Arama sonuçlarınız

1. krasavchik

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya Arabanız dizelse yukarıda dediğimi kesinlikle yapın.Çünkü seyahatiniz boyunca birçok ülkede ve benzinlikte ikmal yapacaksınız. всё будет хорошо!

2. krasavchik

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya Öncelikle hayırlı yolculuklar.Nasıl bir araba kullanacağımız çok önemli.Çünkü geçeceğiniz yerlerde yolların çoğunluğu bakımsız olacaktır,Türkiye de ki yolları mumla arayacaksınız.geçeceğiniz ülkelerde yedek bir güzergahınız olsun.Yolların hepsi haritalardaki gibi açık...
  3. krasavchik

Moskova-ıstanbul Gurcistan Uzeri

Ynt: Moskova-ıstanbul Gurcistan Uzeri Dediğim gibi diğer başlıklara bakın;istediğiniz bilginin fazlasını alacaksınız. Saygılar. всё будет хорошо!

4. krasavchik

Ynt: Moskova-ıstanbul Gurcistan Uzeri Москова-Владикавказ arası yollar çok iyi,planladığınız rota güzel. 1.Sarp sınır kapısını öneririm(bende Tekirdağ'dan aynı Sarp üzerinden 2 defa aynı yolculuğu yaptım),Türkôzüne göre daha kestirme,Karadeniz kıyısından sakin sakin gidersiniz.Yollar Türkiye de...
  5. krasavchik

Ynt: Moskova-ıstanbul Gurcistan Uzeri Eğer yardımcı olmaz ise,başlığı açtığınız sayfada ki ilgili diğer konulara bakarsanız bilgi edinebilirsiniz. всё будет хорошо!

6. krasavchik

Ynt: Moskova-ıstanbul Gurcistan Uzeri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87685.0 Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi Bu linke bakarsınız. всё будет хорошо!

7. krasavchik

Rusya'ya Arabamla Gitmek İstiyorum.

Ynt: Rusya'ya Arabamla Gitmek İstiyorum. Yakıt konusunda da çekinceniz olmasın.Benzin ve gaz Rusya'da gerçekten çok kaliteli.Son gelişimde ufacık çift pompalı eski bir benzinlik ten almıştım benzini;korkarak[emoji26] .Ama parayı öderken kasiyerinde dediği gibi benzin Tr'den sonra fark ettiyor...
  8. krasavchik

Gürcistan İçin Emniyet !!!

Ynt: Gürcistan İçin Emniyet !!! Bence kurallara uyulduğu sürece her yer güvenlidir.Rusya'da 2yil kaldım.Afrikalı arkadaşlar vardı,markete gidip gelirken bile yollarda saldırılar oluyor diye taksi kullanıyorlardı.Ama ben bu süre içerisinde herhangi bir olaya şahit olmadım - duymadım.Gürcistan...
  9. krasavchik

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Cevap için çok sağolun! всё будет хорошо!

10. krasavchik

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Benim için uygun olan yol Sarp girişi ama burayıda deneyebilirim.Nasıl olsa Tekirdağa kadar yol tepecek benim zavallı accent... всё будет хорошо!

11. krasavchik

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Posoftan da mı geçiş var?Bu sınır kapısı çalışıyor mu??Hayretimi mazur gôrün[emoji2] всё будет хорошо!
  12. krasavchik

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na En azından kafkasya güzergahların daki yolculukları bir nebze olsun hafifletir. всё будет хорошо!

13. krasavchik

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Navigasyon programı olarak Navitel Navigation var.Rusların yazdığı bir program gayet te başarılı.Gürcistan da dahil (başka yazılımlarda bu harita yok hemen hepsini talan etmeme rağmen bulamadım)...
  14. krasavchik

Rusya'ya Arabamla Gitmek İstiyorum.

Ynt: Rusya'ya Arabamla Gitmek İstiyorum. Gürcistan üzerinden gitmek en mantıklısı,vize istemiyor ve 8-10 saatte geçeceğiniz bir ülke.Evet yeşil sigorta sorun olabilir Rusya'da.Esasında sorun olmazsa siz kendiniz için yaptırırsanız iyi olur.Triptik lazım etmiyor,araç gümrükte pasaporta...
  15. krasavchik

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Evet Ростов на Дону (rostov na donu) gerçekten çok güzel.Gürcistan sınırından oraya kadar ki yollarda hiç fena değil.Geçen sene kasım ayında her yerde yol çalışması vardı.Şu an ki durumu çok iyi...

16. krasavchik

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan Çukurlardan dolayı[emoji4] всё будет хорошо!
  17. krasavchik

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan Volgograda giden kadar yolda biraz sarsılma bilirsiniz.Ben Vladikavkaz-Volgagrad-Lipetsk(Moskova tarafında) yaptım 20gün önce.Volgagrad'a kadar ki yolun yarısına yakınında hız 50kmye kadar...
  18. krasavchik

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan Hayırlı,bol manzaralı yolculuklar всё будет хорошо!

19. krasavchik

Ynt: Gürcistan İçin Emniyet !!! Zaten Gürcistanı 10 saat içerisinde geçersiniz.Rusyadan Gürcistana geçtikten sonra ilk benzinlik te deponuzu fullersiniz.Eğer değişmediyse türkçe bilen elemanları vardı sanırım. всё будет хорошо!
  20. krasavchik

Ynt: Gürcistan İçin Emniyet !!! Eğer daha gitmediyseniz,Yollarda herhangi bir problemle karşılacağınızı sanmıyorum.Gürcistanda hız ve diğer trafik kurallarına uyduğunuz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.Bende Lipetsk'e(Rusya) gitmek için 2 defa aynı yolu kullandım ve herhangi bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR