Arama sonuçlarınız

1. BlackLuv

Telsiz Tavsiyesi ve Belgesiz Telsiz Kullanımı - Diğer Hususlar

Arac icin; Yaesu FT-857D model 100Watt ve all band cihazi da degerlendirmenizi onerebilirim. Guzel bir anten ile (orn; Yaesu ATAS120A) en olmadik yerlerde bile iletisim saglayabilirsiniz.

2. BlackLuv

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Hayir. All-Band telsiz kullaniyorum. Yaesu Ft-857D. Dikkatinizi ceken anten ise Yaesu ATAS-120A. icinde ufak bir motor var. Sectiginiz frekansa gore "tune(ayar)" yapiyor. Zor anlarda hayat kurtarabilir dusuncesiyle edinmistim. Ama uydu telefonu bulundurmanin...
  3. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Haftasonu etkinliklerimizden;

4. BlackLuv

2009 4x2 L200 80 bin bakımı.

Ynt: 2009 4x2 L200 80 bin bakımı. 80.000km bakimi, L200'un en pahali bakimidir. Ben yetkili serviste yaptirdim. Yetkili servisin, araci sahiplenmesinden dolayi memnunum.
  5. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Son durumlar... ARB arka kilit sonrasinda yine rahat duramadim... Orjinal yan basamak karin acisini negatif yonde etkiliyordu... Mahmut Usta'min mukemmel isciligi... Son hali... ARB Side Protection;

6. BlackLuv

L200 ARKA KASA ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM?

Ynt: L200 ARKA KASA ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM? Fotolar; ("Aeroklas" logosunun oldugu aluminyum plakayi folyo ile kapattim. Folyoyu kaldirinca, yazisi altinda duruyor. Bilginize.) Aracin arka kabininin de fotosunu ekliyorum. Bu kabinin icinde, sandigin kapaginin tam acilabiliyor olmasi...

7. BlackLuv

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 e-devlet basvuru sonrasi ucreti nereye ne zamana kadar yatiracagimiz hakkinda bilgisi olan var mi?
  8. BlackLuv

L200 ARKA KASA ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM?

Ynt: L200 ARKA KASA ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM? Benim L200'e taktirali daha 2 ay ancak olmustur. Daha farkli bir projem var. 500'e birakirim dilersen. AEROKLAS marka. Sifir diyebilirim. Bir dunya malzeme alabiliyor icine. 3 katlanir sandalye, 1 masa, 1 uyku tulumu, 3x5 litre su bidonu...
  9. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Tesekkur ederim arkadaslar. Daha guzelleri sizlerin olsun.

10. BlackLuv

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? ASTC ve ARB Arka Kilit kombinasyonunu ben de deneyecegim. Kompresor ve arka kilidi aldim, haftasonuna kadar montaji tamamlanmis olur umarim. Fakat konsoldaki ASTC dugmesine bastigimizda sadece ASC devreden cikiyor ve TCS halen...

11. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Tesekkur ederim. ismim Mustafa. Daha iyileri sizin olur umarim. Rock slider yaptirmayi cok dusundum fakat birkac ay evel ARB yan basamak ve koruma siparisi verdim. Sanirim haftaya elimde olacak. Montaji bitirdigimde fotolari paylasirim. Siparisini verdigim...
  12. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Tesekkur ederim. ARB Tampon montaji icin asagidaki fotografta oldugu gibi orjinal tamponu kit ile birlikte gelen sablonu kullanarak kesmek gerekiyor. Ben orjinal tamponu, uzerindeki tum parcalarla beraber cikartip paketledim. Onun yerine 150 liraya yan sanayi...

13. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Tesekkur ederim. Telsizi yurtdisindan temin ettim. ATAS120a anten ve Comet CF706 duplexer ile birlikte 3000 TL civari diyebilirim kabaca. 73ler...
  14. BlackLuv

Yeni lastiklerim ve kamyonetim Navara

Ynt: Yeni lastiklerim ve kamyonetim Navara Jant olculeri nedir? Bijon araliklari ofset vs? Nereden ne kadara temin edilebilir?
  15. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Birkac foto daha ekliyorum...

16. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Merhaba. Tesekkur ederim. Snorkel "Safari" marka. Bu kit ile birlikte radyator suyu icin ayri bir kap geliyor. Orjinalini cikartip onu takiyorsunuz. En ufak civatasina varana kadar hersey cikiyor kutudan. Fakat montaj asamasinda yuregim kaldirmaz diye yaninda...
  17. BlackLuv

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) Turgay Bey, Arac cok guzel gorunuyor gercekten. Yukseltme sonrasi on akslarin surekli egik durumda calismasi bir sorun yaratir mi acaba uzun vadede? Bir de dodikler'den memnun musunuz? Fiberglas sanirim. Arazide ufak surtmelerde, orjinal dodikleri gibi...
  18. BlackLuv

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon @nitroces; Gule gule kullanin aracinizi. Sormak istedigim birkac sey var. Arka park sensorlerini sonradan taktiginiz demir boruya aktarabildiniz mi? Sensorlerin mesafe olcumunde herhangi bir degisiklik ya da sapma oldu mu? Arka sis lambalari pek problem degil ama...

19. BlackLuv

Tesekkur ederim Sabri Bey. Arkada kullanilan kupeler, emin olmamakla beraber Dodge AS250'ye ait diye biliyorum. Fakat kupede biraz tadilat gerekiyor. On taraf icin derlin parcalarin olculeri aklimda degil ama sizin icin olcer ve burada paylasirim.
  20. BlackLuv

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Tesekkurler. Son gezimizden bir kare...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri