Arama sonuçlarınız

1. erco

Ustalar yardım lütfen çıldırmak üzereyim

Ynt: Ustalar yardım lütfen çıldırmak üzereyim sıkıntınız ön ve arka yuruyenlerin aynı oranda donmedigindn kaynaklanıyor olabilir yanı ön ve arka lastikler farklı ise yada on ve arka defransiel oranlaı farklı ise bu tip sorunlarla karşılana biliyor

2. erco

lada niva

Ynt: lada niva anlaşılan iki arıza var birincisi lpg yı bir bakım v ayar gerekli ikinciside marş makımı
  3. erco

LPG SIKINTISI yardım lütfen

Ynt: LPG SIKINTISI yardım lütfen ateşleme ve lpg sisteminin bakımını yapdır birde hava filitresini komtrol etdir duzeleekdir

4. erco

lada niva

Ynt: lada niva iyi günlerde kullanın aracınız kac model lpg de de istop ediyormu biraz daha acarmısızın
  5. erco

NİVA YI KUMDA KULLANMAK NASILDIR

Ynt: NİVA YI KUMDA KULLANMAK NASILDIR 205 fena sayılmaz kumda yuruyecen zaman az havasını salıver yurusun gitşin

6. erco

Ynt: NİVA YI KUMDA KULLANMAK NASILDIR arkadaşlarında deği gibi geniş lastik iyidir kumda en önemlidi se kmda aracla oynamadan yurumek yanı yolu aldımı yurucen dur kalkda kum orlal aracı o yuden gidecen hedefi bilecen ve yurudumu yuruyecen

7. erco

1.7 LADA Niva Şanzımanı

Ynt: 1.7 LADA Niva Şanzımanı şanzıman acılmadan bişey demek mümkün degil belki sadece pul kırılmışdır
  8. erco

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi şu daglara kar yağsada
  9. erco

2000 Model Niva aldım Ben De...

Ynt: 2000 Model Niva aldım Ben De... hayırlısı olsun güle güle kullanın

10. erco

Ynt: NİVA YI KUMDA KULLANMAK NASILDIR niva her yolda gider bence kullanmak ve nivayı cok iyi tanımak lazım

11. erco

geç çalışma

Ynt: geç çalışma aracınız karburatorlu herhalde o yuden gaz sistemi ilk calıştırmada cok akıyor yogunlaşmadan akdıgı icin gec calışma oluyor o yuzden ilk hareketleri benzinle yapın diyoruz sonra gaza gecin ama ilada gazla calışsın derseniz onunda cözumu var
  12. erco

1.7 LADA Niva Şanzımanı

Ynt: 1.7 LADA Niva Şanzımanı bencede pridirek ve manşon aşınmasındandır ama asıl sebebleri arka kuyruk somunu gevşemişdir yada ön kapak prizdirek pulunu kırmışdır bu şanıman onarılabilir yenisine gerek kalma

13. erco

Duster Led Kapı Eşiği

Ynt: Duster Led Kapı Eşiği bi konuş bakalım ne diyecek yaparsa bende alayım
  14. erco

Duster Led Kapı Eşiği

Ynt: Duster Led Kapı Eşiği Serkanım ne düşünüyorsun ben epey oldu göreli bunları ama eşikler nielaj la yenilemişdim birdaha mi yenilesem
  15. erco

YabaTv Kinali keklik yemleme kampanyasi izmir katilmi

Ynt: YabaTv Kinali keklik yemleme kampanyasi izmir katilmi ben ve aracım herzaman hazır yapalm bi orgnızasıon ne gerekiyorsa yapalım

16. erco

2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz hazırmıyız odun işi tamamdır yakacaz ateşi gel keyfım gel ;)
  17. erco

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz 1 Ercan ÇALIŞKAN - Duster 2 Hasan ÖZTÜRK - CJ5 3 Sunay Cebelli - Mitsubisi 4 Metin - Niva 5 Oktay Samara 6 Erol Terrano 7 Ayhan ve tayfası Land 110 8 Cihat 9 Ademi 10 Umut...
  18. erco

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz yagmur da yağasa karda yağasa ordayız abi kuracaz cadırları yakacaz ateli verecez kendimizi muhabete keyfimize bakacaz

19. erco

kamp15,16 aralık

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93541.new#new
  20. erco

Ynt: 2012 yi uğurlarken son kamplı pikniğimizi ovacıkta yapıyoruz ‎2012 Yİ UĞURLARKEN TERTİPLEDİĞİMİZ OVACIK KAMPINA KATILMAYI PLANLAYAN DOSTLARIN DİKKATİNE: OVACIĞA İKİ GRUP HALİNDE ÇIKYORUZ 1. GRUP BORNOVA KİPADAN KEMALPAŞA ÜZERİNDEN SAAT 14,30 DA HAREKET EDECEKTİR BİLGİ İÇİN 05336332302...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR