Arama sonuçlarınız

1. redincolors

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Selam, Navara için dodik ve snorkel resim ve fiyat alabilir miyim? Montaj hakkında bilgi de verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

2. redincolors

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Selam, Bugün Ozan Bey'e gittim, telsizimin (presidentjacksonII) montajını yaptı, anten ayarını çekti, eve dönüş yolunda telsiz başında beni bekledi ve karşılıklı test ettik. Çok memnunun, işini bilerek/severek...
  3. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam, araç telsizi aldım (president jackson II) henüz montajını yaptırmadım, araç telsizi takılı olan arkadaşlardan mümkünse (takılı cihaz) resim rica ediyorum, veya araç içinde en uygun yer tavsiyesi de işime yarar, şimdiden teşekkür ederim...

4. redincolors

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Selam, Bugün sahibinden'de gördüğüm bir President Jackson II aldım (500TL). Seçimimin sebebi bu forumdur :) Pazartesi günü de bir aksilik olmazsa montajını yaptırıcam, bilgi paylaşımı için tekrar teşekkür ederim.
  5. redincolors

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi İki saattir internette araştırıyordum, tam çok detay var boşvereyim derken bu konuya geldim ve şimdilik bana lazım olan herşeyi öğrendim, bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

6. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Fiyatları da iyiyse bir sürü iş çıkar :)

7. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ümraniye olması iyi tesadüf oldu, çok teşekkürler :)
  8. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Tolga Bey, bu basamakları nerden ve kaça temin edebiliriz?
  9. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam, basamaklar çok şık, hi-jack ile bu basamakları kullanarak araç kaldırılabilir mi?

10. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Cevap için teşekkür ederim. İyi günler

11. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam Bayram için Çanakkale civarlarında hem kamp hem balık tutarak bir kaç gün geçirebileceğim bir yer arıyorum, google earth'den bir keşif edeyim dedim ama bir şey çıkaramadım. Aklıma Navara'cılardan yardım istemek geldi :) fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
  12. redincolors

BF Goodrich 256.70.17 AT Lastik

Ynt: BF Goodrich 256.70.17 AT Lastik Selam, Resim koyar mısınız? Teşekkürler

13. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Çok teşekkür ederim, kendimi tanıtayım; adım Önder, Ümraniye'de oturuyorum, 35 yaşındayım, bekarım. Forumlardaki haftasonu gezilerine baktım, ilk fırsatta katılacağım :)
  14. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Aslında benim için yeni bir araç olduğundan dolayı nasıl ve ne kadar kullanırım henüz tahmin edemiyorum :) şimdilik "yılda 3-5-10 kamp" dersek sanırım en yakını olur.
  15. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Teşekkürler, tam olarak şasenin neresinde olduğunu biliyormusunuz? Kendim kazıyarak ortaya çııkartabilirsem zamandan kazanmış olucam.

16. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bu arada bir sorum daha var :) Muayene için TÜV'e gittim ama şase numarasanı bulamadıkları için geri gönderdiler, "alt koruma yapıldığı için görünmüyor, bul geri getir" dediler, nerede olduğunu bilen var mı? Teşekkürler...
  17. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam, Şu an takılı olan lastikler sanırım fabrika çıkışlı olan goodyear wrangler 255/65/17
  18. redincolors

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam, burası uygun yer midir bilemiyorum, yanlışım olursa kusurabakmayın. Bir hafta önce 36000 km'de 2007 model bir Navara LE satın aldım ve sanırım birkaç bin km sonra lastikleri değiştirmek zorunda kalıcam, yükseltme kiti kullanmadan takabileceğim en büyük lastik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR