Arama sonuçlarınız

1. BARSEM

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tamaaam... Yazdıııımmm...

2. BARSEM

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Barış Koçak Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 - Ankara Memleket: Ankara Semt: Gölbaşı ve Eryaman İlgi Alanı: Dağcılık (eğitmen), Motosiklet (kendi çapında kros, enduro), Off-Road (yeni yeni inşallah), bir de alakasız ama dans (eğitmen). Not: Hayatta...
  3. BARSEM

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) Hoşbulduk Hemen yazıyorum. Teşekkürler...

4. BARSEM

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) Teşekkür ederim, hoşbulduk. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.msg395904#msg395904 de tanıtmıştım kendimi kısaca. Başka da yazmamıştım zaten. Kısmet bugüneymiş...
  5. BARSEM

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) Sorgun'a gideceksek Cumartesiden gidelim ;)

6. BARSEM

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) Eğer yakın bir yere gideceksek üşümek fena olmaz :D

7. BARSEM

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (22 Kasım 2009) Beni de alın oyununuzaaa... (RR P38 standart)
  8. BARSEM

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Şimdi de ben geldim... Çok gezdim, çok gördüm ama hiçbişii bilmiyorum... ??? siz ne biliyorsunuz merak ettim ;D Kısaca ben: biyoloğum böcek lerle ilgileniyorum, dağcıyım eğitmenlik yapıyorum, Yamaha xt660'ımla da gezdiiiim, yoruldum Range Rover'ım ile...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.