Arama sonuçlarınız

1. KaravanSaray

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Teşekkür ederim. Fikir ve çizim çok güzel. Bunu uygulayabiliriz.

2. KaravanSaray

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Ancak almayı planladığımız araç 17m3 dolayısıyla daha yüksek bir araç. Çizimdeydi planı bizde aynen düşünmüştük. Alt dolapları olması gerektiği kadar geniş bırakıp üste koyacağımız ranzayıda tavana biraz daha yakın yapmayı planlıyorduk.
  3. KaravanSaray

Koray Bey ellerinize sağlık, ne kadar güzel bir iş çıkardınız. Tüm süreci eşim ile birlikte takip ettik. Kazasız belasız sürüşler bol gezmeler dileriz. Şuan bizde bir araç almak üzere araştırma yapmaktayız 17mt3 istiyoruz. 3 yaşında bir oğlumuz var, onun içinde enine koyduğumuz yatağın üzerine...

4. KaravanSaray

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Güzel gezmeler.
  5. KaravanSaray

Bir Karavan Doğuyor.

Çok teşekkür ederim. Aydınlatıcı bilgi oldu. Bu arada masa ayaklığını ve siyah kendinden yapışkanlı izalasyon malzemesini nereden temin edebilirim. Umarım bizde karavanımızı en kısa sürede tamamlayıp yollara vurabiliriz. Sağlıcakla kalın.

6. KaravanSaray

Bir Karavan Doğuyor.

Merhabalar, Ben Altuğ. Elinize Emeğinize Sağlık. Foruma yeni üyeyim. Uzun zamandır Eşim ve benim de bir İveco Dally Van alıp dönüştürme hayellerimiz var. Bunun için uzun uzun videolar izliyoruz fikir ediniyoruz. Sizin gönderilerinizi bulup dikkatle takip ettim ve karavana dönüştüreceğimiz araç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR