Arama sonuçlarınız

1. yarasa81

Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

yanınabile yaklaşma derim ...

2. yarasa81

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 yok daha neler 3,500 ytl olurmu bana 2000 ytl dediler.bir abimizde başka bir yere sormuş onda 1800 ytl ye takarız demişler.
  3. yarasa81

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bilgi için teşekkür ederim.uluslar arası kurtarma dilini bırakıpta milli işaretlerimizi kullanmak daha güzel olur. böyle şeylere fazla takmam kafayı ama bizimde hilal işaretimiz varken yabancıların artısını kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.herkeze...

4. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) logoda neden haç var merak ettim ..
  5. yarasa81

Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007) sabırsızlıkla bekliyoruz...

6. yarasa81

ANAKAMP Off-Road'da

Ynt: ANAKAMP Off-Road'da Telsiz cihazlarının satış ve devri: Madde 26 - Ruhsatlı verici, verici - alıcı veya 23 üncü maddenin (b) bendinde belirtilen telsiz alıcı cihazlarının herhangi bir şekilde başkalarına satışı veya devri Ulaştırma Bakanlığının iznine...

7. yarasa81

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında peki bu pto denen parçayı gören bilen varmı ,yada kullanan .ayrıca aydınlatma için tşk ederim.
  8. yarasa81

Temiz Dizel Uzun Şase Land Rover Defender Arıyorum

Ynt: Temiz Dizel Uzun Şase Land Rover Defender Arıyorum merhaba aracımı satıyorum.ilgilenirsen irtibata geçebilirsin benimle.1990 model defender 2500 dizel.
  9. yarasa81

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi merhabalar şu aralar defender ımı satmak üzereyim.yerine disco alıcam sanırım .bir tane 3500 lpgli 1991 model var.ama çok kararsızım.discovery alırken nelere dikkat etmeliyim.araca bakmaya gittiğimde nelerine bakarak aracın daha işe yarar oldugunu...

10. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) mertin bu fikrini olgunlaştırmak lazım.kimler bu konuda birşeyler yapmak ister?

11. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Aslında gezenbilir ekibi içindede bir organizasyon yapılabilir.olası bir afet veya felaket durumunda arama kurtarma ekiplerine ulaştırma konusunda lojistik destek verilebilir.
  12. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) outdoormen siteniz güzel olmuş. deprem konusunda bende jeepcj7 gibi düşünüp birşeyler yapmaya karar verdim ve bir arkadaşım vasıtası ile AKA (ARAMA KURTARMA ARAŞTIRMA ) derneği ile tanıştım.yaptığımız görüşmeler neticesinde derneğin Düzce il...

13. yarasa81

Unimog

Ynt: Unimog haklısnız çok masrafı var.yazık oldu canım unimoga cürüyüp gidecek oracıkta.belki daha derli toplu olanı bulabilirim.
  14. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) çok güzel bir fikir.yakınındaki yaylalara gittim ama kardüze gitmedim daha benim içinde iyi olur .hep beraber tadını çıkartırız.
  15. yarasa81

Unimog

Ynt: Unimog unimog 411 ararken bunu buldum sanırım bu 404 .bu araba ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.aracın fiyatı 1500 ytl ancak plaka sorguzunda yakalamalı hacizli çıkıyor.farzedelimki bu arabayı aldım.siz ne dersiniz bu araba adam olurmu olursada bana tahmini maliyeti ne kadar...

16. yarasa81

Unimog

Ynt: Unimog
  17. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bunu duyduguma üzüldüm . .düzcede gezilecek çok fazla yer var,ben bile çoguna gitmiş değilim halen .birdahaki geldiginde beraber gezeriz.iyi geceler.
  18. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) resim işinide hallettim .. sapanca civarı bir gezi olursa dediğiniz gibi yakın oluyor önemli bir işim olmaz ise muhakkak katılırım.ayrıca kocaeli ve adapazarındaki arkadaşlarda katılırlar.geniş katılımlı ve eylenceli bir gezi olabilir

19. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Düzce de oldugum için gezilere katılamıyorum ama içim gidiyor.bir gün mutlaka bir geziye katılıp hepinizle tek tek yüz yüze tanışmak istiyorum (ismimi ekledim ama resim olmuyor onuda başaracağım)
  20. yarasa81

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) selamlar üstteki resim denemeydi sonunda resim ekleyebildim.bu arada ben ve benim land ..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR