Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri
değerli abilerim kardeşlerim hep uzak kalayım dedim okudum gecdim ama dayanamadı
rahmetli dedem derdi hep . meyve veren ağac taşlanır hep diye bu mevzuda bu durumda bana göre diyen dedin yazan yazsın ben memnunun dustarımlan eksiklerıylede artılarıylada...
degerli arkadaşlar hemen hemen her fırsat da bayındır ve kemalpaşa arasındakı ovacık piknik alanında buluşup kamp ve ateş başında sazlı sozlu eyleniyoruz bu senede tekrar buluşmsaya karar aldık izmir offroad grubu olarak, dileyen de gecen senelerde yapmış oldumuz bir parkur var orda araclarını...
Ynt: Neden Dacia Duster?
neden duster
benim icin bagaj cok önemliydi devamlı yur dışına gidip geliyorum sonra suruş , yakıt ve yedek parca güvencesi gerisi cok da önemli degil yıllardır nivayla gıtım geldim şimdide dusterle gidiyorum ve cok memnunum
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)
29 ekım de volsvagen kaplumbacı arkadaşlarda kampa katılacaklar ateş basında sazlı turkulu eylenceler bizi beklıyor ayrıca offrad icinde iyi bir parkurumuz var eylnce bizi beklıyor
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)
gecen senelerde yapmış oldumuz pakur halya aktif dileyen ordada oynayabilecek
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57306.0
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
cok tartışılır bir konu ama yol bilgisayarı bizi yanıltıyor bunun farkına vardım aracım 15bin km de
hep depoyu fuleyerek mazot alıyorum yanı lamba yandında yanaşıyorum ve fulliyorum yaklaşık 60 lt mazot alıyor icindede var mutlaka...
Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler
evet 20000 de yazıyor kıtabında ama ben dayanamadım 10 binde degişdirdim bana göre 20 bin cok fazla filitreler icin hele bizim ulkemizde
garanti icinde bi sorun yok orj malzemelerini aldım servisde ve kullandım
Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler
20 bin bakımınıda servisde yaptıracam ben aracımı her 10binde yağ ve filitrelerinin yenilenmesi taraftarıyım garanti meseleside orj malzeme kulanınca sorun olmaz zaten degşenler yağ ve filitreler
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
dusteriniz varsa cadıra gerek yok bence ben icinde yatıyorum koltuklar yatınca yatak odasını aratmıyor fakat okoltuk yatdıgında bit st oluuyor orayada ya bir şişme döşek yada kalın sungerden bir şey yapdırılması gerekiyor ben şime oşegi atıyorum tam oluyor