Arama sonuçlarınız

1. ahi25

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) elinize saglik, harika. peki bu her araca takilirmi ve kis icin uygunmudur? satis fiyatiniz(montajsiz ve montajli) nedir? saygilar.

2. ahi25

Avrupa'dan Türkiye'ye Ilk Defa Karavanla...

Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla.. selamlar umarim tatiliniz iyi gecmistir. bizde bu sene hollandadan 7.ayin 2. haftasinda cikacagiz ve yanimiza american steffordumuzu da alacagiz. tabiki turkiye ye girisi serbestmi ve duydguma gore ozel bir asi yapilmasi gerekiyormus. bu ara bu 7...
  3. ahi25

Temmuz 2. Hafta Bir Etkinlik Varmi?

Ynt: Temmuz 2. Hafta Bir Etkinlik Varmi? evet ya kusura bakmayin. biz yurtdsinda hollanda da kaldigimiz icin temmuzun ikinci haftasi iznimiz basliyor. buyuzden ikinci haftasi ancak Turkiyede ve istanbul civarinda olabiliriz. eger toplu bir etkinlik olursa biz de zevkle sizlerle beraber...

4. ahi25

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre maalesef sizin aracinizin fotolarini bulamadim. :( :( :(
  5. ahi25

Temmuz 2. Hafta Bir Etkinlik Varmi?

sevgili arkadaslar, temmuzun ikinci haftasi topluca bir etkinlik yapacakmisiniz marmarada yada diger yerlerde? saygilar.

6. ahi25

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' arakadaslar harika yaa, ama karnim cok agriyor bu isi yazin yapmadiginiz icin. >:( >:(. keske yazin yapsaniz bizlerde katilabilsek. saygilar.

7. ahi25

E P G 03: Arnavutluk Ve Karadağ

Ynt: E P G 03: Arnavutluk Ve Karadağ tesekkurler keske 2013 ten once gitseydiniz, bende bircok yeri kacirmazdim. :( :( :( saygilar.
  8. ahi25

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre mukemmel bir paylasim daha , sizden bir ricam olsa aracinizin oncesi ve sonrasi fotolari varmi icinden foto cekip gonderebilirmisiniz. cunku benimde niyetim var. saygilar.
  9. ahi25

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Ynt: Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi” cok tesekkurler, cok hos. detaylar icin de ozellikle tebrik ederim.bizde nasipse hollandadan turkiyeye giderken yunanistana ugrayip sizin rotayi takip edecegiz. keske burdan beraber cikabilecegimiz birileri olsada beraber ciksak. saygilar,

10. ahi25

3.40 Pino Karavanla İtalya İsviçre Avusturaya Turu

Ynt: 3.40 Pino Karavanla İtalya İsviçre Avusturaya Turu yolunuz acik olsun ama nisan sonu oralar soguk olur denize giremessiniz. size tavsiyem haziran ortasi yada sonu oralar guzel olur. saygilar.

11. ahi25

Truma Tamiri Mümkün müdür?

Ynt: Truma Tamiri Mümkünmüdür? arkadasim, yardimim olurmu bimem ama ben hollanda da kaliyorum isteyen olursa yakinda trye gelecegim nasipse. gelirken istyen olursa burdan cikma yada yeni truma sobalarina bakabilirim. yalniz havalar biraz isininca gelecegim cunku cok kar var. bulgaristan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri