Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim oyle gideyimde daga tasa vurayim gibi bi niyetim yok ama dogu karadeniz bolgesindeki yaylara bozuk cukurlu taslikli gevsek islak toprak yollarda banamisin dememli ve asfalttada bi o kadar iyi gitmeli
Aslinda nissan navara vardi aklimda ilk olarak ama hususi yerine ticari gectigi icin vazgectim yoksa amatok navara hilux cok guzel
duster i cok tavaiye ettiler dayaniklilik yakit masraf olarak önerdiler ama ticari taksiye kadar dusmus bi modelde almak istemiyorum acikcasi nereye baksam duster...
hard offroad dusunmuyorum sadece arazide performanslı olsun yari yolda birakmasin guven versin ve asfalttada yol tutusu gidisi konforu gucu yerinde olsun iceriye ses almasin kisaca asfaltta olabildigince binek arazide ise gercek 4 ceker olsun istiyorum ve donanimlida olsun istiyorum
cok seymi...
hard offroad dusunmuyorum sadece arazide performanslı olsun yari yolda birakmasin guven versin ve asfalttada yol tutusu gidisi konforu gucu yerinde olsun iceriye ses almasin kisaca asfaltta olabildigince binek arazide ise gercek 4 ceker olsun istiyorum
cok seymi istiyorum bilmiyorum ama...
Merhaba adim Ömür aslen istanbulda yasiyorum ama gecici bir sure dogu karadeniz bolgesinde ikamet edicem gezmeyi gormeyi guzel yerler kesfetmeyi cok severim ozellikle kimsenin bilmedigi yada nadir bilinen yerlere giderim tatilimi gezimi plansiz yaparim yol nereye götürürse ve bunlarin hepsini...
Merhaba dogu karadeniz bolgesine atandigim icin artik sedan araci degistirip 4*4 arac almaya karar verdim malum gezenbilir caykara yolu sedanla biraz stressli ve yavas geciliyor o yuzden arazi araci almak istiyorum aklimda oncelikle jeep grand cheeroke 3.0 crd var diger motor seçeneklerinide...