Arama sonuçlarınız

1. ahi25

Gezenbilir Almanya Grubu

Ynt: Gezenbilir Almanya Grubu merhaba halilo kardesim, nihayet avrupadan bir karavanciyla tanismak nasip oldu. hihih. sizde izin varmi busene? saygilar

2. ahi25

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) o bilmiyorudum. ben normal sahil kenari sandim. hayirlisi, peki istanbulda deniz manzarasinda karavanla guvenli bir sekilde kalabilecegimiz yerler olan bir topik varmi? saygilar
  3. ahi25

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) buraya bizde gelip guvenli bir sekilde geceleyebilirmiyz acaba? birde tam yeri nedirki? sayygilar

4. ahi25

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre tesekkurler paylasimlariniz icin. peki ic kabin kac metre sizin? saygilar
  5. ahi25

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015) Allah bize hayalimizi nasip etti insallah seninde hayalini en kisa zamanda gerceklestirir. en guzel hayllerin gercekmesi dilegimle. sagilar.

6. ahi25

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? sevgili ercument bende bu sene karavanla cikicam yola nasipse siz birkac gun onden cikacaksiniz giderseniz aciksa aman bana da habaer ederseniz bende ugrarim .

7. ahi25

VW T3 Westfalia iç dizayn

Ynt: Vw T3 Westfalia İç Dizayn tesekkurler kardesim.
  8. ahi25

VW T3 Westfalia iç dizayn

Ynt: Vw T3 Westfalia İç Dizayn bende t3 sahibi oldum. ancak ic dizajni eski bir arac ve boua gerekiyor. buyuzden turkiyede toplatmak istiyorum. insel beyin aracini cok merak ettim nerden bakabilirim. saygilar.
  9. ahi25

Yurt dışında karavancı arkadaşlarımız

Ynt: Yurt Dışında Karavancı Arkadaşlarımız harika. ;D ;D ;D

10. ahi25

Bulgaristan

Ynt: Bulgaristan Melihcc kardesim halen bugaristanda misiniz? saygilar

11. ahi25

Ynt: Yurt Dışında Karavancı Arkadaşlarımız sevgili gezgin arkadaslar ismim Ahmet Durmus bana 0031624997530 telefonumdan herturlu iletisime gecebilirsiniz. keremcimen arkadasim ozelden cevapverdim ama elinize gectimi bilemedim. saygilar.
  12. ahi25

E P G 03: Arnavutluk Ve Karadağ

Ynt: E P G 03: Arnavutluk Ve Karadağ evet ya maalesef varmis. birdaha ki sefere nasipse sizleri yakalama firsati olursa size kancayi atar pesinizden ayrilmayiz. :-p saygilar

13. ahi25

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015) hayirli olsun kardes. insallah istedigin gibi olur. yolun acik olsun. cok eglen. nasil bir karavan yaptin? fotolari varmi? saygilar.
  14. ahi25

-17.5 Derece...

Ynt: -17.5 Derece... harika bir sey bu ya. hem karavan hem ofroad yasiyorsunuz galiba birde baba ogul. mukemmel birsey allah bozmasin. hep iyi gezin eylenin. saygilar
  15. ahi25

Karavanımı Teslim Aldım

Ynt: Karavanımı Teslim Aldım Allah kazadan beladan korusun. iyi guzel gunler gecirmeniz dilegiyle.

16. ahi25

Gezenbilir Hollanda Grubu

Ynt: Gezenbilir Hollanda Grubu Hollanda enschede almanya sinirinda gronau sehrine yakinim. bende 1998 fiat ducato CI Carioca ile katiliyorum. buraya da katilabilirim. saygilar
  17. ahi25

Gezenbilir Almanya Grubu

Ynt: Gezenbilir Almanya Grubu Hollanda enschede almanya sinirinda gronau sehrine yakinim. bende 1998 fiat ducato CI Carioca ile katiliyorum. selamlar.
  18. ahi25

Yurt Dışında Kaza Halinde Dikkat Edilecek Noktalar

Ynt: Yurt Dışında Kaza Halinde Dikkat Edilecek Noktalar kesin eu ile uyumlu olacakmi nerden bilgileriniz? cunku benim su an turk kamyon ehliyetim var maalesef avrupada oturdugum icin gecerli degil cunku turkiye avrupa ile anlasmamis. saygilar

19. ahi25

Ynt: Yurt Dışında Karavancı Arkadaşlarımız selam arkadaslar sizlere hollandadan katildigimi esim ben ve ( 16-17-18 )yaslarinda ogullarim var. sizlerle tanismak bir zevktir. yakinda nasipse 7.ayin iikinci hadtasi alkoven kamperimizla yola cikacagiz tabi buyuk cocuklar gelirse bes kisi aksi...
  20. ahi25

Temmuz 2. Hafta Bir Etkinlik Varmi?

Ynt: Temmuz 2. Hafta Bir Etkinlik Varmi? supper yaa bende bir ay once tam olarak cikacagim gunu soylerim. burdan bu tarihlerde baska cikacak karavanci varmiki? saygilar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri