Arama sonuçlarınız

1. peynirci09

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 abiler yazıyı dikkatle okudum. araç ta çok güzel olcak eminim yalnız tek ortak noktamız benimde teknik bilgillerden hiç anlamamam. geçen ay aldım aracı 80 model cj 8 aracın şuan kabinini yaptırıyorum polyester kapalı kabin cadırı sökeceğim...

2. peynirci09

Kayseri Ambardan Kuzey Çevre Yoluna Off Road Gezisi (15 Kasım 2010)

Ynt: Kayseri Ambardan Kuzey Çevre Yoluna Off Road Gezisi (15 Kasım 2010) çok çok geçmiş olsun . keşif gezilerinde bazen böle olyoo!
  3. peynirci09

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni ozan bey ii çalışmalar ben aydında ikamet ediyorum bize de2 tane gerekli bu telsizlerden aydın taraflarına yolunuz düşerse mutlak görüşelim. ben arkadaşlarla görüşeyim olmazsa kredi kartıyla sizden kargoyla...

4. peynirci09

Klasik Tutkunlarına!....

Ynt: Klasik Tutkunlarına!.... araçlar şahaneee.... paylaşım için teşekkürler
  5. peynirci09

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad bu da benden.. az gittik uz gittik dere tepe düz gittik:)

6. peynirci09

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu mrb arkadaşlar 12,12,2010 tarihinde (bu pazar) günü yapılacak tanışma ve gezi mize tüm aydın il ve ilçelerindeki gezenbilirciler ile sitemizdeki tüm üyeler davetlidir. aydın da bey cami önünde toplanılacaktır. saat 11,30 12,30 toplanılacak tüm araçlar konvoy...

7. peynirci09

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad mrb arkadaşlar 12,12,2010 tarihinde (bu pazar) günü yapılacak tanışma ve gezi mize tüm aydın il ve ilçelerindeki gezenbilirciler ile sitemizdeki tüm üyeler davetlidir. aydın da bey cami önünde toplanılacaktır. saat 11,30 12,30 toplanılacak tüm araçlar konvoy şeklinde...
  8. peynirci09

CJ ye Yakışan Tampon?

Ynt: CJ ye Yakışan Tampon? güzel olmuş ama tampon farklı..
  9. peynirci09

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) memnun oldum bende samet. oğlu var sabri fahri benim kankam. yeni üye oldugumdan özele msj.atamıyorum sanırım:) aydında 3 arkadaşız jeep var hepimizde.neden olmasın gecen hafta paşa yaylası karşısına kadıbağı yaylasına keşif gezisi yaptık.

10. peynirci09

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) çok haklısınız. geneli uzun bel tuzla var. aydın çevresinde. hele yukarı köylerimize gidildikçe her avluda 1 taksi (reno) 1 jeep vardır. avluda kesin.ama kısa belde az değildir hani. cjler bu ara rabette tabiki. duyduğum aydın da araçlara yenilik yaptıran...

11. peynirci09

Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) gezi foto ve paylaşım harika ellerinize sağlık..
  12. peynirci09

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) kardeş bende söke bağarasındanım. aydın da oturuyoruz. gel akşam makşam farketmez yeterki yolumuz açık olsun.tanışmış oluruz. biz 1 aya kalmaz eksozcu taşkoya gelcez 3 jeep tanıyorsan ordada buluşuruz.

13. peynirci09

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) abi aydın merkeze mi geleceksin? aydında süt ürünleriyle uğraşıyorum bizim arkadaşta aydın sanayisinde jeep parçaları satıyor. gelmişken bi tanışalım. 0549 738 62 14 numaram. bana ulaşın muhakkak.alım satım için noterde de tanıdıklarımız var.yardımcı olalım..
  14. peynirci09

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) GÖKTUĞ ABİ HARİKA OLMUŞ MAKİNA VALLA ELİNE SAĞLIK BEN YENİ ALDIM CJ Yİ 2 HAFTADA 10 OLDU SANAYİYE GİDİP GELYOM YOK ORASI TAM OLMADI BURADAN ses gelyo hanım bana bile dik dik bakmaya başladı. valla erkeklerin işi çok zor bide hanımlara laf anlatılmıyor. hatasız...
  15. peynirci09

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu ...

16. peynirci09

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu bizde kankamla tavana bişeyler düşünüyoruz. ayrıca geçtiğimiz pazar ilk arazi deneyimimiz oldu!ilk defa kendi aracımla arziye çıktım çook zevkliydi.helal olsun dedim davşanıma verdiğim paraya. video ve fotoları paylaşırım. bu arada bende polyester kabinimi...
  17. peynirci09

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu paylaşım için teşekkürler yarın kabini mat siyaha boyatacağım ayrıca plakam da bugün 09 oldu!!:)
  18. peynirci09

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu yardım lütfennn!!!

19. peynirci09

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu ....
  20. peynirci09

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu selamlar bende mavi cj8 fotolarınıda yakında paylaşacağım ama bi sorum olacak. ruhsatta mavi yazıyo ben fiber kabinimi montalatacağım sizin ruhsatta kabin veya rengi belirtiliyormu tüvde sorun cıkarmı? lütfen yardımcı olun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR