Arama sonuçlarınız

1. s40euro

31 10,5 15 Yokohama Geolandar M/T

Ynt: 31 10,5 15 Yokohama Geolandar M/T Hangi ebada inmeyi dusunuyorsun ? Eger uygun olursa bende ki 5 tane 235/75/15 Falkenler ile takas yapalim artik stepne icin bir tane ayarlama yapmam gerekecek ;D ;D ;D

2. s40euro

İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça Saol abi Depoda durup curuyecegine fazla yuksek olmayan ama hurda parasida olmayan bir rakkam ile ihtiyaci olan arkadaslara verim dedim.
  3. s40euro

Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Oktay Seninkiler hazır çantada duruyor zaten Mücahit Uygulaması çok kolay ama dersen ki ben yapamam hallederiz. Uygulama : Utuyu en sicak ayarina getiriyorsunuz Ustune uygulama yapacagin kumasi utu masasina yatiriyorsunuz SEFFAF KISIMI...

4. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler BIraz daha hatlari yumusatmam lazim 20 dakika da bu kadar oluyor
  5. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Usenmedim hazirladim Yaklasik soyle birsey oluyor

6. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Elimde şu anda hazırda yok ama istek olursa hazırlarım

7. s40euro

Ynt: İhtiyaç Fazlası Malzeme - Parça XJ On yaylar gitmistir.
  8. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Mont sırt ve kol baskısı ile beraber 90 TL Malzemeyi üreten firma uygulama doğru yapılırsa 40 derecede 25 yıkama dayanır diyor. O yüzden mont yelek vb. ürünlere uygulama yapmak daha mantıklı. Tshirt sweat shirte de uygulanabilir. Şu ana kadar bir tek...
  9. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Baris selam Bunlar su anda elimde hazir olanlar. Bir baska proje icin fazladan yapilmis olanlar. Malum malzeme biraz hassas oldugundan ozellikle ayiklama sirasinda fire cok oluyor. Hele LR nin logosu bayagi bir zorluyor. Resimlerde ayiklanmis ve...

10. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Ornek olarak Grand Cherokee yazisinin genisligi 350x17 mm. L yada XL bir montun sirtinin tam ortasina duzgun sekilde denk geliyor. Chrysler ve Jeep logosu ise 100x95 mm bu da kol icin hesaplandi Fiyat olarak 25 TL. Takim sirt ve kol logosu...

11. s40euro

Ynt: Kıyafetlere Reflektörlü Stickerler Hep polisin yada 112 acilin sirtinda mi parlasin biraz da bizim sirtimizda parlasin yazilar dimi ama ;) ;) ;)
  12. s40euro

Hani bir zamanlar Gor ve Gorul kampanyasi vardi tam ona uygun arazide yolda yada herhangibir yerde gorulmek sorun ise bunlar ile artik degil. EN402 standarti icin uretilmis reflektif malzemeden stickerlar. Asagida ki resimler su anda elimde hazir olanlar. Baska model versiyon istenirse...

13. s40euro

1993 - 1996 Grand Cherokee ler icin 1 3/4 inch yukseltme seti. Takim icinde 4 adet GET 2 adet on amortisorler icin destek 2 adet arka amortisorler icin destek parcasi ile uzatilmis Link ler bulunmaktadir.350 TL Jeep Grand Cherokee ZJ ler icin on alt denge kolu 50 TL ikisi 4 adet tam takim...
  14. s40euro

1993 ZJ Limited Fren Disk Toz Koruyucu, Tavan Bagajlık Kapağı & 4 Set Amortisör

Ynt: 1993 ZJ Limited Fren Disk Toz Koruyucu, Tavan Bagajlık Kapağı & 4 Set Amortisör Iyi aksamlar Oncelikle forumlarda buyuk harf ile yazmak bagirmak anlamindadir. Ikinci olarak 60 Liraya Monroe nerde hemen gidip alalim. Cumhur nerdesin bilmiyorum eger Istanbulda isen bende bir takim arka...
  15. s40euro

245/70/16 Yardim

Ynt: 245/70/16 Yardim Cooper HT yafa BF AT her ikiside senin isini gorur. Ebat konusunda ayni kal derim araci yorma bosubosuna

16. s40euro

1997 model kazalı zj için yardım

Ynt: 1997 model kazalı zj için yardım ön tampon internette 250 civarina var diye hatirliyorum ön panjur 125-150 arasi ön farlar ve sinyaller takim olarak 220-280 arasi Tabi panjur ve far degisecekse panjur destek uniteside degisecek 130-150 arasi sanrouf muamma radyo anteni 75-450 arasi...
  17. s40euro

ZJ'nin Kronik Hastalığıymış???

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? BUnalima girdim de o yuzden fazla yokum ortaliklarda isten ayrilinca boyle oluyor
  18. s40euro

Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında

Ynt: Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında Valla ne ictiysen ben de istiyorum ondan

19. s40euro

ZJ'nin Kronik Hastalığıymış???

Ynt: ZJ'nin Kronik Hastalığıymış??? Onun yerine direk panjuru gazete ile kapatsak daha ucuz olmaz mi ???
  20. s40euro

Yolda Veya Arazide Kalmamak İçin Bir ZJ-XJ-WJ de Neler Bulunmalı.

Ynt: Yolda Veya Arazide Kalmamak İçin Bir ZJ-XJ-WJ de Neler Bulunmalı. Sen git montunu giy bakim once sonrada bir resim cekip gonder bana Kazin ayagi oyle degil Ayni yag direksiyonda da kullanilmakta ;D ;D ;D Ben de ben deeee

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR