Arama sonuçlarınız

1. berk

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster gercekten anlıyorum sizi :) türkülerle kalın

2. berk

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları bendende bıkac kare :)
  3. berk

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster abı konuyla alakasız olcak ama affına sığınarak türkülerle kalın ne demek ? :) ben çok denedim ama beceremedım birlikteliğimiz kısa surelımı olcak yoksa uzun vadelı mı bıseyler olmalı ? :)

4. berk

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster rezalet dedım seklı semalı korku fılmı gıbı olmus.. çakmanın ötesıne gecememıs arazı aracı yaptım dıyosun arazi şanzımanı yok bahcivansın bıberın yok ... haberın yok!
  5. berk

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster rezalet

6. berk

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları karada da 90 km denız de de 90 km :)))

7. berk

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

kaput altı uygulaması yaptım cokda guzel kestı taha bende aynı sanzıman kaplamasını aldım taktım ama ıctarafına akustık sunger koymadım bu aralar acıp tekrar onu yapıcam kapı ıclerıne de bu ızocamın yıne tek tarafı alumınyum ama foam malzeme mı ne dıyolar kopuk gıbı bısey onla kapladım suya...
  8. berk

SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ

Ynt: SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ 285.75.16 extreme fıyatı nedır?
  9. berk

Sonunda hayalimiz gerçek oldu.

Ynt: Sonunda hayalimiz gerçek oldu. ne mutlu sıze guzel gunlerde kazasız belasız bol camurlu olarak kullanmanız dılegıyle :) deliler ailesine hos geldınız :)

10. berk

İnönü Yaylası - Samanlı Dağları Ova Ekspedisyonu (09 Ekim 2011)

Ynt: İnönü Yaylası - Samanlı Dağları Ova Ekspedisyonu (09 Ekim 2011) cooook güzel olmus yaa bu pazara da bır organızasyon ayarlasakya :( bende gelıım busefer

11. berk

Motorunu Değiştirenlere Müjde :)

Ynt: Motorunu Değiştirenlere Müjde :) Nasil bir planiniz var? Uyesi oldugum yabanci forumlardan birkac tane yabanci ulkede banada bu teklifi yaptilar? Nasil isleticez proseduru nedir? İstanbuldan trene yukleyip cikilamazmi? Duz dizelle de 3 ayda anca gidilir :))
  12. berk

DEFENDER ARKA BAGAJ TAVAN RAFI

Ynt: DEFENDER ARKA BAGAJ TAVAN RAFI narkoz onlar hahaha

13. berk

cdi için ecu vs devreye gırecek bunları nasıl yaptıracaksın? komple tesısat vs ayarlamak gerekıyor.. ımkansız demıyorum ama cok zor bır ıs eger bunları yapıcak para ve ustanız varsa orda zaten sıkıntı yok yurtdısında mazda 3,5 tdi motoru takıyolar su anda :D sız paradan, parcadan ve ıscılıkten...
  14. berk

DEFENDER ARKA BAGAJ TAVAN RAFI

Ynt: DEFENDER ARKA BAGAJ TAVAN RAFI bülent abı ne compact adamsın ya :D :D supper fıkır bunun 1,70 boy ve 85 kg ıcın olanları da varmı hahaha
  15. berk

İnönü Yaylası - Samanlı Dağları Ova Ekspedisyonu (09 Ekim 2011)

Ynt: İnönü Yaylası - Samanlı Dağları Ova Ekspedisyonu (09 Ekim 2011) ne şans yaa gecen hafta burdaydım sıkıntıdan patladık bu hafta bursa planı yaptım pazara yıne bır gezıye denk geldı yaa :( malesef gelemıyorum yerımede eglenın

16. berk

bana romanyadan 40,000 km de 300 tdi ve r 380 sanzımana 1,500 + 750 eur fıyat verdıler :) şaka gıbı fiyatlar ama yurtdısından ıkıcı el makıne getıremeyız heralde? adam faturaqda keserım dıo :) "I'm Gabriel from Romania. I just read your post about changing the engine on your Landy and I think...
  17. berk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster
  18. berk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ortama bıraz görsellık katalım :D gecen sene gittigımız Land Rover Bulusmasında test aracı olarak denemesı yapılan Dusterın yaptıkları hiçde kucumsenecek bır arac olmadıgını kanıtladı ama hard off road yapabılecegını cok dusunmuyorum bıraz yukseltılıp uygun lastık...

19. berk

Defender'a 35" mt117 extreme taktık

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık tamamdır bu cumartesı oleden snra umutuda ararım ;)
  20. berk

Bunlarda Benim Defenderlarım :)

Ynt: Bunlarda Benim Defenderlarım :) jeep olmamıs akvaryuma at orda dekor olsun :))))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR