Arama sonuçlarınız

1. transalp55

Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Kross parkurunun 2 hafta önceki görüntülerini aktarıyorum.Arabayla parkurun içine girip,fotoğraf çekip mangal yapabilmiştik.

2. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 d
  3. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Hiç endişelenmeyin,muhteşem kar var,Maşukiye üzerinden Kartepeye giderseniz hiçbirşey anlamazsınız,bu güzellikleri görmek,tabiata doymak istiyorsanız,yuvacık üzerinden gitmenizi tavsiye ederim.

4. transalp55

5. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Ve karın asfaltı örttüğünün görüntüsü,

6. transalp55

7. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Tırmanışa devam,
  8. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı üzerinden Kartepe 21 Ocak 2012 Tırmandıkça, yağan yoğun karın asfalt dışındakii görüntüsü harikaydı,çevreyi daha iyi görebilmek için aracın camlarını temizlemek için durduk.
  9. transalp55

Herkeze merhabalar,08 ocak 2012 tarihinde Yuvacık barajı üzerinden Kartepeye tırmanış parkurunun tadı damağımda kalmıştı,hanımda illa bende kar görmek istiyorum deyince,zaten tekrar gitmek için bahane arayan bendeniz bugün saat 12.00 civarları soluğu yuvacık barajında aldım.Barajı sağıma alıp...

10. transalp55

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Mümin bey yeni aracınız hayırlı olsun,çok doğru bir seçim,şnorkel taktırmayı bende çok istiyordum ve araştırmalarımdan doğru dürüst bir sonuca ulaşamadım,sonrada arazi deneyimlerimden dolayı şnorkelden vazgeçtim.Eğer aracınızı 50-60 cm den yüksek sulara...

11. transalp55

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı Çok harika bir gezi olmuş,fotoğraflar yazışmalar katılanlar herşey mükemmel,emeği geçen,bizleri bilgilendirip bu güzel etkinliği paylaşan herkeze çok teşekkürler. Geçen haftada ben bir arkadaşımla tek tabanca o civarlardaydım,dolandık durduk,tek olunca...
  12. transalp55

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Son durum nedir,off-road için Gebzeden öteyemi gidelim.

13. transalp55

Yuvacık Barajı Üstünde Off Road ( 08 Ocak 2012)

Ynt: Yuvacık Barajı Üstünde Off Road ( 08 Ocak 2012) Bilgi için teşekkürler,bu geziden haberim var,çok geniş çaplı bir gezi sanırım,4 veya 5 aracı geçen programları çok sağlıklı bulmuyorum (kişisel fikrim,yanlış anlaşılmasın)
  14. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı Üstünde Off Road ( 08 Ocak 2012) Evet haklısınız,gezi programına bende son gün karar verince malesef böyle oldu.
  15. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı Üstünde Off Road ( 08 Ocak 2012) Risk tabiki var,gezi öncesi gezenbilirde davet yaptık,gelen olmadı.Aracıma güveniyorum,teknik bir arıza olmadıkça,kolay,kolay mahsur kalmam,doğrusu tabiki enaz 2 araç,ama olmayınca yapacak birşey yok,yola devam.

16. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı Üstünde Off Road ( 08 Ocak 2012) Teşekkürler,o tamponu bir demirci arkadaşım yaptı,çok emek harcadı,tahmini 10 gün uğraştı,her kıvrımında ayrı bir tasarım mevcut.Demirci arkadaşım tampona verdiği emek nedeniyle, bende ödediğim para sebebiyle demir tampon yapımına tövbe ettik ;D
  17. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı Üstünde Off Road ( 08 Ocak 2012) Sizi hatırlayamadım,anayolda iseniz sizi kayak/piknik gurubu sandığımızdan dikkatimizden kaçmıştır,alt yolda olsaydınız mutlaka selamlaşırdık,kısmet değilmiş,konuşma imkanımız olsaydı daha keyifli bir ekinlik kesin olurdu,inşallah birdahaki...
  18. transalp55

07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ.

Ynt: 07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ. İnönü yaylasına 900 metre kala zincir olmadığından devam etmeyip geri döndük,geri döndüğümüz noktada kar yüksekliği 35 cm civarındaydı,yokuş aşağı muhtemelen düze ulaşana kadar giderdik,dönüşü düşünüp denemedik,birde tek araç handikapı

19. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı Üstünde Off Road ( 08 Ocak 2012) Sizin karda gittiğiniz yol kartepe yolu,altı asfalt,o yolda zincire gerek yok.Bizim gittiğimiz yolda yumuşak bol kar var ve tabanı toprak,araca belli bir yol verdikten sonra hiç gaz kesmezsen karları itmek suretiyle gidebiliyorsun,kar...
  20. transalp55

Ynt: Yuvacık Barajı Üstünde Off Road ( 08 Ocak 2012) t

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler