Arama sonuçlarınız

1. ahi25

Balkanlar Turu 40 Gün (sofya-üsküp-bosna-tiran-selanik)

abi , hosgeldin, budvadan sonra bir sikinti olmadi insallah. yeni pazar ve pristinede makedonyada falan? nasildi?

2. ahi25

Kim Nerede?

hosgeldin ercument abi, macaristandaki termaller su kalitesi nasil sifalimi yani, birde kisin acik olurmu bu parklar?
  3. ahi25

Avrupa'dan Türkiye'ye Ilk Defa Karavanla...

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. Bu sene 7. Ayin 8 inde karavanimla yola ciktim. Almanya. Avusturya. Macar . romanya bulgar ve turkiye ye bu carsamba girdik. kopegim (american staff) bulgar haricinde hic problem yasamadik. Bir orda cikarken pass sordular. Klima hala ihtiyac...

4. ahi25

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Maalesef o gun karamana hareket ettim. Bu gun afyon da kablucalardayim. Babamlara bir ev tuttum bende karsisinda arabami koydum su an tadini cikartiyorum. On gun kalip mersin antakya devam edecem insallah yolumun ustunde olan olursa ugrayip kahvesini icmek isterim...
  5. ahi25

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Ben geldiiiiimmmm. Hani nerdesiniiizz. Verstuurd vanaf mijn ALCATEL ONE TOUCH 7047D met Tapatalk

6. ahi25

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Herkese iyi aksamlar. Su an kostence romanya da bir kamp alani bulduk ve konakladik. Ben rimanya nin sahilinin bukadar temiz ve bakimli olacagini hic ummuyordum. Eylence full. Tam genclere gore. Su an saat 22 ama hala muzik gumbur gumbur. Ama yarin burda kalmayip bulgaristan...

7. ahi25

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kostence romanyadayiz, burda olan arkadaslar 0031624997530 arasin, saygilar,
  8. ahi25

Elektrolux Tavan Klimasini Kim Takar

Ynt: Elektrolux Tavan Klimasini Kim Takar tesekkur ederim peki bunlar hangi sehirdeler? saygilar.
  9. ahi25

Elektrolux Tavan Klimasini Kim Takar

sevgili arkadaslar, benim elektrolux tavan klimami turkiyede taktirmak istiyorum. burda zamanim olmadigi icin orda yaptirmak istiyorum. ve bunu turkiye ye girer girmez hemen yaptirmak istiyorum , kirklareli olabilir geliboluya gidiyorum. yalniz en guzel kesimi yapip su gecirmezligini...

10. ahi25

Keles Kocayayla 50. Yıl Kültür Şöleni 12-13-14 Haziran 2015 Davetliyiz

Ynt: Keles Kocayayla 50. Yıl Kültür Şöleni 12-13-14 Haziran 2015 Davetliyiz yahu arkadaslar harika bir kamp. ama ben bu siteyi birakacam birdaha bakmicam. :P :P :P. yahu 7. ayin 2. haftasi yapmiyormusunuz boyle bir etkinlik. diye sora sora sora biktim ve artik sormicam. surda kalmis 3 hafta ve...

11. ahi25

Karavanımızla İlk Gezimiz

Ynt: Karavanımızla İlk Gezimiz kazasiz belasiz kullanin . nice gezmelere. saygilar
  12. ahi25

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Karnimi agritiyorsunuz arkadaslar, imreniyorum sizlere yaauuuww. :o :o :o

13. ahi25

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? selamlar , selale gozkuyormu, etrafta cit yokmu cocukar icin tehlikeli olmasin sonra. sonucta dik yamac galiba.
  14. ahi25

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' burasi neresi peki? saygilar
  15. ahi25

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi evet arkadaslar 7. ayin ikinci haftasi cikacagim ama okuldan izin alabilirsem hemen ilk haftasi izin alacagim. saygilar.

16. ahi25

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Sevgili arkadaslar, Nasipse temmuzun ilk haftasi istanbula yola cikacam ve ikinci haftasi istanbulda olurum diye dusunuyorum. sizden ricam bu bolumde fsirin kardesimizin " İstanbul'da Sarayburnunda bir karavan parkı var. Geçenlerde içinde çok sayıda karavan...
  17. ahi25

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi arkadaslar bunlari gordukce imreniyorum inanin. turkiye ye gelip boylebir etkinlige katilmayi cok istiyorum. galiba benim geldigim tarihlerde boyle bir etkinligin olamiyacagini anladigimda da cok uzuluyorum. herzaman boyle kalin saglicakla kalin. saygilar.
  18. ahi25

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015) bu bir korku cok farkli bir sey , malesef . sizi faceden de takip ediyorum. saygilar

19. ahi25

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015) Motor a binmesini bilsem senin yaptigini yapardim benimde en buyuk hayalim bu kardesim (motor tulum ve cadir) ve doga ama bende maalesef motora binemiyorum. kus gibi ozgur ol kardesim yolun acik olsun. saygilar.
  20. ahi25

Yurt dışında karavancı arkadaşlarımız

Ynt: Yurt Dışında Karavancı Arkadaşlarımız merhaba halilo kardesim memnun oldum bana ahmet diyebilirsin beylik yok kusurabakma bende sana kardesim dedim belki yas olarak benden kucuksundur diye benim yasim 41. bende enschede sehri yani gronau westfalen 48599 size yakinim. buralardan gecerseniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri