını İskeletine Yüz Yapıldı

Ynt: 2.500 Yıllık Anadolu Kadını İskeletine Yüz Yapıldı İyi iş cıkartmıslar hayret dogrusu.!!!:)

13. rauf_468

Sıfır Cj'ler Geliyor :))))

Ynt: Sıfır Cj'ler Geliyor :)))) Sanki eski kalıplar kullanılmış gibi :))).Madem yenı arac neden daha degısık modern bı yapı soz konusu degıl anlamıyorum:)
  14. rauf_468

Bu XJ'yi Taniyan Var Mı?

Ynt: Bu XJ'yi Taniyan Var Mı? Bu araçlar çok fazla yakmıyormu neden daha yenı teknelojılı bır arac dusunmuyorsunuz?
  15. rauf_468

2004 Nissan - Rally Raid Satılıktır

Ynt: 2004 Nissan - Rally Raid Satılıktır Cok güzel bir araç alıcısına şimdiden hayırlı olsun...

16. rauf_468

4 Bin Yıl Önce Beyin Ameliyatı Yapıldığı Tespit Edildi

Ynt: 4 Bin Yıl Önce Beyin Ameliyatı Yapıldığı Tespit Edildi İlginç ve düşündürücü!!!
  17. rauf_468

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları Bu ceşit oyunlar oldugunu ilk defa gordum.Şu anda indiriyorum sabırsızlıkla beklıyorum nasıl bı şey!!! Paylaşım için cok teşekkurler.
  18. rauf_468

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Topik çok güzel olmuş tebrikler...Ayrıca Feroza hakkında cok guzel ve yararlı bilgiler verilmiş.Yeni tanıyanlar icin cok yararlı.

19. rauf_468

Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk

Ynt: Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk Çok güzel bir keşif olmuş,paylaşım için teşekkürler...
  20. rauf_468

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Benım bır kaç sorum olacaktı ama,sizler tecrübelisinizdir. hilux'un ön ve arka diferansiyel sistemleri nasıl işler ve hangi durumlarda h4 veya l4 kullanılması daha iyidir.bunları bilmiyorum. arka diferansiyelde lsd etiketi var.birde lsd hakkında çok bilgiye sahip...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR