Arama sonuçlarınız

1. B

Tuzgölü

Ynt: Tuzgölü Önemli olan nereye bağlı olduğu değil, her geçen gün yok olduğu bence...

2. B

Ankara İli ve Çevresi Kmler

Ynt: Ankara İli ve Çevresi Kmler Scooter Ankara gidiyor hemen hepsine takıl bize hayatını yasa ;D
  3. B

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad -Soyad: Birol Günseren Doğum Tarihi ve Yeri:1972 Lüleburgaz-Kırklareli Kütük:Tokat Memleket : Angara Semt: Karakusunlar İş: Bankacı Email: bgunseren@gmail.com İlgi Alanları: Scooter, Karavan (özünde doğa ve özgürlük olan herşey) Medeni Hali: Evli, 10...

4. B

Ankara İli ve Çevresi Kmler

Çubuk 1 Barajı 13 Akyurt 37 Temelli 51 Çubuk 2 Barajı 53 Ayaş 60 Bala 67 Karagöl 71 Kalecik 72 Haymana 75...
  5. B

59 model vespa

Ynt: 59 model vespa Ankarada Rider var; http://www.rider.com.tr/ İstanbulda merkez servis var: http://www.vespamerkezservis.com/ Yada Fuara gidin İstanbula 1-2-3-4 Martta

6. B

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ankarada 100.Yıldayım...Yazları haftasonları ise yollarda olmaya calısıyorum...

7. B

Bodrumlu Çiftin Afrika Serüveni

Ynt: Bodrumlu Çiftin Afrika Serüveni Ankaradaki sunumlarına ilk gün gidemedik ama 2.gün rehberler derneginde izleme sansım oldu. Cok guzel ve dolu dolu bir gezi ve sunumu da bir o kadar guzel. Hatta insallah bebekleri olacak ve kasım gibi yeniden bu sefer Afrikanın diger ucundan gitmeyi...
  8. B

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hosbuldum cok tesekkurler. Görüşmek üzere...
  9. B

Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir?

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? Zafira da sanırım koltuk katlandıgında halen yuksek kalıyor, siz o sebeple yukseltiyorsunuz. Merivada koltuklar yattıgı anda bagaj ile aynı seviyede. Ben de aynen sizin gibi film ve port bagaj dusunmus idim. Ama Kangoo...

10. B

Bagaj Kapağına Entegre Çadır Uygulaması

Ynt: Bagaj Kapağına Entegre Çadır Uygulaması Cok basarılı bir calısma elinize saglık

11. B

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? Super cok tesekkurler aynen ben de boyle dusunuyordum. Duymak cok iyi geldi...
  12. B

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler, hoşbuldum! Zaten Ankara da başka türlü çekilmezdi, değil mi?

13. B

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? Aynen öyle doğru söylüyorsunuz ancak asgarilerde de buluşmak lazım sanırım.
  14. B

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? :D
  15. B

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? :)

16. B

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? Tabii ki haklısınız ama ben su anda elimdekini nasıl değerlendiririm onu araştırıyorum. Bir de 3 aylık bir kızımız olduğu için bir süre bu şekilde devam edecek gibiyiz, ben de aynı zamanda Scooter Ankara grubunun gezilerini...
  17. B

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhabalar ismim Birol Günseren eşim, oğlum ve kızımla birlikte Ankarada yaşıyoruz. Lüleburgaz doğumlu bir Tokatlıyım. Ankara Scooter adında bir ekibimiz var ve yaklaşık 2 senedir birlikte geziler yapıyoruz. Facebookta bir grubumuz var ilgilenenler olur ise...
  18. B

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? 2 adet sorum var: Ben burada en dar yeri dusunerek 104 en ve koltukları one cekmeden 160 diyorum yani 104x160 lık bir alanımız var yatak olarak bunun icin bir yukseklik vermeden ancak duzlugu saglamak acısından 52x80 lik 4...

19. B

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? Aynen oyle cok haklısınız. Gunlerdir Ankaranın bu soguk gunlerinde evde hapis olduk. Kamp dusuncesi bile icimizi isitmaya yetiyor...
  20. B

Ynt: Opel Meriva O Doğustan 1 Camper ama Micro Görüşleriniz Nelerdir? Cok tesekkur ederim ben de aynen bunları duymak ve görmek istiyordum. Daha bir heveslendim. Ben yalnız alt kısmına herhangi bir sey koymadan yada yukseltmeden 50x80 lik 4 adet minder yaptırmayı dusundum. Bu minderler 40 cmden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR