Arama sonuçlarınız

1. BlackLuv

2007 L200 ile aranizdayim artik

Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik Simdi ciktim baktim da, disarisi cok karanlik. Cep telefonu ile simsiyah bir foto cikiyor. Yarin gunduz birkac acidan ceker sizlerle paylasirim burada.

2. BlackLuv

Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik Tesekkur ederim arkadaslar. Daha guzelleri sizlerin olsun. Bugun uzerindeki orjinal 17" jantlari kullanarak 265/70-17 Cooper Discoverer STT taktirdim. Bekledigim kadar lastik sesi yapmadi asfaltta. Arac da biraz yukseldi. WARN Vinc, ARB tampon ve alt...
  3. BlackLuv

Ynt: 2007 L200 ile aranizdayim artik Hepinize cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin arkadaslar. @Bozo; Su an ARB deluxe on tampon, ARB alt koruma saci ve Warn M8000 vinc siparisim yolda. TUV muayenesine girmeden vinci de taktirip ruhsata isletmek istiyorum. O yuzden bu konuda acele ettim...

4. BlackLuv

10-15 yildan fazladir hep yere yakin, sert suspansiyonlu, bol beygirli, az kapili, kimi zaman tavani olmayan hizli araclar kullandim. Artik cukurlari, tumsekleri ezberlemekten yoruldum. Kaskolarina, yedek parcalarina, bakimlarina, benzinlerine ve MTV'lerine esek yuku ile para vermekten de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.