Arama sonuçlarınız

1. transalp55

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Aracı göstermeden sakın almayın,göstermekten kastım dışı değil,mekanik ve motor.Benim aldığım araç hesapta süper orjinal bir araçtı,Erol ustanın tezgahına girince eksikler ortaya çıktı.Bu araçları kullananlar ne hikmetse bakımlarını hiç düzgün...

2. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Selamlar,AOSS Erol ustaya götürün aracı,kendisi eski nissan motor ustası,aracın a dan z ye durumu hakkında bilgi verir.Gittiğinizde adımı verin Taner Bulut,size yardımcı olur.Ben tüm bakımlarını ve mekaniğini ona yaptırdım,bu araçları çok iyi...
  3. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Arka lastiği yukarı nasıl aldınız?anlatmanız mümkünnmü.

4. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
  5. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Fransızca anlayan varmı,aşağıdaki linkte fransa ebayda parça var gibi,sadece dış ünitesimi satılık anlayamadım,bağlantı aparatlarıda dahilse fiyat iyi gözüküyor...

6. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Snorker,sanki yakışmamış gibi,yeşil arabadaki daha güzel duruyor.

7. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Camlara film çektirmeyi hiç önermiyorum,yakışmaya yakışıyor ama, Polis bu aralar gördüğüne cezayı yaslıyor, Ceza yeyince söktürüp muayene istasyonuna gitmen gerekiyor,(maliyet) Sökülürken verilecek zararlar cabası,benimkini söken kasap arka cam...
  8. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey O şnorkelle aracın resmini daha önceden görmüştüm,beğenilmeyecek gibi değil,çok güzel.
  9. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Şnorkeri bayağı araştırdım,almanyada bir online sitede buldum,sanırım avustralya menşeyli,fiyatı 400 EU ,sizin bu konuda bir araştırmanız varmı?

10. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Şnorkel kullanan varmı?

11. transalp55

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 1 ) Selçuk RAHATLAR ADANA OFROAD GRUBU 97 TERRANO 2,7TDİ 2 ) Murat BERBER BURSA ( B.A.S.K ) 97 24.i 3 kapı 3 ) Ali YERTUT BURSA ( B.A.S.K.) 97 24 i 3 kapı 4 ) Mesut ATAÇ BURSA ( B.A.S.K. )...
  12. transalp55

Çatalca Üzerinden Karadeniz Çıkartması - Ormanlı Gezimiz (23 Ocak 2011)

Ynt: Çatalca Üzerinden Karadeniz Çıkartması - Ormanlı Gezimiz (23 Ocak 2011) Emeği geçen tüm arkadaşlara,organizasyonu yapan Denize çok teşekkürler,çok güzel bir gezi oldu,tekrar görüşmek üzere..

13. transalp55

Çatalca Üzerinden Karadeniz Çıkartması Gezi Duyurusu (23 Ocak 2011)

Ynt: Çatalca Üzerinden Karadeniz Çıkartması Gezi Duyurusu (23 Ocak 2011) Bende katılıyorum,sabaha kadar bir aksilik olmazsa 09.00 da E5 Büyükçekmece Çatalca sapağında olacağım.İyi akşamlar 15-Taner Bulut................Terrano II .................................dişli lastik,başka aksesuar yok
  14. transalp55

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Büyük kayıp,herne kadar tanımasamda yazılanlardan değerli bir insan olduğu belli,mekanı cennet olsun,geride kalanlara Allah sabır versin. Taner Bulut

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR