Arama sonuçlarınız

1. krasavchik

Rusyaya Araçla Nasıl Gidili

Şöyleki eşim(kendisi Rus "Lipetsk" şehrinden) Türkiye de yaşadıktan sonra, bizde ki durumu anlattığında orada insanların şaşırarak gözlerini kocaman açarak dinlemelerini görmeniz lazimdi[emoji1] Arkadaşımın çocuğu olduğunda Moskova'da Türk nüfus kağıdını elçilikten,Rus doğum kağıdından önce...

2. krasavchik

Ve bu sınır kapısından Rusların kendisi de şikayetçi.Rüşvetçi polisleriden,2 gün beklenilen sıralarından vs. всё будет хорошо!
  3. krasavchik

Şu belgelerin nasıl doldurulduğunu, resimler üzerinden anlatmak lazım.Gerçi sitede vardı sanırım bir yerlerde.Doğrudur,adamlarda Sovyetler birliğinden kalma bir genişlik var.Pasaportun 1 ayda verildiği,ikametin 10 günde verildiği (biz bu tür işlemler için 1 saat bekleyince söylenmeye başlarız...

4. krasavchik

Pardon.Kusuruma bakmayın,doğru Rusça bilmezseniz zorlar bayağı.Rusçam fena değildir,bunu düşünmeden yazınca abes oldu biraz. всё будет хорошо!
  5. krasavchik

Bilemeyeceğim.Ben 2 sefer kullandım,sadece 1 tanesinde 2,5 saat bekledim.Diğerlerinde 1,5 saati geçmedi[emoji2] всё будет хорошо!

6. krasavchik

Abazhya kapısı kapalı hala,açilmayacaktırda.Gürcistanda Lars sinir kapısı açıktır.Vizeniz varsa geçişte sıkıntı olmaz, sadece biraz keyfe keder çalışılır.Bu yüzden birazcık bekleyebilirsiniz.[emoji12] Geriye kalan herşey normaldir.Sadece Vladikafkaz dan sonra,özerk bir bölge çıkışı var.Polis...

7. krasavchik

Araba Ile Türkiye-japonya Seyahati.

gezialemi.com Ali Eriç'i aratın çıkacaktır[emoji106] всё будет хорошо!
  8. krasavchik

Gezi Alemi ::::: Arama Sonuçları :::::        . Bu linkten Ali Eriç'in dünya turunu okuyacaksınız.Sizinde istediğiniz bir kaç ülke var galiba.Kolay gelsin.Hayatta başarılar. всё будет хорошо!
  9. krasavchik

Bilmiyorum ama o zaman nacizane tavsiyem sadece "Rusya" içinden giderek; Vladivostok şehrine gitmek (Gürcistan sınırında sonra kabaca 9.000 km civarı), oradan da feribot vb bir gemiyle (Eğer varsa ve uygunsa tabii) Japonya.Tabii bu arada Japonya ve Rusya'nın arası pekte iyi...

10. krasavchik

Merhabalar.Yapmak istediğiniz yolculuğun rotası tam belli değil anladığım kadarıyla.Ama geçmek isteyeceğiniz rotalarla ilgili bir çok yazı var galiba forumda.Değişik ülkelerde farklı prosedürler,yaşam şekilleri ve insanlarla karşılaşılaşacaksınız.Dil konusunda problemleriniz olacak (İngilizceniz...

11. krasavchik

Ermenistan-azerbaycan-nahçıvanı Arabayla Gezmek.

Merhabalar.Otel ve diğer konularda yardımcı olamayacağım ama navigasyon olarak "Navitel Navigation" ı telefonunuza indirip kurabilirsiniz.GPS üzerinden çalıştığı için herhangi bir veri bağlantısınada ihtiyacınız olmaz.Bu programı önerdim çünkü Gürcistan ve Ermenistan haritası içeren başka bir...
  12. krasavchik

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Merhabalar!Bir ricam olacaktı.İzlediğiniz rotaları; google maps üzerinde işaretleyip ekran görüntüsünü yada linkini paylaşır mısınız?Mümkünmüdür?En azından böyle yolculuklara çıkacak arkadaşlara da daha geniş bir bakış açısı vermiş olursunuz? всё будет хорошо!

13. krasavchik

Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk

Bu son olaylardan sonra,belki de öyle.Ama bu tür gezileri etkilemez diye düşünüyorum yinede.Turistlerin yada orasıyla bir şekilde bağı olanlara yasak koymazlar herhalde? всё будет хорошо!
  14. krasavchik

Dediğim gibi,kurallara uyulduğu takdirde zaten dikkat çekmeyeceğinizi için,herhangi bir sıkıntıda çıkmayacaktır doğal olarak.Beni de Volgograd'ta kurduklarında (gerçi kontrol noktasıydı)bir şeyler isteyecekler sanmıştım.Ama plakanın neresi olduğunu sorunca bir rahatlama ile gülümseyip "Türkiye"...
  15. krasavchik

Eğer Rusça biliyorsanız;ufak bir ihtimal ama paçayı kurtarabilirsiniz.Diğer bir seçenek yok ne yazık ki.Kurallara uyarsanız durdurulma olasılığınız çok çok düşük olacaktır zaten.Kurallara uyma konusunda siz Rus şöförlerin yaptıklarını yapmayın,özellikle hız sınırlarına uyun."Yollar da otoban...

16. krasavchik

Ben fazla olmasa da,1400 km yol yaptım Rusya içinde.2 sefer farklı güzergahlar da olmak üzere aynı kmyi yaptım.Sadece 2 defa durduruldum.1 inde bu bağımsız bölgelerden çıkarken,10 dolar verdim.Diğerinde Volgograd'ta plakayı görüp merak eden,genç bir polis tarafından.Ve bende de sigorta...
  17. krasavchik

Valla bu polis çevirmeleri Rusya da ki,sadece Vladikavkaz ve çevresinde oluyor,o bölge Dağıstan ve Başkurdistan bağımsız bölgeleri(yanlışım varsa affola).Bu sebeple kendilerini diğer Ruslardan farklı hissederek davranıyorlar;sorsanız "BURASI RUSYA DEĞİL" diye cevap verebiliyorlarmış.Oradaki...
  18. krasavchik

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya Saratov-Volgograd arasındaki yol durumunu gösteren bir video.Bir ay önce yüklenmiş galiba: https://youtu.be/7JM6XVlpWVc всё будет хорошо!

19. krasavchik

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya Birde yaz geldiği için Gürcistan-Rusya(Kazbegi) sınırında yüklenme varmış sanırım.Hafta sonu geçiş yapılmaması tavsiye ediliyor.5-8 saat kadar kuyruk bekleyebilirsiniz deniyor gümrükte(her iki tarafta da).Rusça bilen arkadaşlar varsa www.vlars.ru sitesinde bu sınır kapısını...
  20. krasavchik

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya @Tito Santana, Bayağı geç bir cevap olacak ama,seçtiğiniz güzergah sanırım bizim tır firmalarının Kazakistan güzerhında.Eğer yanılmıyorsam,ozaman yolların düzgün olması gerek.Ama yinede Volgograd'ta yolların "BERBAT" olduğunu söyleyebilirim.Ben "mineralnye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri