Arama sonuçlarınız

1. erco

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri değerli abilerim kardeşlerim hep uzak kalayım dedim okudum gecdim ama dayanamadı rahmetli dedem derdi hep . meyve veren ağac taşlanır hep diye bu mevzuda bu durumda bana göre diyen dedin yazan yazsın ben memnunun dustarımlan eksiklerıylede artılarıylada...

2. erco

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi evet kesin gidicez tabii bi aksılık cıkmaza diyelim de
  3. erco

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? herkeze göre bir sebeb var demeki sebebsiz kımse bir şey almaz yapmaz dimi ama

4. erco

Dodge - PW150 Aracım İzmir'de

Ynt: Dodge - PW150 Aracım İzmir'de Hasan abi 29 ekim ovacık kampına bununla gelecen dimi
  5. erco

İzmir Off Road Grubu; Etkinliği Duyurusu (29 - 30 Ekim 2011)

degerli arkadaşlar hemen hemen her fırsat da bayındır ve kemalpaşa arasındakı ovacık piknik alanında buluşup kamp ve ateş başında sazlı sozlu eyleniyoruz bu senede tekrar buluşmsaya karar aldık izmir offroad grubu olarak, dileyen de gecen senelerde yapmış oldumuz bir parkur var orda araclarını...

6. erco

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? neden duster benim icin bagaj cok önemliydi devamlı yur dışına gidip geliyorum sonra suruş , yakıt ve yedek parca güvencesi gerisi cok da önemli degil yıllardır nivayla gıtım geldim şimdide dusterle gidiyorum ve cok memnunum

7. erco

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi haydı dastır bastır ;D ;D ;D
  8. erco

İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) 29 ekım de volsvagen kaplumbacı arkadaşlarda kampa katılacaklar ateş basında sazlı turkulu eylenceler bizi beklıyor ayrıca offrad icinde iyi bir parkurumuz var eylnce bizi beklıyor
  9. erco

İzmirlilerin Yeni Eğlencesi: Tren

Ynt: İzmirlilerin Yeni Eğlencesi: Tren izmirde saşıyorum ve yaşlanıyorum ( mutluyum )

10. erco

İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) Hasan abi cok sevindim epeydır göruşemedik özldim

11. erco

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) gecen senelerde yapmış oldumuz pakur halya aktif dileyen ordada oynayabilecek http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57306.0
  12. erco

Dacia Duster Koltukaltı Çekmeceleri

Ynt: Dacia Duster Koltukaltı Çekmeceleri guzel bir uygulamamış paylaşm icin sağolun

13. erco

Gezi Rotası - Yamanlar - Emiralem - Yoğurtçu Kalesi

Ynt: Gezi Rotası - Yamanlar - Emiralem - Yoğurtçu Kalesi bu rotadan bir gezi yapmışdık cok keyıflıydı geilip görulmesi yerlerden dir
  14. erco

cumhuriyet bayramı etkinliiği kamp ateşi başında bayram coşkus oraya kadar gitmişken yapmış oldumuz paruruda bi eşeleriz artık
  15. erco

bu parçayı nerden buluruz??

Ynt: bu parçayı nerden buluruz?? bence o camurluk kalcukları orj imalatında yokdur sonradan yapmadır

16. erco

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) cok tartışılır bir konu ama yol bilgisayarı bizi yanıltıyor bunun farkına vardım aracım 15bin km de hep depoyu fuleyerek mazot alıyorum yanı lamba yandında yanaşıyorum ve fulliyorum yaklaşık 60 lt mazot alıyor icindede var mutlaka...
  17. erco

15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler evet 20000 de yazıyor kıtabında ama ben dayanamadım 10 binde degişdirdim bana göre 20 bin cok fazla filitreler icin hele bizim ulkemizde garanti icinde bi sorun yok orj malzemelerini aldım servisde ve kullandım
  18. erco

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler 20 bin bakımınıda servisde yaptıracam ben aracımı her 10binde yağ ve filitrelerinin yenilenmesi taraftarıyım garanti meseleside orj malzeme kulanınca sorun olmaz zaten degşenler yağ ve filitreler

19. erco

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi dusteriniz varsa cadıra gerek yok bence ben icinde yatıyorum koltuklar yatınca yatak odasını aratmıyor fakat okoltuk yatdıgında bit st oluuyor orayada ya bir şişme döşek yada kalın sungerden bir şey yapdırılması gerekiyor ben şime oşegi atıyorum tam oluyor
  20. erco

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler iaracım dizel ilk 5 000 km hava filitresını degişdırdım servisde 37 tl fatura yazılzıl 10 000 bakımıda kendim yapdım malzemeler yag elf 10*40 yag filitresi hava filitresi mazot filitresi polen ilitresi yag tapa pulu dahıl 150 tl tutdu orj malzemesi ilk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR