Arama sonuçlarınız

1. transalp55

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Merhabalar,herkezin hayalinde bir araç vardır,işte buda benimki.Tiger II C 180.Bu araç hakkında bilgi sahibi olan varmı,internette tesadüfen buldum,muhtemelen askeri amaçlı rus hummerı sanıyorum.Askeri donanımlı olanları var,aşağıdaki videodaki araç sanki sivil...

2. transalp55

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Selamlar,aracım 2001 model terrano II 2,7 tdi 5 kapı.Aracıma snorkel taktırmak istiyorum,İstanbul da parça olarak bulabileceğim bir yer varmıdır?Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların paylaşımlarını rica ederim.
  3. transalp55

Kemerburgaz,çiftalan civarı 18kasım2012 offroad

İyi akşamlar,eskiden bu sayfalarda birsürü gezi programları olurdu,jeeplerle ormana girmek yasaklandımı,nerdesiniz arkadaşlar?

4. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Yetkili servis bilgilendirme,rakkam süper.
  5. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Ercan bey,kitap temin imkanı var ise çok makbule geçer.Torpido konusuna kesinlikle katılıyorum.Saygılar

6. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhabalar,Ercan kardeşimizin kullanma klavuzundaki bilgileri deneyen varmı acaba,ilk araziye çıkışımda ben deneyeceğim,hatırladığım kadarıyla vites D konumundayken ve dururken araziye geçirme çabalarıma yanıt olumsuzdu,sürüş anında durum değişirmi...

7. transalp55

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Hayırdır yeni bir gelişmemi var?
  8. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhabalar,otomatik bir aracı 40 km ye kadar kullanırken araziye geçiren varmı? Arazi vitesinden çıkarttıktan sonra geri geri gitmek gerekmez sanırım,düz gidincede ışık 50 metre içinde sönüyor.
  9. transalp55

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im İsmail abi,ilgine çok teşekkürler,gönderdiğin adresleride detaylı inceledim,sanırım bana vx80 daha uygun gözüküyor.Malesef vx 80 araçlara bir talipli daha çıktı,yanlız şu piyasayı hortlatmamaya dikkat etmek lazım,malum arz talep dengesi aleyhimize işliyor. Bu arada senin...

10. transalp55

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Merhaba İsmail bey,bu hitap şekli tanımadığım için, kabul edersen İsmail ağabey. Arabanı ve 53 sayfalık hikayeni bir solukta okudum,öncelikle kazasız,sorunsuz,hevesinin ve heyecanının hiç bitmemesini dileyerek söze başlamak istiyorum.Aracın mükemmel olmuş,güle güle...

11. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Teşekkürler Mümin bey,öncelikle İstanbuldaki parçacılara bir sorayım,bulamazsam yardım isterim.Selamlar
  12. transalp55

Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) Bir süredir siteye girilemiyordu,cevabı yeni gördüm,bu pazar çıkarsanız haberleşelim,selamlar

13. transalp55

11.02.2012 Kar Arama Gezisi Görselleri

Ynt: 11.02.2012 Kar Arama Gezisi Görselleri Güzel kareler,soft, harika bir tur yapmışsınız,paylaşım için teşekkürler.
  14. transalp55

Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) Selamlar,arabanız hayırlı olsun,aracın kaportasını Sacit mi yaptı,eğer o yaptıysa aracınızı yakından gördüm.Herhaliyle güzel iş çıkmış.Güle güle kullanın. Güzelde bir parkur yapmışsınız,o taraflarda olacağınızı...
  15. transalp55

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Bilgilendirme için teşekkürler.

16. transalp55

Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Ve bunca güzellikten sonra vc için otel bölgesine çıktık,vc çok pahalı giriş 10 tl,burdanda kareler var,yorum sizin.
  17. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Ve birde kartpostal
  18. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Ve çığ gülü,bu görüntü tamamen doğal,ya birisi kartopunu yukarı doğru attı,yuvarlanan kar bu görüntüyü almış

19. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Ve bugünkü görüntüler,parkurun içine girmek mümkün değil,mangal yaptığımız ağaçaltına gidemedim ama 50 cm den fazla kar olduğuna eminim.
  20. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 2 hafta önceki resimlerin devamı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri