Arama sonuçlarınız

1. yarasa81

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

2. yarasa81

Acil Yardım LR Ambulans Hakkında

Ynt: Acil Yardım LR Ambulans Hakkında merhaba arkadaş: defender 110 bende askeriyeden bir tane aldım TANGO arkadaşım sana kısaca ne olduğunu anlatmış.forumlarda eski yazılanlarıda incelersen sana epeyce yardımcı olur.tangonun yazdıkları birebir doğru.ben 1450 kg fındık çektim araçla(950 kg...
  3. yarasa81

Unimog

Ynt: Unimog herkese merhaba; unimog 411 nerden buluruz ve ne fiyatlarda buluruz.

4. yarasa81

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 merhabalar :konu dışı ama vinç bölümündede sordum cevap alamadım, defenderimi aldığımdan beri yani yaklaşık 6 aydır sürekli sağa sola soruyorum ama net bir cevap bulamadım.şimdi işin erbabı büyüklerime sorayım istedim. bu 1990 model LR defenderin önde panjur altında...
  5. yarasa81

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında merhabalar :defenderimi aldığımdan beri yani yaklaşık 6 aydır sürekli sağa sola soruyorum ama net bir cevap bulamadım.şimdi işin erbabı büyüklerime sorayım istedim. bu 1990 model LR defenderin önde panjur altında motorun içini görebildiğimiz bir delik var.bazılarına ve bana...

6. yarasa81

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 merhaba Ankarada oto özdal diye bir satıcı var ,banada telefonunu otokarın fabrikasından verdiler.sıfır parça satıyorlar ama fiyatlar uygun yanii.verdiğim numaradan şahin beyi isteyin parçaları bu gün istersiniz yarın elinizde ulaşır.ayrıca esnaflıklarına hayran...

7. yarasa81

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 düzce deyim .istanbula 220 km.normal araçla 2 saatte LR ile 3 satte ulaşım uzaklığım:)
  8. yarasa81

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 hoşbulduk..büyük bir merakla okudum yazılanları ve aynı merakla yazılacak cevapları bekliyorum.birde resim nasıl ekleriz zahmet olmazsa tarif edebilirmisiniz?
  9. yarasa81

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 merhabalar bu siteye yeni üye oldum.. yakın zamanda bende bir tane defender aldım hurdasandan,gayet iyi performansı var tabi bana göre çünkü bu benim ilk 4x4 üm.aracı toplamaya çalışıyorum ama bazı noktalarda bende takılıyorum soracak kise yok derken bu siteyle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR