Arama sonuçlarınız

1. sayokan

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel (hagurel) - L200 Magnum 4X4 2001 Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin (jeeper)...

2. sayokan

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Takipde fayda var.. ;)
  3. sayokan

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo :o Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık...

4. sayokan

Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında Elinize sağlık hasan bey gözlerimiz şenlendi.... ;)
  5. sayokan

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Takip ;)

6. sayokan

Gezenbilir Ağrı Dağı, Doğu Anadolu ve Karadeniz Gezisi

Ynt: Gezenbilir Ağrı Dağı, Doğu Anadolu ve Karadeniz Gezisi Dağcı arkadaşlara başarılar dilerim. Güzelbir etkinlik olacağa benziyor ;)

7. sayokan

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) :P
  8. sayokan

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011) bu yıl katılamadık bari görsellerle idare edelim..

9. sayokan

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye hayırlı olsun son halini görmek lazım..

10. sayokan

Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ?

Ynt: Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ? evet banada en büyük etken lastikler gibi geliyor bütün çabalarıma rağmen yakıtı düşüremedim zaten artık 33'' lerden kurtulup en yakın zamanda 31'' geçmenin zamanı geldi galiba ;)
  11. sayokan

Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ?

Ynt: Sizin Pajero' nuz Ne Kadar Yakıt Tüketiyor ? 93 model 2.6 cc 5 kapı 33 / 12,5 / 16 '' lastiklerle lpg.de 60 krş. dan aşağı inmiyor tüketim benzini korkudan hesaplamıyorum bile motor 15 km. gibi yeni yapıldı buji buji kobloları filtreler yağlar hepsi yeni değişti.

12. sayokan

gezenbilirde en çok tartışılan araçlar

Ynt: gezenbilirde en çok tartışılan araçlar Pajero tartışılmaz araçmı neden listede yok ;D ;D
  13. sayokan

arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii:)

Ynt: arkadaslar ağvada denize karpuz kabuğu atmaya gidelimmiiii:) Olmazmı hele kusu varsa :P :P :D ama tarih uymuyor 4/8 haziran arası şehir dışındayım yoksa benden kaçmazdı hem doğa harıkaymış oralarda merakda etmiyor değilim.:(( sizlere afiyet olsun iyi eylenceler :-\
  14. sayokan

Dalgıçlar ve Anneleri :):):)

Ynt: Dalgıçlar ve Anneleri :):):) :D :D :D :D :D çok güldüm yaaa hepsi aynımı bu annelerin.....

15. sayokan

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel S.A Önder bey görünen oki benim araca smv 31a olacak adresim varmısizde ? varsa verin aras kargoya gelsin. bende bendekini size göndereyim.
  16. sayokan

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel önder bey ben matbaacıyım kağıttan çok iyi anlarım ama konu şinorkel olunca beni aşar ustalardan fikir almaklazım KEMAL Bey fikir beyan ederseniz seviniriz nede olsa pajero kullanıcısısınız ve smv31 ı kullandınız galiba benim araca uyarmı ? ( ÖRNEK 1 ) Özcanım...
  17. sayokan

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Selam önder bey Aşağıdaki resimlerde elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım benim araca uygun şinorkel varsa elinizde değiştirelim yoksada sorun değil.

18. sayokan

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel evet oturmamasının + boyunun kısa olmasının + açı uyumsuzlugunun sebebi bu olmalı benim araç 93 model uzun şase
  19. sayokan

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Kemak bey bilgilendirme için teşekkür ederim beni rahatlattınız ve çok güzel açıklamışsınız bendeki üründe başka bi sorun var gibi sizin resimlerinizi kopyalayıp üzerinde anlatmaya çalışacağım . önder beyede daha sağlıklı bilgi vermiş olurum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR