Arama sonuçlarınız

1. erco

Duster'ım ile Videolarım

Ynt: Duster'ım ile Videolarım guzeldi izlemek paylaşım icin teşekürler,

2. erco

Bende aldım.

Ynt: Bende aldım. gülerek ;D başlıyorum yazmaya bende nivacıyım halya nıva kullanıyorum bırakmadım mbırakmam hanımın israrlarıyla aldım duster arazıde deneyem dedim nivayla kıyaslamak bile düşünülemez (arazı şartları icin) asfalt uzun yol konfor tabiki duster ama arazide NİVA şitdetle niva...
  3. erco

Doğu Karadeniz'in dağlarında Duster'ım ile gezindim

Ynt: Doğu Karadeniz'in dağlarında Duster'ım ile gezindim güzel bir gezi olmuş devamını bekliyoruz

4. erco

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) duster larueta modeli 4*2 18 mart 2011 de aldım siyah metalık ful modeli plaka kasko (yurt dısınıda kapsıyor) sigorta orj paspas eksoz ucu park snsoru icinde 39500tl ödedim izmir cıglı nazar reno dacıya...
  5. erco

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi bukadar dusterci oldumuza göre ortak bir şehirde bir cıkarma yapmak da ilazım dimi

6. erco

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi sevgili akadaşlar bende ikinci aracımı dusterden yana yapdım genelde uzunyol seyhatlerinde kulanmak amaclı aldım bende listeye dahil olmak istiyorum Ercan CALIŞKAN (Dacia Duster 4x2 1.5 dCi Laureate Siyah Look paket) izmir 35 GA 7420

7. erco

DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI

Ynt: DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI arkadaşlar basıt bir soru basıt de bir cevap gelmiş kimse kimsenin arabasını yada başka birşeyini kotülemiyor sorulmuş cevabıda veriliyor diye düşünüyorum en iyi fikir bencede arazi icin bir ikinci arac meselya benim gibi ben uzun yollar icin dusteri...
  8. erco

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi teşekürler en yakın zamanda bende yapdırayım
  9. erco

Depo Kapasitesi

Ynt: Depo Kapasitesi aracım dustar 4+2 depoyu bitirdim stop eti, fulledim tam gıtrlak 60 ltmazota aldı ve yol bilgisayarı daen az 10 eksildimmi düzgün ce kalan mazotu ğosterebiliyor lamba mazot lambası direk yanınsada tam 93 km yol yapıyor

10. erco

Hangi eurodizel

Ynt: Hangi eurodizel sesiyle ilgli birşey fark etmedim ama aracın seriligii ve yakıt tuketimi ediliyor meselya bir depo 236 tl doluyo normal dizelle 1150 km yapıyor 240tl lik yeni dizel alıyorum 1300km yapıyor bu sesle ilgili de reno motorların hepsinin injektor vurntusu var zaman zaman ama...

11. erco

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi merak etdim kapılarım otomatik kilitlenmesi aktif hale geldimi bendede bole bir sorun var her yola aylece cikdimizda eşim kapıları kilitle demesini istemiyorum ;D
  12. erco

Hangi eurodizel

Ynt: Hangi eurodizel devamlı SHELL den kullanıyorum yakıtımı cok memnunum 2 depo normal yuro dizel 1 depo o yeni cıkan mazotdan şimdilik sorun yok

13. erco

30-31 Temmuzda Gümüldür'de Kamp Atıyoruz

Bilgi 30,31 Temmuzda Kamp ve Muhabbet, Deniz, Güzel bir sahil... Altın sarısı kum... Güneş... Gece ağustosböceği şarkıları, Biz ve yine yıldızlar... Gümüldür üzerine zaten pek bir şey söylemeye gerek yok.. Yer : Gümüldür-Ortaköy-Kaktüs Cafe Yer'imizin avantajları : Günlük 10 tl çadır - karavan...
  14. erco

MENDERES-BALABAN

Tarih : 5 Şubat 2011 cumartesi Yer :Menderes Balaban gölü buluşma saati : 17:00 buluşma yeri: gaziemir kipa otoparkı Balaban gölünü seçme nedenimiz kamp kuracağımız için balaban göl kenarı diğer yerlere göre kuytuda kalıyor ve daha sıcak oluyor yakıt içinde göl çevresinde yeterince odun...
  15. erco

1. Mahalli Offroad Yarışı

Ynt: 1. Mahalli Offroad Yarışı http://www.dailymotion.com/video/xgidl9_erco-xvid_auto

16. erco

Ynt: 1. Mahalli Offroad Yarışı
  17. erco

Ynt: 1. Mahalli Offroad Yarışı
  18. erco

Ynt: 1. Mahalli Offroad Yarışı yarışmaya katılan ve organizasıyonda emeği gecen herkze cok teşekür ediyorum cok harika bir hafta sonu daha gecirdik 1. Serdar Tan - SUZUKİ 2.Metin Yılmaztürk - LADA niva 3.Serkan Yayla - SERİES 3 4.Ercan Çalışkan - LADA NİVA 5.Gökhan Şahin - DİSCOVERY...

19. erco

1. MAHALLİ OFFROAD YARIŞI

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67277.0
  20. erco

Ynt: 1. Mahalli Offroad Yarışı dereceye girenlere surpriz hediyeler var

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068