Arama sonuçlarınız

1. sinanuzun54

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri haklısın damara bir defa girince bırakmak bilmiyor. diğer araçlarda hiç insanın gözü olmuyor ne varsa bu araçta sanki :) açıkcası bu araca yapılan maliyetle sıfır bir arac alırdım.:) ama hastalık böyle bir şey işte. Doğa ve araç sevgisi her...

2. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri 115 kasanın hidrolik direksiyonunu kullandık. ama bulana kadar göbegimiz çatladı desek yeridir.
  3. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri değişiklikler sadece motor ve şanzumanlarda oldu ama diğer işlemlerine henüz başlanmadı onun için bitmeden şimdilik resim yok.:) bitince hep birlikte göreceğiz sanırım..

4. sinanuzun54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba sinan abi; işlerin yoğunluğundan fırsatımız pek olmadı abi. şimdi her şey yolunda olması sebebiyle ofroad aracına yüklendik bakıma aldık, bu kış farklı bir araç ile karşınızdayım, onunla uğraşıyorum. Ayrıca toplama görsellerinden takip edebilirsin...
  5. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın.. hayırlı cumalar...

6. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri merhaba ismail abi, inşallah en kısa zamanda beraberiz..

7. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri saol mustafa abi..
  8. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Merhaba, dediğin gibi inşallah karşılaşırız, benim aracım ortada ama o kadar basit bir araç değil. uzun zamandır gezi işlerini bırakıp hard offroad yapmaya başladık. hayatın tadı burada çıkıyor. yaa çıkarrr yaa kırar hayat felsefesi yani...
  9. sinanuzun54

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Uzun zaman oldu yazmayalı bari değişiklikler hakkında bazı bilgiler vereyim. araca 3500 V8 motor koyuldu. bu esnada arazı tam mekanik hale getirmek için amerikandan Ahmet abi aracılığı ile edelbrock emme manifoldu ve holley 4 barel karbüratör...

10. sinanuzun54

T18 dana 20

Ynt: T18 dana 20 merhaba satlmadı ise ben almak istiyorum. sinan uzun 0541 278 60 62

11. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın.. hayırlı işler..
  12. sinanuzun54

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım ben bir kaç resim ekleyeceğim. esneyip esnemediğine siz karar verin..

13. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın dostlar..
  14. sinanuzun54

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım siz bu konuda yanılıyorsunuz 1960 model cj5 de kullandım ve sattım.. ama şu anda kullandığım araç m38-a1 model bir araçtır. şanzuman konusunda da üzerinde bulunan T-98 değil T-19A dır. işte sizde diğer insanlar gibi bildiğinizi sandınız ama yanıldınız...
  15. sinanuzun54

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım M38 DETAYLARINI Soruyorsanız internetten bakabilirsiniz.Tabiki şu anda gözüken araca m38 denmesi neredeyse imkansız. çünkü ağır ofroad yaptıgımız için ona göre dizayn ve değişiklik yapılmıştır. motor, şanzuman, direksiyon sistemi ve süspansiyonlar ağır...

16. sinanuzun54

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım ...
  17. sinanuzun54

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım çok güzel olmuş. tebrikler.. anlatmış olduğunuz gibi bende aracı aldığımda başımdan geçenler tıpkı sizin gibi. bu araba adam olmaz dediler, mücadele ettim ve kazandım. benimkide m38 a1 modeli olup, 3500 cc v8 motor kaiser şanzumanlıdır. şimdi ise o...
  18. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın.. hayırlı sabahlar ..

19. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi merhaba sinan abi,,, işlerin yoğunluğundan fırsatımız pek olmadı.
  20. sinanuzun54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın.. hayırlı haftalar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR