Arama sonuçlarınız

1. erco

kapı krom çıtası farklı

Ynt: kapı krom çıtası farklı yokmu gelişme bende düşünüyorum

2. erco

yağ değişimi

Ynt: yağ değişimi ben kendi aracımda 10 bin km bakımını kendim yapdım bütün yag ve filitrelerini servisden aldım orj olarak 10+40 elf yag verdiler şimdi 20 bin bakımına yetkili servise göturecem senesi de doluyor bakalım ne olacak
  3. erco

Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) yagmurlar yagsın bekleyelim biraz

4. erco

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)
  5. erco

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) cok güzel bir yarış oldu katılan ve izleyen herkeze tekrar teşekürler evet kupa bize nasıp oldu 1ve2 cıler niva 3cu de sheroke olu cok keyıflıdı mutlulugumu sizlerle paylaşmak istiyorum f

6. erco

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş ekstra jant dodıkler ve bagaj gosukuyor

7. erco

İzmir Off Road Grubu; Sarnıç'da Kamp ve Off Road Yarışı ( 26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Sarnıç'da Kamp ve Off Road Yarışı ( 26 - 27 Kasım 2011) yarışacakların lıstesı oluşmaya başladı 1. Erco NİVA 2 .Metin NİVA 3 .Ahmet Land unimog 4.Sunay LAND seri 1,2,3 lada tofaş reno ford 5.Vehbi NİVA 6.Mustafa NİVA 7.Emre NİVA 8.
  8. erco

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Sarnıç'da Kamp ve Off Road Yarışı ( 26 - 27 Kasım 2011) Hasan abı sen hep birincısın yoksa başkasımı var aklında
  9. erco

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81265.new#new

10. erco

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81265.new#new

11. erco

26 Kasım Cumartesi akşamı orman icinde ateş başı bol muhabet ve sazlı sozlu eglence. 27 kasım pazar sabahı hazırlamış oldumuz ofroad pistinde kendi aramızda yarışma duzenleyecez katılmak isteyen yada seyretmek isteyen herkezi bekliyoruz irtibat icin 05425252563 etkinlimiz gaziemir...
  12. erco

İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) cok harika bir etkinlikdi kaılan herkeze tekrar teşekürler

13. erco

İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) bayındırdan yakıt ikmalı yaparız bayındırdan olsa olsa 20 km dır kam alanı Hasan abi senin makınayı bi deneriz artık
  14. erco

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) sağolasın Mustafa abi maksak muhabet dierleri bi şekilde oluyor
  15. erco

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) saat 12,00 de hareket etsek iyi olur biraz erken gelip alış veişimizi yapsak olur kamp alanına varmamız 2 saati bulur konvoy halınde gidecemiz icin ayrancılar tarafında karafırın var ordan ekmek...

16. erco

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) Mustafa abi katılmana cok sevindim batan makınaları cekmeye arac gerekiyor
  17. erco

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) cumhuriyet bayramı etkinliiği kamp ateşi başında bayram coşkusu sevgili dostlar hareket yer ve saatlerini açıklıyoruz, gaziemir,hatay,karabağlar,​sarnıç ve çevresinde oturan dostlarıda düşünerek iki...
  18. erco

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) kampm alanına kadar binek arac cıkabılıyor katılmak isteyen herkez katılabilir tabi yeterki gereklı tecizatı olun cadır.yku tulunu ve sayre

19. erco

Uşak'ta Off Road Yapacak Dostlar

Ynt: Uşak'ta Off Road Yapacak Dostlar şizi 29 ekımde yapacagıız etkinlige davet ediyoruz izmire
  20. erco

Ynt: İzmir Off Road Grubu; Kemalpaşa - Ovacık Kamp Etkinliği Görselleri (29 - 30 Ekim 2011) abi yap kafana göre bi rota delaşalım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR